Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שהוא מנסה לשדר את המסך של הטלפון לטבלט, אני חושב שאפשר עם זה:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.springdesign.screenshare.browser.client

מה שכן, זה עדיין נשמע כמו משהו שלא שווה את ההתעסקות.

למיטב זכרוני, קיימים רדיודיסקים שאפשר לחבר להם דונגל BT, אבל זה מאוד תלוי ברדיודיסק, וגם אם כן, אז צריך דונגל מסוג מסויים, שנתמך ע"י היצרן.

אפשר גם לשדר את התצוגה עם דבר כזה:

Universal WIFI Car Mirror Box for Android iOS Phone Navigation Car Audio Miracast DLNA Airplay Wi-Fi Smart Screen Mirroring

http://s.aliexpress.com/JNVj6Rr6

(from AliExpress Android)

מאמין שדורש חיבור לתצוגה חיצונית כלשהי.

בקיצור, לדעתי לנסות למתקן טאבלט באוטו זה כל כך 2011 (לפני כן היו כאלה שהתקינו מחשבים במכוניות), היום יש פתרונות מוכנים הרבה יותר מוצלחים.

או לפחות לבדוק אם למערכת שלך אפשר לחבר מכשיר אנדרואיד בUSB (יש טבלטים שמספיק להם 500mA, במילא ממטען לא מקורי רוב הסיכויים שלא תקבל יותר מזה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הרעיון של טאבלט חזק זה כדי שהוא לא ייתקע.

אני חושש שבמקרה שאתה מעמיס על הטלפון גם מוזיקה וגם ניווט וגם בנוסף עוד שיקוף מסך ואולי עוד משהו הוא ירגיש בדיוק כמו טאבלט זול... מה גם שאם הwifi וה 3\4g. עובדים קשה הgps יכול לזייף...

• תוכן חדש...