Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט קורדובה 2001 דיזל EVAPORATOR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש במערכת המזגן דליפה ביחידה הפנימית בתוך הדשבורד.

לפי ETKA אין מק"ט ל EVAPORATOR.

המק"ט שמופיע 6X1820007 הוא של כל הקונסולה של מערכת המיזוג הכוללת

בתוכה את ה EVAPORATOR.

יש למישהו מושג מה המק"ט של EVAPORATOR שמתאים לרכב שלי ?

קורדובה STELLA 2001 דיזל מנוע AGP. מזגן עם בקרת אקלים אלקטרונית.

http://www.partsbase.org/seat/cordoba-cora-eu-2001-82010-air-distribution-housing-evaporator-housing-evaporator-fan/

תודה

שי

פורסם (נערך)

החלק התחתון של השרטוט שצירפת נראה כמו פירוט החלקים בתוך היחידה.

אתה מתכוון אולי לדליפה מיחידת החלפת החום, מס' 8 בתרשים?

עריכה: הטעות אצלי כנראה, ואתה מתכוון למאדה שנמצא בתוך היחידה באמצע ורואים את החיבורים אליו בחלק 27.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

שי, אני מקווה שאתה יודע שהחלפת המאדה כרוכה בהמון עבודה כגון: פירוק של הדשבורד, וואקום גז ועוד...בקיצור יום עבודה.

איזה כייף לי :)

פורסם

עברתי את זה עם גולף 99. הוחלף מקורי בחברה ודלף שוב אחרי שנתיים בערך. פעם שניה פירקתי והרכבתי לבד עם חלק חליפי והחזיק מעמד יופי. הרבה עבודה.

פורסם

אני מעונייין להזמין מספק חלקים מלטביה שאני קונה ממנו קבוע.

מחיר מעולה, חלקים איכותיים ו 25 אירו משלוח לא משנה מה המשקל של החבילה

פורסם

שאלתי והוא לא רוצה לקחת סיכון ולטעות. הוא עובד רק לפי מקט"ים ולא לפי דוגמאות.

לטבי בסגנון גרמני הבן אדם

פורסם

מק"ט שדי חוזר על עצמו בחיפושים שלי הוא 1H1820103, הבעיה היא שיש לו כמה גרסאות עם סיומת AC, B, C וגם בלי כלום ואין לי מושג להגיד לך מה ההבדל ביניהם ואם אכן מדובר במק"ט הנכון.

• תוכן חדש...