Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל - כבוד לאמא שנוהגת בידני. זה לא מובן מאליו.

שנית - להבנתי המנוע הוא המנוע המוכר של הקליאו 3. מניסיוני מתאים למישור, הרבה פחות לתוואים הרריים. בוא נמתין לדור שנהג מספר שנים על קליו עם מנוע זהה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדוע לא נעשתה נסיעת מבחן? אתם או הסוכנות לא רצו?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
קודם כל - כבוד לאמא שנוהגת בידני. זה לא מובן מאליו.

שנית - להבנתי המנוע הוא המנוע המוכר של הקליאו 3. מניסיוני מתאים למישור, הרבה פחות לתוואים הרריים. בוא נמתין לדור שנהג מספר שנים על קליו עם מנוע זהה.

אין מה להמתין, סיכמת די יפה.

במישור - בסדר. בעליות (בלי מזגן) - נסבל. בעליות (עם מזגן) - נוראי. עגלה עם סוס סוחבת יותר טוב. :lol:

זה לא מנוע חזק בכלל, אבל למי שנוהג עד 80 קמ"ש זה אמור להספיק, וכך גם צריכת הדלק תהיה נמוכה למדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין ספק שזה הרכב הכי משתלם היום (למי שמחפש ידני ‚קטן וחסכוני) יש שמועות שאמור להגיע דגם זהה רק עם פגושים ומראות בצבע שחור (לא בצבע הרכב) והיא תיהיה עוד יותר זולה ‚ תתחדש ותהנה ! בחירה מצויינת .

פורסם (נערך)

לקחנו את האמ ג'י לנסיעת מבחן. קודם כל הכי זול להוציא אותה מדובר על 67 אלף שח על הכביש אחרי כל ההנחות (מדבר על הדגם המאובזר) הדגם ב60 אלף מגיע דיי ערום.. והיא לא שווה 10 אלף שקל יותר מהדאציה.

אמא שלי טענה שהאמ ג'י רועשת מדיי בשבילה ונוקשה מדיי.

ב55 אלף שח אין אלטרנטיבות! אלא אם כן אתה יורד למיני מיני כמו אלטו.

ואמא שלי לאלטו לא תחזור ( קנתה אחת ב2010 ופורסמה למכירה אחרי חודשיים).

בשורה התחתונה בדאציה הרגישה הכי נוח והתוספת הייתה קטנה יותר

עריכה אחרונה על ידי OranKimhi
פורסם

סוף סוף! הגיע הזמן. קרסו הרים את הכפפה.

מוריד את הכובע... מקווה שהאחרים יילכו בעקבותיו.

אולי הרכב "קצת" בינוני משהו, אבל המחיר במקרה הזה, מנצח.

פורסם
לקחנו את האמ ג'י לנסיעת מבחן. קודם כל הכי זול להוציא אותה מדובר על 67 אלף שח על הכביש אחרי כל ההנחות (מדבר על הדגם המאובזר) הדגם ב60 אלף מגיע דיי ערום.. והיא לא שווה 10 אלף שקל יותר מהדאציה.

אמא שלי טענה שהאמ ג'י רועשת מדיי בשבילה ונוקשה מדיי.

ב55 אלף שח אין אלטרנטיבות! אלא אם כן אתה יורד למיני מיני כמו אלטו.

ואמא שלי לאלטו לא תחזור ( קנתה אחת ב2010 ופורסמה למכירה אחרי חודשיים).

בשורה התחתונה בדאציה הרגישה הכי נוח והתוספת הייתה קטנה יותר

אני לגמרי מזדהה עם מה שאתה רושם. גם ההורים שלי חשבו שה MG רועשת ופחות נוחה מהסנדרו.

אם זה הייתי אני אישית הייתי בוחר בסינית אבל זה משיקולים אחרים, הדאצ'יה אחלה בחירה! תהנו ממנה ואשמח לשמוע רשמים. אחד הרכבים הכי מוצלחים בישראל כרגע לדעתי.

פורסם

קודם כל:

17bk55ryctbz.jpg

לא הבנתי למה אמא שלך הייתה צריכה ג'אנטים מגנזיום.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

נראה ממש נחמד האמת. התחדשו וסעו בדרכים טובות.

אני חושב שאם הייתי רוכש רכב מיני אז הייתי חושב קודם כל על הסיטיגו וזה רק בגלל 5 כוכבי הבטיחות שלה ביורואנקאפ. אם מבטלים את השיקול הזה אז נראה לי שהדרך לדאצ'יה די קצרה.

אגב, כל הרכבים הללו בלתי נסבלים לנהגים הממהרים. הם גם מפסיקים להיות חסכוניים ברגע שאתם משייטים 110 וצפונה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה בסדר. הרכב לא יגיע ל-110, בודאי אם עולים צפונה :evil:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נראה ממש טוב, לרגע חשבתי שזו איזה GOLF.

עד כמה המנוע חלש? יחזיק את העליות של חיפה בצורה סבירה?

ד"א הבלמים האחוריים הם דיסק או תופים?

עריכה אחרונה על ידי MZN

• תוכן חדש...