Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני עובר בשבועות הקרובים דירה (חתמנו עם עורך דין והכל שולם חוץ מהטאבו שזה יקח כמה חודשים) ואני לא יודע מה לרשום בטופס 101 בסימון של "כתובת מקום מגורים" ? לרשום את הנוכחי או את הדירה העתידית?

יש עוד דברים שאני צריך להשים לב אליהם בטופס? תודה רבה.

פורסם

תרשום כתובת נוכחית ולאחר מעבר תעדכן את המעסיק (בעיקר הנהלת חשבונות/ חשב שכר) בשינוי כתובת.

זה משמעותי בעיקר אם אתה גר/ עובר לגור בישוב עם זכאות להטבות מיסים.

מעבר לכך - משמש את המעסיק לחישוב סכום החזר נסיעות (במידה ואתה זכאי).

פורסם (נערך)

גם אם המעבר הוא עוד חודש וחצי?אנחנו עדיין נשארים באותה עיר.

(למיטב הבנתי ממלאים כל שנה טופס 101 כל שנת מס) אז חובה לעדכן באופן מיידי או שאפשר לחכות לשנה הבאה?

עריכה אחרונה על ידי loko152
פורסם

כתוב את הכתובת הנוכחית, עדכן את כ"א מיד לאחר שתעבור דירה.

ממילא תשנה את הכתובת במשרד הפנים, וזה יעבור לרשות המיסים. כיון שזה בתוך העיר אין לכך משמעותמבחינת מיסוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תכתוב את שתי הכתובות ולידם תאריך צפוי לשינוי, ותמשיך בחייך בנעימים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...