Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי .

אני מחפשת יונדאי גטס בסכום של כ 6000-8000 , ושמעתי עליה דברים טובים מהפורום הזה,

אך התחילו להלחיץ אותי לגבי צריכת דלק שלה.

מה דעתכם?

מי שמכיר יכול לרשום לי צריכת דלק ושביעות רצון בבקשה?!

תודה רבה :)

פורסם

גיסי קנה אחת לפני מס' שבועות שנת 2005 אוטומטית ב-9000 ש"ח - צריכת דלק משולבת 1/10

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קודם כול שהאדם שמולך הוא בעל הרכב ע"י בדיקה ברישיון שלו,כמו כן שם גם תיראי שרמת האיבזור היא באמת מה שהוא הציג.

לבדוק שיש היסטורית טיפולים לפחות מהבעלות הנוכחית,לבדוק תקינות מזגן/חימום,חלונות חשמל,אם זה גיר אוטומט לשים לב אם יש מכות בזמן העברת הילוכים,לבדוק שיש נוזל קירור ולא מים,ולקחת לבדיקה/מוסך שאת סומכת ולפחח אם את הולכת למכון אז אין צורך גם ללכת לפחח.

קחי בחשבון שב2006 הגטס עברה מתיחת פנים שבמסגרתה קיבלה מנוע זריז וחיסכוני יותר בנפח 1.4 במקום 1.35.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברכבים בסכום הזה צריכת הדלק זה לא הדבר הכי חשוב,

יותר חשוב שהרכב באופן כללי יהיה אמין (בד"כ תקלות עולות יותר מההפרש בצריכת דלק) - וגטס ידועה כמכונית אמינה ועמידה,

ולא פחות - חשוב איך הרכב תוחזק וטופל לאורך השנים, האם הטיפולים בוצעו בזמן או שהרכב עבר "תחזוקת שבר".

תבקשי לראות היסטוריית טיפולים.

ובאופן כללי חפשי אחת שמורה. זה רכב נפוץ ויש הרבה ממנו בשוק היד2.

הגטס משנת 2006 והלאה מוצלחת יותר אבל לדעתי - לא תכנס בתקציב של עד 8000 ש"ח.

• תוכן חדש...