Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדהים איך אנשים מתנהגים בשלוות נפש שפוגמים/משחיתים את הרכוש שלהם. (מילא זה יקרה...)

לא לפלא שאחר כך אותו עובד מתייחס לרכוש שלכם בחוסר אכפתיות.

מעניין עד להיכן מגיעה תרבות החוסר אכפתיות הזו. אפשר להמשיך איתה לתחומים אחרים בחיים ללא בעיה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דעתי היא שכשתיסע במכונית איכותית שעלתה ממון רב, גם הפרופורציות שלך ישתנו.

תתפלא, אבל יש אנשים שלא אכפת להם מהרכוש שלהם -גם אם זה סופר יקר. זה לא רק

רכבים זה כל מה שסביבם.

אתה לא רואה את כמות הרכבים היוקרתיים שמוזנחים בצורה פושעת? זה נמצא בכל פינה.

אי אפשר לשנות אנשים. יש כאלו שיודעים לשמור על הרכוש שלהם (אפילו בקנאות) ואכפת להם מאיך שהוא נראה. ויש כאלו שזה לא מעניין אותם -גם אם הכסף יצא מהכיס שלהם.

פורסם
למה איבדו פרופורציה?

הבחור הכניס רכב שהג'אנט שלו לא שרוט, מדוע הוא צריך לקבל אותו פגום אחרי תיקון?

זה עצוב שהתרגלת לכזאת רמה של אנשי מקצוע בארץ. אני מצפה מבעל מקצוע שישמור על הרכב ולא יעשה לי נזקים, ואם הוא עושה נזקים - שייקח אחריות עליהם. בגלל זה כל עוד אני יכול אני יושב להם על הראש ולא משנה במי מדובר.

אני אשב מאחוריך בזמן שאתה עובד, אצלם אותך ואתבע אותך על נזקים. חשבת שאתה לא עושה טעויות בעבודה? אז חשבת...

אין כאן שום נזק למעט בלאי מזערי שנופח מעל לכל פרופורציה. הנזק החמיר רק באשמת פותח הדיון כי אם בעל המוסך לא היה מנסה לשייף את השריטה בצמר פלדה אף אחד לא היה שם לב לשריטה קטנה בשוליים של הג'אנט.

פורסם
תתפלא, אבל יש אנשים שלא אכפת להם מהרכוש שלהם -גם אם זה סופר יקר. זה לא רק

רכבים זה כל מה שסביבם.

מסכים לגמרי.

אם כי מניסיוני הצנוע אני יכול לספר על לא מעט אנשים שהתנהגו כמו בהמות בזמן שנסעו בגרוטאות, החליפו למשהו איכותי ופתאום הם גילו שאכפת להם מהרכוש שלהם ושהם מתעצבנים מאנשים שעד לא מזמן הם התנהגו בדיוק כמוהם.

כשהעולם משתנה אז גם זווית הראיה עליו משתנה.

פורסם
מדהים איך אנשים מתנהגים בשלוות נפש שפוגמים/משחיתים את הרכוש שלהם. (מילא זה יקרה...)

לא לפלא שאחר כך אותו עובד מתייחס לרכוש שלכם בחוסר אכפתיות.

מעניין עד להיכן מגיעה תרבות החוסר אכפתיות הזו. אפשר להמשיך איתה לתחומים אחרים בחיים ללא בעיה.

זו לא שלוות נפש.

אין לי את הכוח והרצון להיסחב חצי שנה בטרטורים ומסמכים בשביל לקבל פיצוי הולם (או אולי לא לקבל בכלל).

אז בשביל מה? מספיק שכל שקרה לו מקרה דומה יפתח כאן שרשור עם שם המוסך בכותרת והמילה "להתרחק!".

בעלי מקצוע שלא יודעים לעבוד כמו שצריך - לא תהיה להם פרנסה.

הם משחיטים רכוש או עושים עבודה "ערבית" - אף אחד לא ייכנס אליהם.

פורסם
אני אשב מאחוריך בזמן שאתה עובד, אצלם אותך ואתבע אותך על נזקים. חשבת שאתה לא עושה טעויות בעבודה? אז חשבת...

אין כאן שום נזק למעט בלאי מזערי שנופח מעל לכל פרופורציה. הנזק החמיר רק באשמת פותח הדיון כי אם בעל המוסך לא היה מנסה לשייף את השריטה בצמר פלדה אף אחד לא היה שם לב לשריטה קטנה בשוליים של הג'אנט.

בהצלחה.

גם נזק ולו המזערי ביותר לא צריך להיות, וזה לא משנה מה סוג העבודה. אם עשית נזק - קח אחריות. לפחות שיודה בטעות שלו, שיציע פיצוי הולם כלשהו (לא בהכרח החלפת ג'אנט, כי זה אולי קצת מוגזם).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מצטער על מה שקרה לך, אבל תמיד תזכור משהו:

יש לא מעט אנשים בתחום הזה שלא עובדים לפי מוח וכוח אלא אך ורק לפי כח. מה שקורה = נזק.

דבר שני, השריטה נראית באמת מגעילה ובולטת.

אני במקומך הייתי מבקש ג'אנט חדש.

