Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התייעצות לגבי רכב פנאי (מליסינג יד ראשונה) - מתלבט בין הקיה ספורטאז' לבין המאזדה CX-5.

הקיה במחיר יחסית מאוד טוב, עם הצעות מימון וליסינג טובות - יש לציין שאין לי הון לקנות רכב באופן עצמאי ורוכש רק באמצעות ליסינג, לקיה ספורטאז' יש יותר ביקוש בליסינג וכך גם ההצעות אני מאמין בהתאם... הבנתי שהן עפות כמו גרעינים, אך עם זאת המנוע שלו 130 כ"ס חלש לגודל שלו (לפי מה שראיתי באתר אוטו),

מנגד המאזדה CX-5 עם מנוע מאוד חזק אך עם עיצוב פנימי יחסית זול (אבל יש לו מערכת מולטימדיה ובקיה אין) ועיצוב חיצוני יחסית מזדקן ואני לא יודע איך היא מבחינת הצעות מימון. לא יודע כמה ביקוש יש לה בליסינג ואם בכלל עושים לה ליסינג. מישהו ניסה לקבל הצעות לגבי שתיהן? שימושים יום-יומיים נסיעות עירוניות וקצת בין עירוניות. אשמח לקבל חוות דעת. אני מגיע מעולם האופנועים, שנים לא נהגתי ברכב באופן יום יומי, אבל עכשיו חייב לעבודה (אני רוצה לציין פרט חשוב - לא עשיתי על אף אחת נסיעת מבחן עדין, אבל אני אחד שאוהב להסתמך על נתונים יבשים גם, ואני מבין לפי מבחני הדרכים שהספורטאז' עם טיפה גז מתחילה להרעיש, ואני פחות אוהב את זה). אגב כמה אתם מאמינים שיהיו ההצעות מליסינג בתשלום חודשי על כל אחת מהן?

תודה רבה !!!

יובל.

פורסם

דבר ראשון אני לא בטוח כמה נכון לך לקנות דרך ליסינג קראתי שאתה רוצה למכור את הרכב המחיר שלו יורד בצורה משמעותית בנוסף הוא לפעמים מגיע עם פחות איבזור.

בנוגע לרכבים, אני אשית חושב שהספורטאז מומלץ יותר, למחיר אין תחרות בשוק והם הוסיפו את מערכת הבטיחות שלדעתי זה אחד הדברים החשובים שיש כיום ברכבים.

יש פה כתבה של השוואה בין הרכבים + סובארו XV

http://cars.walla.co.il/item/2535810

פורסם

למה אתה יכול לרכוש רק דרך ליסינג, בגלל האשראי?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מנגד המאזדה CX-5 עם מנוע מאוד חזק

אני לא יודע במה אתה רגיל לנהוג יובל, אבל תנמיך את הצפיות שלך :-)

ממש לא הייתי קורא למנוע של הCX5 ״מאוד חזק״.

אפילו ה2.5 מרגיש בסדר אבל בטח לא חזק.

פורסם
אני לא יודע במה אתה רגיל לנהוג יובל, אבל תנמיך את הצפיות שלך :-)

ממש לא הייתי קורא למנוע של הCX5 ״מאוד חזק״.

אפילו ה2.5 מרגיש בסדר אבל בטח לא חזק.

מסכים, ומעבר לזה- המאזדה הרבה פחות נוחה ועולה הרבה יותר כסף. אני במקומך הייתי הולך על הספורטאז', לדעתי הוא מציע אחלה תמורה למחיר שלו.

• תוכן חדש...