Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה דחוף!!!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו קיבלתי 5000 ש"ח.....

ואני רוצה להשקיע על המערכת שלי את הכסף ולשפר אותה....

עכשיו אני צריך לקנות "קבל" ואני לא מבין בדברים האלו אז עם אתם יכולים לעזור ולתת לי

כמה אתרי קניות של מערכות לאוטו וקצת להציע איך לשפוך ת'כסף על זה בחוכמה אני ישמח...

> [color=#000000]

פורסם

קודם תקנה מערכת..

אחרי זה תחשוב על קבל...

אם האורות יהבהבו לך באוטו בקצב הבאס, אז צריכים קבל רק במידה וזה יפריע לך.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אלון הוא רשם שהוא רוצה לשפר את המערכת אז נראה לי שיש לו כבר משהו

או שאולי לא הבנתי נכון

אתה צריך להתחיל מ 0

או שכבר יש לך חלק מהדברים ?

פורסם

זה דחוף, אה?

אוקיי...

אז כדי לעשות לך דווקא, אני נועל את השרשור הזה, ואפתח אותו בעוד יומיים שלושה. אם תפתח שרשור חדש (ודחוף) הוא יימחק.

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...