Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על הוצאה של כ1,500 ש"ח לדירה האמורה. דירת 5 חדרים עם מרפסת.

כמובן במטרה לנקות את הרצפה, חלונות, מטבח, דלתות וחדרי שרותים. ניקוי יסודי.

אישתי שתחייה, טוענת שנוכל לבצע את הניקיון לבד ולחסוך את ההוצאה ובכלל חבל על הכסף כי "כמו שאנחנו ננקה אף אחד לא ינקה" ושבכל מקרה לאחר שהם יצבעו את העבודה היא תרצה לעבור שוב ולנקות וגם שחלקן של החברות בכלל גורמות נזקים.

אשמח להצלחה מבעלי ניסיון עם חברות ניקיון האם ההוצאה שווה ואם יש המלצה לחברה כזאת בצפון.

פורסם

החברה שמנקה את הבתים משתמשים בחומרים לא הכי ידידותיים לבית ולסביבה.

כל מיני חומצות וחומרים כאלה ואחרים לניקוי של הריצוף, המקלחות, מטבח וכו, הם מוצאים את הלכלוך ושאריות הבנייה, בטון, רובע וכו...

עבודה עצמית לא תספק את אותן תוצאות ואם כן, זה יהיה כרוך בהמון אבל המון דם יזע ודמעות.

לפי דעתי, שלם 1500 שקל לניקוי, והשאישה תנקה אחר כך כמה שחפצה נפשה.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

מסכים עם כל מילה שרון אמר.

יש לוודא מול הקבלן ומול חברת הניקיון האם חומרים מסויימים או מכונות (למשל מכונת פוליש) אסורים לשימוש על הריצוף המותקן בביתכם, יכול להיגרם נזק שיחייב החלפה מצידכם והתנערות מאחריות של הקבלן.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי , עדיף לבד.

אם הריצוף לא חדש או רוצים לבצע פוליש אפשר לשכור מכונות ,

אפשר גם לשכור שואב יבש / רטוב מקצועי ולשאוב גם את הפתחים של צינורות הביוב מאבק ושאריות חומרי בניה , יחסוך סתימות בקרוב.

החברות הללו יתרונן הוא בכמות האנשים שבאים לזמן קצר,

הם שופכים המון מים , לעיתים קרובות מלכלכים את הקיר , או גורמים נזקי רטיבות לדלתות ומשקופים.

לדעתי האישה צודקת. (כמו תמיד :) )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

תלוי במצב הדירה. אם מדובר בדירה חדשה או אחרי שיפוץ - צריך להעזר בצוות ניקיון, כמובן תוך נקיטת אמצעי הזהירות שציין ירון נחום. עבודת ניקיון עצמית אפשרית, אבל צריך להקדיש לה הרבה זמן וכוח שלא כל אחד\זוג מסוגלים לעשות. ניקוי דירת חמישה חדרים הוא פרוייקט לא קטן.

הבעיה עם אותם מנקים היא שבחלק מהמקרים מדובר בצוות שמבוסס על ילדים בני 17 שנהנים לשחק במים ומתיזים לכל עבר, ואם מדובר ביותר ממפלס אחד המים משפכים במדרגות וניתזים על הקירות. בשתי דירות קודמות עשה את הניקיות צוות הפוליש, וזה היה די בסדר. בדירה הנוכחית שלי לא מדרש פוליש והצוות שהגיע היה מורכב, כאמור, מילדים. למזלי קבלן השיפוצים בא אחרי שהעברנו את הרהיטים וביצע תיקוני צבע (מה לעשות, גם מובילים עדינים פוגעים בקירות, והמובילים ששכרנו היו פראיים למדי) כחלק מהשיפוץ, ללא עלות נוספת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דעתי חצויה, אני החלטתי לחסוך ולבצע את הניקוי בעצמי.

מצד אחד זה החלטה נבונה, 1. להורים שלי עשו שריטות בחלון, 2. רמת הפדנטיות שהגענו אליה אף אחד לא היה מגיע, וכמובן שאחריהם צריך לנקות שוב.

מצד שני, קרענו את התחת ברמה שאתה בכלל לא מבין, במרפסת הריצוף הוא מחוספס ולכן כל לכלכוך שיש עליו נדבק ברמה שאתה לא מבין, סקו'ץברייט, שפכטל, מכשיר גירוד ייעודי, כל אלו לא יעזרו כי הבלטות מכילות נקבוביות.

נאלצתי להשתמש בחומצה, צריך לדלל אותו עם מים והוא מאכל את הרובה כך שהשימוש בו צריך להיות זריז יחסית, מה גם שהוא מסוכן וחייבים כפפות.

יש שאריות הסיליקון שלא הצלחתי להוציא עד עצם היום הזה, את אלו שכן הצלחתי זה היה לגרד עם סכין יפנית ואז עבודה קשה עם סקו'ץ, החומצה לא עוזרת לסיליקון.

בנוסף, הזהירו אותנו מהקבלן לא לשפוך המון מים, שזה מה שעושות החברות האלו בדר"כ.