פורסם
מצטער על מה שקרה לך, אבל תמיד תזכור משהו:

יש לא מעט אנשים בתחום הזה שלא עובדים לפי מוח וכוח אלא אך ורק לפי כח. מה שקורה = נזק.

דבר שני, השריטה נראית באמת מגעילה ובולטת.

אני במקומך הייתי מבקש ג'אנט חדש.

והאם לדעתך הוא יקבל את מה שהוא מבקש?

כמו שאומרים אל תהיה צודק תהיה חכם.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם
בהצלחה.

גם נזק ולו המזערי ביותר לא צריך להיות, וזה לא משנה מה סוג העבודה. אם עשית נזק - קח אחריות. לפחות שיודה בטעות שלו, שיציע פיצוי הולם כלשהו (לא בהכרח החלפת ג'אנט, כי זה אולי קצת מוגזם).

מסתבר שאתה רובוט, לא בן אדם. או שאתה סתם בן אדם בלי מודעות עצמית... לצערי יש הרבה מאוד כאלה.

פורסם (נערך)

^^ אולי אתה פשוט חיי במדינה הכי טובה בעולם, ישראל.

אם אני הייתי גורם נזק כזה, בתור בעל מקצוע הייתי מתבייש ומפצה את הלקוח ! אבל בישראל גם לשבור חלק יקר במיוחד זה סביר לגמרי.

אז מה הפלא שאין פה איזה אחריות פנימית לרכוש של אחרים ? כי אפשר לגרום לנזק ולהתנער מזה ואפילו עוד לצאת צודק, כי אין פה שום ערך לשום רכוש ולא לחיי אדם, רק יספרו לך כמה הם דואגים לחיילים וכמה זה אנושי לשמור עליהם, כי זה מצטלם טוב.

ותאמין לי אני יודע על מה אני מדבר, בתור אחד שהפנצ׳ר מאכר שבר לי סט יקר במיוחד ואמר שהוא לא אשם ואין ספור ברגים סינים שנשארו בתוך נאבה. אז אני מקווה שגם אתה תרגיש את החוסר עונים כשישברו לך סט של מספר אלפים, ואז נראה אותך מתייחס בסלחנות כלפי בעל מקצוע כזה.

עד שזה לא נוגע לך בכיס אתה יכול לקרוא לכולם רובוטים אבל ברגע שזה יגע בך, אתה תתחרפן יותר מאחרים.

עריכה אחרונה על ידי bubens
פורסם

ChemGuy,

אפשר לשאול באיזה רכב אתה מתנייד?

זה ניראה כאילו אתה אדם ותרן שמבחינתו כל נזק שיגרם לו בעסק מסוים ייקח את זה בקלות כדי "לחסוך כאב ראש ולהמנע מאי נעימות" כי גם ככה לא יפצו.

זו בדיוק הדרך שתורמת פה לתרבות החאפר, זו דעתך ואני מכבד אותה אבל ממש לא מסכים איתה.

פורסם
זו לא שלוות נפש.

אין לי את הכוח והרצון להיסחב חצי שנה בטרטורים ומסמכים בשביל לקבל פיצוי הולם (או אולי לא לקבל בכלל).

אז בשביל מה? מספיק שכל שקרה לו מקרה דומה יפתח כאן שרשור עם שם המוסך בכותרת והמילה "להתרחק!".

בעלי מקצוע שלא יודעים לעבוד כמו שצריך - לא תהיה להם פרנסה.

הם משחיטים רכוש או עושים עבודה.... אף אחד לא ייכנס אליהם.

גם לי אין את הכוח - אבל אני לא יוצא בהצהרה "שזה רק שריטה" כי זה לא. זה משהו מעבר לזה.

ומי שלא מבין את זה, יש לו בעיה.

יחד עם זה אני יודע שקשה להימנע מנזקים לחלוטין. זה יכול לקרות בחנייה,במוסך,בקניות,בהתקנת מערכות וכד'. אבל צריך להפריד בין נזק שנגרם מטעות אנוש לבין נזק במזיד.

לפני כמה ימים התקנתי מערכת והרמקולים (קומפוננט) היו גדולים מדי לדלת.

בין לבין המקדחה של המתקין נגעה ממש מעט בתחתית המעקה של הדלת ויצרה שריטה קטנה באזור באמת בקושי רואים - אבל ישר הערתי לו שיזהר עם המקדחה. למרות שמדובר על רכב ישן. כי לאף אחד אין זכות לפגוע ברכוש שלי.

פורסם

ומה תגיד אם רופא מנתח יעשה טעות? או לדוגמא מהנדס רכב שיטעה בתכנון הבלמים ויגרום לאלפי הרוגים?

רק בישראל נהוג לזרוק זין ולהגיד "כולה שריטה", תראה קצת "יצאת צדיק" רוב בעלי המקצוע בישראל מתעשרים בדרך הזו.

פורסם

מעניין הדוגמאות שלך כי הם קיימות בפועל! אנשים מתים על שולחן הניתוחים או מאבחנה לקוייה של רופאים ומהנדסים עושים טעויות שגורמות למוות לבעלי רכבים אז שריטה בג'נט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...