Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אף מילה על אלפא רומאו שחוזרת ל F1?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אליבא ד'מרקיונה, אלפא חוזרת לעולם ה F1, תייצר מנועים, תייצר שילדות ולא תיקח כלום מפרארי אחותה, הכל לבד!

אני כבר לא יודע מה לחשוב עליו, הגעתי מזמן למסקנה שאצלו אני מאמין רק למה שאני רואה.

בינתיים, אני רואה הרבה מילות התניה והרבה "צריכה" ו "אמורה" בלי שום דבר החלטי, אבל הי, כולנו נהיה מאושרים לראות מכונית F1 של אלפא.

http://www.autosport.com/news/report.php/id/122782

יש גם כתבה בכלכליסט, רק שהמתרגם עשה שם עבודת תרגום גרועה ביותר.

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3681000,00.html

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, קראת את הכתבה?

אפילו הכותרת:

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=width: 8]space.gif[/TD]

[TD=class: content, width: 585][TABLE=class: news_minor, width: 100%]

[TR]

[TD=class: content][h=1]Alfa Romeo 'must consider' F1 return[/h]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

מרקיונה טוען שאלפא צריכה לשקול חזרה ל F1 ואולי אפילו להשאיל מנועים מפרארי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ברור שקראתי.

אם היה אומר את זה איזה כתב רכב או אנליסט של עולם הרכב או אפילו "גורמים בכירים באלפא רומאו", הייתי מתייחס בביטול, אבל כשמנ"כל על אומר:

"In order to re-establish itself as a sport brand, Alfa Romeo can and must consider the possibility of return to race in Formula 1,"

זה לא כי הוא רומז למישהוא לעשות משהוא, הוא אומר כזה דבר רק כי אלו התוכניות שלו.

בנוגע למנועים, הוא לא שולל לקיחת מנוע מפרארי אבל באותה נשימה, אומר

Rather than a badging and branding project, as was the case when Aston Martin was considering a move into F1 last year, Alfa Romeo would be a proper constructor."Alfa Romeo is able to make itself a chassis, and it is able to make engines," he said.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בדיוק אני משחרר הצהרה לעיתונות על כוונתי לשקול כניסה לדראפט ה-NBA בשנה הבאה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם עושים 1+1 אז עוד ככה וככה שנים תצא הג'וליה החדשה, וכידוע היא לא חולקת שלדה עם פרארי, אז יש מצב שהם יתחרו ב F1 עם הג'וליה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני בכלל שמעתי שאלפא מתכוונת לשחרר חללית לחלל ולהתחרות בנאס"א במרוץ ליישוב מאדים.

או במילה אחרת - אלפא.

פורסם

כל הסיפורים האלה מתחילים להיות מאוד

45154394.jpg

והקטע המצחיק הוא שאפילו לא הייתי צריך להכין את המם הזה, הוא ישב מוכן ומזומן בגוגל. רק תיקח.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...