Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה לכל ההורים הטריים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חצי נחמה - אם התינוק נפל במיטה שגובהה פחות ממטר, אז הנזק לא קריטי, חבלות בראש מאוד שכיחות בגיל הזה, והפחד הוא רק בגלל הבכי של התינוק.

לדעתי לא מומלץ להכין "סורגים" לתינוק ממצעים כיוון שהוא עלול גם להתגלגל לתוך המצעים והלחנק.

החלמה מהירה לתינוק - וממליץ לך לשקול לול לתינוק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פות"ש - עשיתם כל-כך הרבה טעויות שהביאו למצב הזה, שאין לך מה לכעוס על אנשים שמעירים לך.

תינוק לא ישן במיטה עם ההורים. לא בגלל ענייני חינוך, בגלל שאתה כמבוגר יכול להרוג אותו / לגרום לו לחנק ואפילו לא תשים לב לזה עד שיגיע הבוקר.

תינוק לא נשאר במיטה של ההורים לבד עם 'מגן משמיכות' כי בתנועה לא טובה הוא יכול להיחנק.

לא סתם יש מזרנים דו צדדיים - עד גיל שנה ואחרי גיל שנה. מזרון רך ושוקע לתינוק שישן על הבטן יכול להיות מלכודת מוות, כנ"ל שמיכה.

ובסוף גם השארתם אותו לבד. לתינוקות וילדים יש נטייה לעשות דברים בלתי צפויים. תינוקות בכלל חווים דברים דרך הפה. מכניסים הכל לפה. אם היה חלילה כפתור שנפל מבגד או ציפה, הוא היה מגיע לפה של התינוק ומכאן הדרך לחנק קצרה.

תינוק חייב השגחה פשוט כל הזמן שהוא ער. אם הוא ישן אז רק במיטה שלו, ואחרי שווידאתם שאין בה מפגעים. (החמסה שהדודה מראשון לציון נתנה - היא סכנה, סיכת הבטחון שמחזיקה את השד-יודע-מה היא סכנה. ועוד ועוד. )

אתם חייבים להחליף את מערכת ההפעלה של המחשבה שלכם, לכזו שמותקנת בה גירסא עדכנית של 'תינוק בבית'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
באמת? כל הכבוד? זה לא התפקיד הבסיסי של הורה?

אם כבר,הייתי נוזף בו על הרשלנות שיכלה לגרום לאסון!!!

תגובה ממש לא במקום. הבן אדם מכה על חטא ואתה עוד מצליף בו. חכמה גדולה.

לעניין השרשור - לפות"ש באמת כל הכבוד לפחות לי זה כן עשה משהו כי גם אני בבעיה דומה.

פורסם
כל הכבוד שאתה לוקח ברצינות את הבטיחות של הילדים שלך, יש הרבה הורים שחיים בגישה של "יהיה בסדר" ומסכנים את הילדים שלהם.

למי שעדיין לא ברור-תגובתי התייחסה לציטוט המצורף.לא ברור שכל הורה שפוי לוקח את בטיחות ילדיו כדבר החשוב ביותר בעולם?

סלע

פורסם

כל הכבוד על הנכונות לבוא ולשתף ולהודות בטעותך.

כאחד שיש לו 14 אחיינים, וכנראה עד שיהיו לי משלי, יגיעו עוד איזה 10 אחיינים, טיפלתי והרדמתי ושמרתי על לא מעט תינוקות ב2 עשורים של חיי, ובהחלט צריך לשים לב איפה שמים תינוק לישון במיוחד כשהם מתקרבים לגיל שנה - הם זוחלים וקופצים וזזים בלי שום זהירות או ידע של מה שעלול לקרות להם, כמובן כי הם פעוטים.

מאחל לך ולמשפחתך רק בריאות וגידול ילדיך בנחת :)

פורסם

איזה לא נעים, כל כך יכול להבין את ההרגשה שלך.

גם אני בתור אבא לפעוטה נחרד מכל מכה שהיא מקבלת.

אגב, איך בעצם התינוק נפל? אם היו סביבו כריות זה אמור היה למנוע ממנו להתגלגל, לא?

פורסם

קריוס - אני מנחש שהוא פשוט זחל מתחת לפוך ועקף את הכריות.

שחר - מה הכוונה שאתה בבעיה דומה?

דיסקו, אתה צודק, אני לא מתעצבן על אף אחד שמעיר לי ואני מברך הסברים טובים כמו שנתת, אני חייב לומר שאת נושא המזרון חידשת לי, וגם כששאלתי בחנות כשקניתי אמרו לי "ככה זה". אני חשבתי לתומי שעשו את זה מסיבה בריאותית לגב.

