Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Q50 חדשה או 320 בת שנתיים..?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשלב ראשון (ספטמבר?) רק העלה תלתן שתתומחר מול ה M3, זה טווח התקציב שלך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז כנראה הבנתי לא נכון.

חשבתי שגם הדגמים ה״עממיים״ (שאמורים להיות מוצגים בג׳נבה בחודש הבא) יגיעו בספטמבר (לאירופה בכל אופן).

לגבי התקציב שלי (ומבלי להכנס לחשבון הבנק שלי) יש פער לא קטן בין מה שאני יכול להרשות לעצמי, ובין מה שאני מוכן להוציא פה בישראל על רכב חדש, גם מבחינת המחירים ההזויים פה (לצערי החיים בחו״ל הרסו אותי מהבחינה הזו), גם כי קשה עד בלתי אפשרי לשמור פה על רכב במצב חדש כי יש פה זלזול מוחלט ברכושו של האחר (וכאן לא משנה אם מדובר ברכב של 80k או 800k לצורך העניין).

ואחרון חביב, מבחינתי pointless לרכוש פה רכב כמו M3 וחבריה כשאין איפה לנצל אותן.

בטח כשאתה גר במרכז ושם מרבית הנסיעות שלך.

פורסם

שימו לב שפותח השרשור שאל: " Q50 או 320 בת שנתיים?" - ולכן עניתי: " 328 בת שנתיים", כי היא נכנסת בתקציב שהוא כתב.

בגירה, נחכה לג'וליה עוד מספר שנים לדעתך? מהיכן המידע? המידע שנמצא בידי יותר קרוב למה שרוברט כתב בנוגע להשקה בז'נווה.

בכל מקרה, כשיגיע זמני להחליף, אבדוק את האלטרנטיבות שיהיו זמינות באותו הרגע.

פורסם

320 ו 328 מתומחרות זהה?

או שהנתון שלך שגוי או שהנתון של פות"ש שגוי.

הג'ולייטה עוד כלל לא הוצגה בגירסאות הלא תלתן, הוצגה רק העלה תלתן והיא תתחיל להמכר (אם וכאשר) בספטמבר.

לפי ההרגשה שלי, ההכרות שלי איתם ובעקבות ההכרזה האחרונה שלהם על עיכוב (שוב) בלוחות הזמנים, אני בספק אם הם ירוצו לייצר את הג'וליה לפני שיראו איך מתקבלת בעיתונות הרכב ובמכירות העלה תלתן.

אבל אנחנו חוטפים שרשור לנושא לא קשור, מי שמעוניין, יכול להמשיך כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?591201-%D7%94%D7%A8%D7%A0%D7%A1%D7%A0%D7%A1-%D7%A9%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%90%D7%95-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%9F-%D7%9E%D7%A6%D7%92%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%99%D7%A2%D7%99%D7%9D&highlight=%D7%9E%D7%A6%D7%92%D7%95%D7%AA

attachment.php?attachmentid=449895&d=1453929574

פורסם

מה שאתה אומר פשוט לא הגיוני.

איך המכירות של דגם על, יקר וחזק משמעותית מהגרסאות הרגילות מעיד על ההצלחה הפוטנציאלית של הרגילות?

כמו להגיד שב.מ.וו יחליטו אם יש פוטנציאל ל320i בהתאם לכמה M3 הם מוכרים.

פורסם

מעיד אך ורק בגלל שהוא יוצא ראשון לשוק ולא שום סיבה אחרת הגיונית או לא הגיונית.

אם הגוליה עלה תלתן תהיה כשלון (וכולנו תקווה שתהיה משובחת), אני בספק גדול מאוד אם נזכה לראות ג'וליה כל שהיא אחרת.

• תוכן חדש...