Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בזמן הניתוח ייתנו לצלם ולשבת על הראש של המנתח, יהיו הרבה יותר טעויות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
ומה תגיד אם רופא מנתח יעשה טעות? או לדוגמא מהנדס רכב שיטעה בתכנון הבלמים ויגרום לאלפי הרוגים?

רק בישראל נהוג לזרוק זין ולהגיד "כולה שריטה", תראה קצת "יצאת צדיק" רוב בעלי המקצוע בישראל מתעשרים בדרך הזו.

בכל מקצוע יש מרווח מקובל ומובן של טעויות. אחרת אף אחד בעולם לא היה מסוגל להתפרנס. יש הבדל בין רופא שעשה טעות בניתוח ובין רופא שמכבה מכשיר רפואי במכוון והולך לישון. הראשון ימשיך לעבוד, השני ילך לכלא להרבה מאוד שנים.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

לקחתם את המשפט שלי לכיוון הלא נכון, הכוונה הייתה שאם כל בעל מקצוע יעבוד בגישה של "קורה.." אז לא יהיה טוב. האמת זה מה שכבר קורה היום לצערי.

פורסם

טעויות קורות גם בלי תרבות החפיף.

אם בעל הרכב עם הג'נט הפגוע רוצה פיצוי שיידרוש זאת מבעל העסק ויעמוד על כך ושיהיה מוכן לדחייה מצד בעל הפנצ'רייה ואז לפנות ולהתלונן על העסק במשרד התחבורה או להגיש בתביעות קטנות.

פורסם
לקחתם את המשפט שלי לכיוון הלא נכון, הכוונה הייתה שאם כל בעל מקצוע יעבוד בגישה של "קורה.." אז לא יהיה טוב. האמת זה מה שכבר קורה היום לצערי.

נכון מאד,

היה לי פנצר והגעתי לפנצריה בשבת, העובד ראה את הג'נט ואמר לי שהוא מפחד לשרוט ושאבוא ביום ראשון שהבוס שלו יבצע תיקון

יש כאלה שכן לוקחים אחריות ולא מבצעים ניתוח שחיטה

קובי

:-)

פורסם

^ כזו גישה אני אכבד מאד מבעל עסק ועובד, אם הוא לא בטוח שיכול לבצע מבלי לגרום נזק שיגיד אין לי בעיה "לתזז" עצמי ולחזור העיקר שידעו לטפל כמו שצריך.

פורסם
^ כזו גישה אני אכבד מאד מבעל עסק ועובד, אם הוא לא בטוח שיכול לבצע מבלי לגרום נזק שיגיד אין לי בעיה "לתזז" עצמי ולחזור העיקר שידעו לטפל כמו שצריך.

לכן אני מאד מעריך אותו ושולח חברים אליו - יחס גורר יחס

קובי

:-)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

שבוע לאחר תיקון הפאנצ'ר הרכב מתריע ששוב יורד האוויר באותו צמיג. מגיע לתחנת דלק, מנפח והמשאבה מראה שהלחץ עומד על 28 במקום 33.

חיכיתי עוד זמן לוודא שלא מדובר בטעות חד פעמית ושוב (היום) הרכב התריע ששוב ירד האוויר באותו צמיג.

לפנות שוב לאותה פנצ'ריה סוררת והפעם לוודא שיבצעו את העבודה כראוי ולדבר עם הבעלים של המקום (עדין לא התקשרתי לשם, לא היה לי זמן/עצבים להתעסק עם זה)? או שעדיף ללכת על בטוח וללכת למקום מומלץ שיודע לתקן פאנצ'ר כמו שצריך שלא שורט ג'אנטים?

פורסם
עדכון:

שבוע לאחר תיקון הפאנצ'ר הרכב מתריע ששוב יורד האוויר באותו צמיג. מגיע לתחנת דלק, מנפח והמשאבה מראה שהלחץ עומד על 28 במקום 33.

חיכיתי עוד זמן לוודא שלא מדובר בטעות חד פעמית ושוב (היום) הרכב התריע ששוב ירד האוויר באותו צמיג.

לפנות שוב לאותה פנצ'ריה סוררת והפעם לוודא שיבצעו את העבודה כראוי ולדבר עם הבעלים של המקום (עדין לא התקשרתי לשם, לא היה לי זמן/עצבים להתעסק עם זה)? או שעדיף ללכת על בטוח וללכת למקום מומלץ שיודע לתקן פאנצ'ר כמו שצריך שלא שורט ג'אנטים?

התשובה ממש פשוטה תלך למקום נורמלי ותתקן את הצמיג.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

כמו שציינו במוקדם או מאוחר הפח או הגאנטים או כל דבר ברכב ינזק בצורה כזאת או אחרת, החל משריטה קטנה עד פגיעה, גם לי זה קרה ברכב חדש שנכנסתי עם הטמבון האחרוי בוו של נגרר ועד היום אני מתבאס ממראה השפשוף שם אבל זה עובר, זה סה"כ פח\גאנט\צמיג, כל עוד אנחנו שלמים אפשר לחייך.

פורסם

1. שריטות בג'אנט יקרו במועמד מוקד או מאוחר

2. תיקון ג'אנט אצל מומחה לדבר לא יעלה יותר מ600 ש"ח בהגזמה (אם השירטות קטנות אז הרבה פחות)

3. סגור פיצוי מוסכם עם בעל הפנצ'ריה לשם תיקון הנזק

4. לא הצלחת לסגור השתתפות מבעל העסק ואתה מעוניין למצות איתו את הדין, תקן את הג'אנט אצל מומחה ותבע אותו בבית דין לתביעות קטנות. לא צריך עו"ד ולא נעליים.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

על אותו נושא, אז איך אפשר לפי הספרים להפריד את הצמיג והג'אנט ללא שריטות?

עוד שאלה יש המלצות לפצ'ריות ברמה שרות טובה באיזור פתח תקווה והסביבה?

תודה.

פורסם

בעל מקצוע טוב יכול לעשות זאת אם הוא נזהר ומשתמש בכלים איכותיים. למשל, מוט ברזל שמצופה בגומי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...