Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה לכל ההורים הטריים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגדיר נזהרים.

כשהגדולה שלי היתה בת 6 טילנו בפארק לכיש באשדוד והיו שם פונים לרכיבה. היא עברה לידם בלי לגעת ובלי לאיים וחטפה ביס בכתף מאחד מהם שנגמר בפצע די גדול וסידרת חיסונים.

אני ממש לא אומר להתרחק מסוסים אבל לא לתת לילדה קטנה לשים יד קרוב לפה שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נזהרים בלי להיכנס ללחץ.

אני רואה הורים שכל אומרים לילדים תיזהר תיזהר אל תיגע תיזהר יאללה חאלס הם לא ימותו מזה.

פורסם

בזה אנחנו מסכימים. לא קורה כלום אם ילד נופל וחוטף בגדר הסביר. הרי הוא צריך ללמוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אצלי היא הראתה לי איך עושים גלגולים על המיטה, את השלישי היא סיימה עם המצח על הרצפה והרגל ביד שלי.

לא נורא, יש גם כורדים מוצלחים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אני מודה שכבר שנים יש לי את הפוביות שלי בעולם הזה של הילדים. הקטנה שלי בת 3, וכשהיא נולדה הגדולים היו גבר גדולים יחסית, 8 ו 4.5, והיו להם משחקים של גדולים, גולות, בלונים וכד'. לקח לי לא מעט זמן לנקות את הבית מהחרא הזה.

ומה עפ האחים עצמם?

כאשר הבכור שלי היה כבן שנה וצי התחלנו להכין אותו ללידה של אח קטן. קנינו לו ערכת תינוק של דופלו: מיטה, שידה, וגם בובה של תינוק, והסברנו לו שבקרוב אמא תביא לו אח קטן. הבחור לא התבלבל, לקח את הבובה, אמר "אח" וזרק אותה דרך החלון, רמז לדעתו על החידוש הצפוי.

השניים האלה התכסחו - לפעמים ברמות מסוכנות - בערך עד גיל 20-22. והכי חמור היה שכעבור עוד 3 שנים הצטרף זכר שלישי, כמובן שהסנדויץ סבל מקואליציה של הגדול והקטן. ובטיולים בחו"ל השלושה ישבו במושב האחורי ותקעו זה לזה מרפקים על פני מאו ק"מ, בכלל לא טרחו להסתכל מחוץ לחלון. רווח לי כאשר הבכור הגיע לגיל שאפשר היה להושיבו לצידי ולשלוח את אמא שלהם לספסל האחורי להפריד בין הצעירים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבא שלי הרים את אחותי בגיל 4 על הידיים כשהוא שכב על המיטה והיא עפה קדימה ופתחה את השפה מהשידה.

הייתי בן 3 ורצתי לאבא שלי מהיד לכביש וכמעט נדרסתי

שנה לפני כן אבא שלי עלה לברכת כהנים בבית הכנסת אז פשוט הלכתי חזרה לבית כדי להגיע לאמא שלי, זוג צעיר עצר את הרכב במעבר חציה וחיכה שיבואו לקחת אותי.

אני עדיין בחיים, וזה רק מהסיפורים שאני יודע מהתקופה שהזכרון עבד ובכלל נולדתי, לכו תדעו מה קרה ואני לא יודע :)

פורסם
קריוס - אני מנחש שהוא פשוט זחל מתחת לפוך ועקף את הכריות.

שחר - מה הכוונה שאתה בבעיה דומה?

דיסקו, אתה צודק, אני לא מתעצבן על אף אחד שמעיר לי ואני מברך הסברים טובים כמו שנתת, אני חייב לומר שאת נושא המזרון חידשת לי, וגם כששאלתי בחנות כשקניתי אמרו לי "ככה זה". אני חשבתי לתומי שעשו את זה מסיבה בריאותית לגב.

לגבי כפתורים, אז מה תגיד על ציפיות לפוך של התינוק שהסגירה היא עם כפתורים ?

ממש אותו סיטואציה כמוך ,הילד באותו גיל ומשתמש באותו פטנט .. כבר לא בעצם

• תוכן חדש...