Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה לכל ההורים הטריים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהרים אשתי הלכה לישון עם אחד הילדים במיטה שלנו ואני ישנתי על המזרון עם הילד השני, אנחנו קמנו ראשונים ואשתי קמה כדי להאכיל אותו.

הילד שישן עם אשתי המשיך לישון במיטה שלנו בין שתי כריות גדולות ועבות (כל כרית בגודל כפול מכרית רגילה), ושמיכת פוך כבדה שמכסה ומעגנת את הצדדים.

לאחר כ-20 דקות שמעתי בום ולאחריו בכי היסטרי, לקח לי מאית שניה לקשר ורצתי לחדר ומצאתי את הילד עם הפנים על הרצפה, ישר הרמתי אותו ובדקתי אותו, למזלנו הגדול הוא קיבל מכה בפנים שהתנפחה ובזה זה מסתכם, לאחר כמה דקות של בכי (שלו ושלנו) הוא התחיל להרגע ונתנו לו אוכל ולמרות שכל הסימנים הראו שהוא בסדר החלטתי שאני לא לוקח סיכון ולקחתי אותו למיון ילדים.

במיון הוא נבדק ונאמר לי שבגלל שהוא קטן הגוף שלו עדיין סחוסי ולכן נראה שהכל בסדר, הדאגה העיקרית שלהם זה הראש שגם נבדק ונראה ללא עדויות פיזיות ולכן השאירו אותנו שם למעקב 6 שעות, לא מזמן חזרנו והילד יושן במיטתו.

אני יושב עוד כמה דקות ער וכותב את זה כדי להעיר את תשומת ליבכם ההורים הטריים, היו זהירים, אל תשאירו אותם לבד, לא משנה כמה אתה חושבים שזה בסדר, ממש לא האמנתי שדבר כזה יכול לקרות, הייתי בטוח שהוא מוגן, מה גם שאנחנו רגילים שכשהם מתעוררים הם כמעט ולא זזים אלא עושים קצת קולות ומחכים שנבוא אליהם, אנחנו כמעט בטוחים שזה קרה תוך כדי שהוא ישן ושהבכי ההיסטרי נבע יותר מהבהלה מאשר מהמכה.

אין מילים לתאר את ההרגשה שלנו כהורים כשדבר כזה עדין נפגע בגלל חוסר אחריות שלנו, אני לא מצליח להוציא את רעש הנפילה מהראש ואני מקווה שעזרתי למנוע מאחד מכם עוגמת נפש כזאת - אל תגידו "לי זה לא יקרה" כי זה בדיוק מה שאני חשבתי, והאבסורד הוא שהלכתי לבדוק אותו כמה דקות לפני!

בגיל שבהם הם מתחילים לזחול (אצלנו 8 חודשים) זה נהפך לממש מסוכן וצריך לעקוב אחרים ב 4 עיניים!

יצאנו בזול ואני מודע לכך שהיה יכול להיות הרבה יותר גרוע (אחסוך מכם את שלל הסיפורים שאתה שומע ורואה כשאתה במיון ילדים), את השיעור שלנו למדנו ומחר הבית עובר התארגנות מחדש בשם הבטיחות.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דודתי פעם אמרה לאחותי , "תינוק אף פעם לא ישן עם האמא באותה המיטה, רק במיטה היעודית שלו" .

מיום ליום אני מבין את המשמעות .

רק בריאות ,כול השאר חרטא .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

כל הכבוד שאתה לוקח ברצינות את הבטיחות של הילדים שלך, יש הרבה הורים שחיים בגישה של "יהיה בסדר" ומסכנים את הילדים שלהם.

פורסם

תוסיף סכנת חנק - ואז אפילו לא תשמעו "בום". הנחיות ברורות לא לתת לתינוק לישון במיטת ההורים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כל הכבוד שאתה לוקח ברצינות את הבטיחות של הילדים שלך, יש הרבה הורים שחיים בגישה של "יהיה בסדר" ומסכנים את הילדים שלהם.

באמת? כל הכבוד? זה לא התפקיד הבסיסי של הורה?

אם כבר,הייתי נוזף בו על הרשלנות שיכלה לגרום לאסון!!!

סלע

פורסם

סלע, אתה אף פעם לא טועה?

האיש טעה, הבין שטעה, למד מטעותו והעביר את הלימוד הזה לכולם. מה בדיוק אתה רוצה ממנו?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא. הוא עשה הרבה יותר ממה שרובנו עושים כשאנחנו טועים.

מעבר להסקת מסקנות הוא גם מינף את זה אדי להזהיר אחרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
באמת? כל הכבוד? זה לא התפקיד הבסיסי של הורה?

אם כבר,הייתי נוזף בו על הרשלנות שיכלה לגרום לאסון!!!

ממש בא לי להגיב בצורה חריפה יותר אבל אני מתאפק.

אני מכיר את דרך הפורום שחלק מהאנשים פשוט רוצים להגיד "אמרתי לך!!!" כי הם מרגישים גברים ושלהם זה לא יקרה, אז בבקשה תחסוך את זה ממני, עברתי מספיק ואני לא צריך עוד צדיק בסדום (עד הפעם שבה אתה תטעה כי כולם טועים ואז כנראה שלא תבוא לספר לנו).

לא באתי לספר לכם כדי לקבל תמיכה או נזיפה, סיפרתי כי אני רוצה להאמין שמישהו יקרא את זה והנזק הבא ימנע.

פורסם

יפה שהסקת מסקנות נכונות אתה אדם אכפתי ואחראי,

עם ילדים צריכים להיות עירנים מאד וכל הזמן וכל גיל.

פשוט ברגע שהיא קמה היתה צריכה להעביר אותו למיטה עם משענת.

יש אין ספור סיפורים כאלה, לא רק בשינה,תנור,בריכה,כביש,עריסה,

ועוד...

פורסם

phpclub

מבחינתי אתה יכול להגיב בחריפות ככל שתרצה.

ככל הנראה לא הייתי רושם כלום אלמלא אותו אחד שכתב כל הכבוד.

כולם טועים,ויפה שטרחת לכתוב כדי להזהיר.

מספיק אם מקרה אחד יימנע בעקבות קריאת הפוסט שלך.

כל הכבוד על הרצון להזהיר.

המשך שבת נעימה ובטוחה לכולם.

סלע

פורסם

זה קורה לכל הורים כולל אותנו צריך להיות מודעים לכך.

אל תרגיש לא בנח עם זה,יפה מאד שאתה מזהיר ונזהר וגם משתף

ומפיק לקחים,זו גדולה של אדם!

פורסם

אני רק רוצה לנצל את ההזדמנות לציין שאתמול באו אל סופם שנה וחמישה חודשים בהם הילד נפצע רק במשמרת שלה. הממזר הקטן פתח לעצמו את השפה עם כוס המים שלו בזמן שהחלפתי לו חיתול. תהא נשמתי צרורה בצרור החיתולים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...