אם הייתי צריך לעשות את זה שוב, כנראה שהייתי לוקח מישהו עם מכונה (ולא חברה) רק לדברים ספציפים שאני עוקב אחריו, לא נותן לו לגעת בחלונות ומוודא שאת כל הכתמים הקשים של הבנייה הוא מוריד.

פורסם

ההורים שלי מאוד התאכזבו משרותיה של חברה דומה.

לצערי אני לא זוכר את השם, הם גם לא שילמו 1,500 ש"ח אלא הרבה יותר (כולל ניקוי מיוחד לריצוף וכנראה עוד כל מיני "בונוסים").

אם החלטת בכל זאת ללכת על פתרון כזה ממליץ מאוד לבדוק טוב טוב מי מגיע אליך הביתה - לחפש ביקורות ברשת.

עדיף לשלם קצת יותר ושיעשו עבודה טובה מאשר לשלם 1,500 ש"ח ואחר כך לשרוף עוד יום עבודה על נקיון אחריהם.

פורסם

~

בהחלטה כזאת השיקול העיקרי הוא פסיכולוגי ולאו דווקא כלכלי או פרקטי. יש אנשים שרוצים רק 'לסגור את הפינה' ולהיכנס לדירה נקיה ויש כאלה שחשוב להם לעשות את ה-bonding ההתחלתי הזה עם הבית שלהם. אני שייך לקבוצה השניה ותמיד משתדל לעשות את ישור הקו במו ידיי, בין אם מדובר בכניסה לדירה חדשה או בניקוי/טיפול ראשוני של רכב משומש שקניתי.

תוסיף על כך את הזלזול וחוסר המקצועיות הכללי של העובדים בתחום הזה בישראל ותבין שיש משהו בדבריה של אישתך. האינסטינקט הבסיסי של לסגור הכל במכה אחת מוביל לעיתים קרובות מדי לתוצאות ירודות ולעוגמת נפש, בתחום הזה ובכלל. הייתי נמנע מקבלנים שמעניקים שירותי חבילה בדיוק כמו שלא הייתי הולך למוסך וסומך עליו שיטפל לי גם במכניקה, גם בחשמל וגם בהתקנת מערכת סטריאו. כל אחד ותחום ההתמחות שלו, במיוחד בשוק כ"כ פרוץ ולא מפוקח כמו שירותי נקיון (שאין בו את המקבילה של מוסך מרכזי למשל).

בתור פשרה הייתי מציע לאישתך לגשת לדירה, להכין צ'קליסט של הדברים שדורשים ביצוע, ואז להחליט האם ובאיזה היקף להכניס בעלי מקצוע לתמונה. סביר להניח שזה יצא גם מספק יותר בשבילה וגם זול יותר בשבילך.

פורסם

נכנסנו 4 אנשים לדירת 4 חדרים חדשה מהקבלן ביום שבת.

כל אחד תפס חדר ואז המשכנו יחד בשטחים האחרים,סגרנו את זה יפה מאוד ביום אחד.8)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

רוב החברות בתחום הזה עושות יותר נזק מתועלת.

מציפות בהמון מים, ברמה של לחבר צינורות ולהשפריץ בתוך הבית.

העבודה עצמה מתבצעת בצורה אגרסיבית וכמובן בסוף התנערות מכל הנזקים.

פורסם

תלוי מה כתוב בחוזה. בדרך כלל הקבלן מתחייב על "נקיון בסיסי" שלא כולל יותר מטיאטוא או ספונג'ה עם סחבה בת 4 שעברה את כל הבניין.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה שלא תחליט על בסיס המידע כאן, חשוב שזה יהיה אחרי כל העבודות הגדולות המתוכננות, בעיקר מזגן מרכזי ועבודות גבס להסתרה.

אתה לא מתאר את כמות הלכלוך אחרי זה..

אם (כרגע אין תכנון ) ואתה מתכנן לבצע התקנה כזאת בעתיד כאשר כבר הבית מלא ברהיטים, ממליץ לך בחום לשקול זאת שוב טוב,

ולבצע את ההתקנה לפני הכל ובמיוחד לפני הניקיון הכללי -מה שלא תחליט לבחור .

פורסם

לאחר שיפוץ מקיף בביתי הייתי זכאי לשירותי ניקיון באמצעות חברה שהקבלן שכר. אני ובני משפחתי פיקחנו עליהם בשבע עינים ולאחר כשעה ביקשנו מהם בנימוס שילכו לדרכם כי האגרסיביות בה הם עובדים גרמה לדעתנו יותר נזק מתועלת.

הדירה שלך עלתה לך ממון רב, שמור עליה.

המלצה שלי: לנקות לבד או להביא עוזרת בית ולנקות יחד איתה. כיוון שניקוי ראשוני הוא קשה אפשר להזמין את העוזרת יותר מפעם אחת. הדגש כאן הוא להיות נוכח בבית במהלך כל תהליך הניקיון ולפקח על מי שמבצע את זה. להמעיט בשימוש בחומצות ובאקונומיקה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...