Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עובד על גולף שנת 2009, עושה לאוטו בידוד מפני רעשי נסיעה וכמובן בשביל המוזיקה ואז להפתעתי גיליתי 2 פתחים בבגאז.

יש למישהו מושג למה הם משמשים והאם אפשר לאטום אותם?

IMG-20160207-WA0008.jpg

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

פתחים כאלה קיימים בצורה כזאת או אחרת בכל המכוניות. מאחורי התריס יש סוג של שסתום שמאפשר יציאת אוויר אבל לא מאפשר כניסה. דרך הפתחים האלו אוויר שמוכנס על ידי מאוורר תא נוסעים משתחרר החוצה.

 

חסימת הפתחים לא תאפשר סירקולציה ותפגע ביעילות מערכת איוורור.

 

 

פורסם

אני יודע שהפתחים האלה מאפשרים יציאה של אויר כאשר אתה סוגר את דלת תא מטען, במצב שכל הדלתות סגורות

ואתה תסגור את דלת תא מטען אויר צריך לצאת לאן שהוא.

×
×
  • תוכן חדש...