Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא כולה שריטה, זה שפשוף ומכה על הג'אנט, אנשים שעושים דיטליינג ומשקיעים ברכב שלהם זה כן עניין עבורם.

זה שבארץ רוב בעלי המקצוע חאפרים ולא אכפת להם מרכוש זה לא אומר שצריך להבליג על הכל, אחרת העסק הזה ימשיך לזלזל ולהעסיק עובדים לא מיומנים (ואת זה אפשר לקחת לכל עסק לא רק פנצ'ריות).

עצוב מאד אבל להכנס לתביעה זה המון משאבים זמן וכסף, תנסה קודם לדבר איתם בטלפון ואם זה לא עוזר לחשוב הלאה. (רשתות חברתיות / תביעה וכו).

חאפרים.

שוב תגובה מוגזמת.

כך הכול בפרופורציה חבל שאתה מטעה את הבחור, תביעות ושיימינג לא יובילו אותו למקום טוב.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשבילך זו תגובה מוגזמת, אני לא אומר לצאת למלחמה אני כן אומר שבארץ לפעמים צריך לעמוד על שלך ולמה שהוא יתקפל אם הוא נכנס עם משהו תקין לבעל עסק ויצא משם שהוא פחות תקין?

הכל עניין של זמן להתעסק ועצבים להוציא.

פורסם

לתקן את הנזק הקיים אי אפשר (החלק הפגוע הוא חלק מליטוש מיוחד שעבר הג'אנט בייצור) ולצערי חלקכם צודקים, אין לי מספיק זמן פנוי בשביל להתעסק עם זה יותר מידי.

לא תיארתי לעצמי שמשתמשים בשיטה כזו פרמיטיבית להוציא צמיג מג'אנט ולכן לא עלה בדעתי בכלל להעיר על כך לפועל לפני ביצוע התיקון, הייתי בטוח שיש מכשיר שמוציא את הצמיג בצורה בטוחה.

נותר לי לבלוע את הצפרדע כי אכלתי אותה ואין מה לעשות, ולקוות שכל מי שיגיע לת'רד הזה ייזהר ויתעקש לסכם עם הפנצ'ירה שלא ישרטו לו את הג'אנט, לצערי/שמחתי זה בסך הכל הפנצ'ר השני שיצא לי להתקל בו בחיי ואם הייתי יודע שכך יהיו הדברים הייתי פועל אחרת.

פורסם

בכל פנצ'ריה נורמלית יש מכשיר חולץ צמיגים שמוריד את הצמיג ללא נזק גם מחישוקי סגסוגת. לא זכור לי לום או מברג בתהליך.

אני מבין ומזדהה. גם אני למדתי את השיעור הזה בדרך הקשה. מגיע בבוקר לאוטו, ומגלה בורג בגלגל. דילמה: האם לפרק את הגלגל, להרכיב הרזרבי ולהתגלגל מהלך חצי שעה לצמיגיה מקצועית ומוכרת שאני סומך עליה (סיפור של כמעט שעתיים מדלת לדלת), או להתגלגל עם הבורג שלוש דקות לצד השני של הישוב, לפנצ'רמאכער ליד תחנת דלק. אז בחרתי להתגלגל שלוש דקות ושילמתי גם אני בשריטות, אם כי קצת פחות מרשימות משלך.

אני גם חושב שלצערי אין לך הרבה מה לעשות מלבד לבלוע את הצפרדע. לקחים לעתיד: לעבוד מראש רק עם צמיגיות שסומכים עליהן, ובאופן כללי להפחית למינימום הנדרש את האינטראקציה עם "בעלי מקצוע" בעולם הרכב, למעט כאלה בעלי מוניטין מוכח.