לגבי כפתורים, אז מה תגיד על ציפיות לפוך של התינוק שהסגירה היא עם כפתורים ?

פורסם

בן כמה התינוק/ת?

כעקרון בחנויות, כולל המתמחות, מוכרים לך מזרון בסיסי, שאפילו בשביל לשכב מתחת לאוטו לא הייתי משתמש בו.

נכון המשקל התינוק הוא נמוך מאוד אבל תיגע בו, תחוש אותו ותשאל את עצמך אם היית משתמש במשהו דומה לעצמך. כאן מתחילה מסחטת הכספים, כשכל אחד מחליט איפה הוא עוצר. כל הילדים שלי גדלו על מזרון סופר איכותי שכל צד שלו מותאם לגיל שונה - עד שנה ואחרי שנה. ה'עד שנה' היה קשיח יחסית. כשהם גדלו ועברו למיטה אחרת המזרון נויילן ונשמר היטב בצד, כי היה ברור שיהיו עוד ילדים. גם כשהעברנו מיטות בין אחים / חברים - המזרון הזה היה מחוץ למשחק.

ציפה לשמיכה של תינוק עם כפתורים - סבבה - תקפיד שהצד עם הכפתורים הוא בכיוון הרגלים. תעיף בהם מבט שהם מחוברים חזק. אתה חייב לחשוב אחרת. תבין, אף אחד לא נולד להיות הורה, וכולנו עושים את הטעויות, וכולנו לומדים תוך כדי תנועה.

יש מיליון הערות ורעיונות וכל אחד מיישם מה שבא לו.

אני מודה שכבר שנים יש לי את הפוביות שלי בעולם הזה של הילדים. הקטנה שלי בת 3, וכשהיא נולדה הגדולים היו גבר גדולים יחסית, 8 ו 4.5, והיו להם משחקים של גדולים, גולות, בלונים וכד'. לקח לי לא מעט זמן לנקות את הבית מהחרא הזה.

בלונים - הדבר הכי בסיסי שמשמח ילדים - אצלי בבית זה אסור לשימוש, אלא בהשגחתי. כשבלון מתפוצץ, הגומי שלו נקרע, ואם ילד / תינוק בולע אותו זה חונק אותו בשניות, ואתה בכלל לא מסוגל להבין מה היה שם. גולות, כל מיני משחקים שאתה בכלל לא חושב על המסוכנות שלהם - אתה חייב להתחיל לחשוב מה קורה אם תינוק שם את זה בפה.

חומרי ניקוי, סכום, מה לא?

ילדים אוהבים את השקעים של החשמל. הכי כיף לתקוע בפנים משהו...זה לא נגמר לעולם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

ואחרי כל האזהרות וההארות אתה יכול ללכת עם הילד יד ביד והוא עדיין יצליח להיפצע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לגמרי!

לשעבר:

פורסם

בתור הורה זאת תחושה סופר מבאסת כשזה קורה.

ועדין ילדים מתגלגלים מהמיטה של ההורים לא רק בזמן שינה,

אחים גדולים יכולים לתרום לזה מאד וגם סתם משחק לא זהיר.

לילדים יש מזל שהם פחות שבירים עכב מכות מזדמנות מהסוג העצמי.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

וואו איזה פוביות , תמיד אני אומר איך אנחנו גדלנו....

הקטנה שלי עוד שבועיים בת 3 חודשים אתמול ברפת היא דחפה ידיים לפה של העגלים שרק נולדו קצת סקשן לא קרה כלום ,מסכן הסוס שהיא משום מה נגעה לו באף כל הזמן.

יאללה שחררו הם לא עשויים מצמר גפן.

רק קצת להקפיד לא להיסחף.

פורסם

איל, סוס יכול להוריד אצבע בנשיכה.

נכון שאנחנו גדלנו אבל זה לא בגלל שנזהרנו אלא רק בגלל המזל.

כילד כמעט נפלתי מאוטו נוסע כשהדלת נפתחה (הרבה לפני שהיו חגורות בטיחות), הכנסתי מסרגה לשקע, כמעט נפלתי מהחלון בקומה שלישית, טיפסתי על ברוש לגובה 3 קומות ואם השכן לא היה צועק עלי הייתי ממשיך עד לצמרת השבירה, עם האופניים כמעט נהרגתי כמה פעמים ועוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...