Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתונים :

משפחה +3 ילדים .

2 ילדים עד גיל 4 .

ילד בן 9 .

תקציב 135

רוצה לשלב בין פינוק למשפחתי . לא להגיע למצב של רכב שישעמם אותי . רוצה קצת להנות מהמעבר ממאזדה 3.

בבגאז שיהיה ניתן להכניס עגלה מתקפלת בסבבה.

חשבתי על פינוק שזה מאזדה CX5 או קיה ספורטאז - מאזדה 6 פרימיום .

מה יכול להכנס לקטגוריה ?

תודה

פורסם

אתה מדבר על חדש או משומש?

אם אתה מעוניין בחדש הרכב היחיד מהרשימה שנתת שנכנס בתקציב הוא הספורטאז 1.6 הבסיסי.

ה-CX5 והמאזדה 6 (בטח בגירסת הפרימיום) יקרות משמעותית. תצטרך להוסיף בין 30-60 אלף לתקציב (אם מדובר על חדש).

פורסם

מצאתי רכב ב110 אלף שקל . ואני מעונין .

איך מבצעים עסקה ?

לוקחים אותו לבדיקה הכל עובר תקין ואני מרוצה .

נניח שאני מעונין . מה השלב הבא ?

העברה בעלות ?

איך מעבירים תשלום ? יש לי אפשרות למזומן

מתי מבצעים תשלום ?

מה הלאה ?

תודה

פורסם

אם הרכב עבר את הבדיקה לשביעות רצונך, אתה מגיע עם המוכר לבנק הדואר, מבצע העברת בעלות ונותן לו את הכסף המזומן.

רצוי מראש להכין איזשהו מסמך כתוב שמעיד על כך שאכן העברת למוכר את הכסף וששניכם תחתמו.

במקביל, תוודא שאתה מפעיל ביטוח. אתה צריך לדעת את מספר הרישוי של הרכב והפרטים שלו כמו נפח מנוע.

אל תשכח לקחת מהמוכר תדפיס טיפולים כך שתדע מה מצפה לך.

זהו - נסיעה טובה!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

איך ה Spirit אוט' 2.0 - 165 כ"ס ?

יש עליו תגובות טובות ?

תגובה אחת קיבלתי מכאן :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4475791,00.html

מומנט של 21.5 ב 4000 מול הספק מרבי ב6000 ממש אבל ממש לא מייצג מנוע "גמיש" והוא חלש מהרבה מנועי 1500 בשוק. מונוע יכול להחשב גמיש אם מירב במומנט מושג ב3000 סל"ד לפחות, מתחת להפסק המרבי....

הכותב ממש אבל ממש רצה להחמיא למכונית, מדוע? אולי הגיר מפצה, אבל שישה הילוכים עם מנוע לא גמיש מבטיח לנו הרבה החלפות...

מזדה 3 הקודמת הצטיינה במושבים גרועים במיוחד. וחוץ מלכתוב מושבים נוחים הבוחן לא נגע בנקודה הזאת?

פורסם

לי אישית לא ברור מה מפנק במאזדה 3, נסעתי ולא התלהבתי. גם לא הבנתי בדיוק מה אתה מחפש, נסה להתמקד יותר בדרישות שלך.

אם מדברים על משפחתית- לדעתי פיג'ו 308 פרימיום הוא הרכב המפנק ביותר בסגמנט, ועומד בתקציב שלך כחדש.

אם אתה מחפש קצת מעבר- סקודה סופרב אלגנס 1.8T מודל 2013 נכנס בתקציב, רכב חזק מפואר ומפנק.

פורסם
לי אישית לא ברור מה מפנק במאזדה 3, נסעתי ולא התלהבתי. גם לא הבנתי בדיוק מה אתה מחפש, נסה להתמקד יותר בדרישות שלך.

אם מדברים על משפחתית- לדעתי פיג'ו 308 פרימיום הוא הרכב המפנק ביותר בסגמנט, ועומד בתקציב שלך כחדש.

אם אתה מחפש קצת מעבר- סקודה סופרב אלגנס 1.8T מודל 2013 נכנס בתקציב, רכב חזק מפואר ומפנק.

לא אהבתי את 2 הדגמים שנתת . ואני יורד בתקציב ל110 אלף .

מחפש רכב משפחתי - חזק ונראה עם סטייל מבחוץ .

פורסם (נערך)

על טעם ועל ריח, אתה יודע.

לא ברור לי מה כן אתה אוהב- הסופרב היא בדיוק התיאור של מה שאתה מחפש. אולי תיתן כמה דוגמאות?

בתקציב החדש-

1) אלפא רומיאו 159 1.8TBI, חזק-200 כ"ס, לדעתי תוכל למצוא מודל 2010-2011.

2) פורד מונדיאו 2.0 אקובוסט- 240 כ"ס, 2013 ויישאר לך עודף

3) אופל אינסיגניה 2.0 - 220 כ"ס, 2013-2014

עריכה אחרונה על ידי botzek1
פורסם
על טעם ועל ריח, אתה יודע.

לא ברור לי מה כן אתה אוהב- הסופרב היא בדיוק התיאור של מה שאתה מחפש. אולי תיתן כמה דוגמאות?

בתקציב החדש-

1) אלפא רומיאו 159 1.8TBI, חזק-200 כ"ס, לדעתי תוכל למצוא מודל 2010-2011.

2) פורד מונדיאו 2.0 אקובוסט- 240 כ"ס, 2013 ויישאר לך עודף

3) אופל אינסיגניה 2.0 - 220 כ"ס, 2013-2014

אלה דגמים של אוטומט ?

פורסם

האלפא- ידנית בלבד עם המנוע הזה, קיים גם מנוע 2.2 ליטר אטמוספרי עם גיר סלספיד/רובוטי, פחות מומלץ באופן כללי אם כי לא רע כשלעצמו.

למונדיאו גיר רובוטי דו-מצמדי רטוב עם 6 הילוכים.

לאופל גיר אוטומטי פלנטרי 6 הילוכים.

• תוכן חדש...