חזיר דיזל

פורסם

אני מבין את הבחור באופן מוחלט! זה מעצבן !!! גם אני שומר בקנאות על הרכב, עושה מבחינתי מה שרק אפשר כדי למזער פגיעות ושריטות ברכב. מעצבן ש"בעלי מקצוע" לא שמים ז@*ן על הרכב, גם אצלי אחרי כל כניסה למוסך אתה פעמים רבות מגלה עוד "מזכרת" שהשאירו לך. עובדים על הרכב עם טבעות ושעונים, מניחים כלי עבודה על הפח הצבוע וכדומה. פשוט חוסר איכפתיות אבל גם חוסר מקצועיות. אני לא מאמין שלדוגמה בגרמניה מתייחסים באופן כזה חובבני לרכבים במוסכים.

זו גם הסיבה שאני אוהב לעבוד על הרכב לבד בדברים שלא מצריכים מוסך, אני פדנט ומקפיד לעבוד בזהירות ואם כבר עשיתי נזק אני יכול להאשים רק את עצמי.

נכון זה רק אוטו ונכון שיהיו עוד פגיעות ושריטות אבל זה מעצבן לראות ברבריות כזו בהרבה מקומות במיוחד כשהם רואים שמדובר ברכב מלוקק ושמור ובמיוחד ברכב חדש.

פורסם
למה נסחף? אם הנזק באמת נגרם ע"י העובד, זה מתבקש לדרוש חדש או לפחות פיצוי כל שהוא.

הנה מקרה שהיה לי ברכב בן שנתיים וחצי.

אם פותש ידרוש ממנו גאנט מקורי חדש בעלות אסטרונומית בעל המקום יכול להגיד מצידו בור יכול לתבוע אותו. והשופט יזרוק את פותש מכול המדרוגת בגלל שזה ביזבוז זמן שופט. אתה הרי לא מצפה משופט שיאלץ את בעל המקום לרכוש עבורו אשכרה גאנט חדש מקורי כמובן?

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם
זה לא כולה שריטה, זה שפשוף ומכה על הג'אנט, אנשים שעושים דיטליינג ומשקיעים ברכב שלהם זה כן עניין עבורם.

זה שבארץ רוב בעלי המקצוע חאפרים ולא אכפת להם מרכוש זה לא אומר שצריך להבליג על הכל, אחרת העסק הזה ימשיך לזלזל ולהעסיק עובדים לא מיומנים (ואת זה אפשר לקחת לכל עסק לא רק פנצ'ריות).

עצוב מאד אבל להכנס לתביעה זה המון משאבים זמן וכסף, תנסה קודם לדבר איתם בטלפון ואם זה לא עוזר לחשוב הלאה. (רשתות חברתיות / תביעה וכו).

חאפרים.

עובד מיומן עולה כסף והרבה. אתה אולי תסכים לשלם 200 שקל על תיקון תקר, אבל רוב האנשים לא ישלמו. יש לך בחירה או ללכת למוסך סופר דופר שמעסיק רק אנשי מקצוע מהשורה הראשונה ולשלם בהתאם או לספוג שריטה בג'אנט.

פורסם

מסקנה מהשרשור - תתחילו לנצל את הסמרטפון שלכם.

לפני שהפועל מפרק את החישוק תצלמו אותו בצילום תקריב ומעט מרחוק יותר, כדי שיהיה ברור שהצילום נעשה בבית העסק.

רצוי מאוד שהפועל ייראה שמצלמים דבר שיגרום לו לעבוד בזהירות.

הרווח כפול - גם מניעת מחלוקות בנוסח "כך זה היה" וגם רמז עבה לפועל שכדאי שיעבוד בזהירות.

כך אני פועל בכל מיקרה שבו אני מוסר את הרכב לטיפול.

פורסם
אני הגעתי למסקנה אחרת לגמרי... אנשים איבדו כל פרופורציה...

למה איבדו פרופורציה?

הבחור הכניס רכב שהג'אנט שלו לא שרוט, מדוע הוא צריך לקבל אותו פגום אחרי תיקון?

זה עצוב שהתרגלת לכזאת רמה של אנשי מקצוע בארץ. אני מצפה מבעל מקצוע שישמור על הרכב ולא יעשה לי נזקים, ואם הוא עושה נזקים - שייקח אחריות עליהם. בגלל זה כל עוד אני יכול אני יושב להם על הראש ולא משנה במי מדובר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...