Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכל'ס - אודי A1 מנוע 1.0 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי קל זה לגשת עם המון ציניות אל ה-A1 - הבסיסית שבהיצע אודי ובמיוחד לגרסת מנוע ה-1.0 ליטר שלושה צילינדרים טורבו. כי המחיר שלה גבוה, כי משלמים על הסמל, כי איזו מין אודי זו עם מנוע כזה קטן, כי איביזה עם מנוע דומה והספק גבוה יותר עולה הרבה פחות ועוד ועוד.

ככה גם התחילה הנסיעה שלי בה, אבל לאט לאט הציניות פינתה את המקום שלה וגיליתי שיש פה בעצם משהו אחר, שזה לא רק סמל, אלא שיש היגיון לא מבוטל מאחורי המכונית הזו ושיש אנשים שהיא בהחלט יכולה להתאים להם.

הכתבה המלאה כאן

IMG_6807.jpgIMG_6818.JPG

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בסיאט ב86(או פחות כנראה במחיר ריאלי יותר) אפשר בקרת שיוט ובאאודי ב128 לא?

חתיכת ביזיון מפואר.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

כביקורת בונה- יכולת לתמצת את כל הכתבה במילים "שווה לשלם עליה כי זו אודי" , לפי הכותרת הייתי בטוח שיש איזה שובר שוויון מפתיע אבל כשהגעתי לסיום הכתבה גיליתי שאתה פשוט מצדיק את תוספת המחיר בגלל הסמל.לא נורא.

מה שכן נורא זה המשפט "ככל שחשבתי על זה הבנתי שבינינו, להוציא ה-S1 הרקטית, זה לא שלדגם הזה יש ערך מוסף ספורטיבי מובהק בכל אחת מגרסאותיה האחרות, אז למה באמת שהמנוע הזה יפריע?". ההבדל בין המנוע הזה ל1.4 , במיוחד אחרי תכנה, הוא שמיים וארץ ואם היינו הולכים לפי המשפט הזה הרי שלמה לקנות מאזדה 3 2000 כשיש את ה1.6 ? למה לקנות לאון 1.8 שיש את ה1.2 ?

פורסם

ההבדל במנוע אכן קיים, אבל עד כמה הוא משמעותי לרוב הרוכשים? הרי זה לא שמי שידו אינה משגת S1 יתפשר על ה-1.4.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אלא אם משהו השתנה, בין ה-S1 ל-1.4 מפרידים 106 כ"ס, 17.3 קג"מ (נתונים לא רעים למנוע לא רע בכלל), 5.1 שניות למאה, עוד זוג גלגלים מחובר למנוע, מתלים ובלמים שונים לחלוטין, כמו גם הפרשי ענק ביכולת.

בין ה-1.4 ל-1.0 מפרידים 30 כ"ס, 4.1 קג"מ ו-2.1 שניות ל-100. אני מניח שהמתלים לא שונים בהרבה, בלמים אולי כן.

אתה בטוח במה שכתבת?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כביקורת בונה- יכולת לתמצת את כל הכתבה במילים "שווה לשלם עליה כי זו אודי" , לפי הכותרת הייתי בטוח שיש איזה שובר שוויון מפתיע אבל כשהגעתי לסיום הכתבה גיליתי שאתה פשוט מצדיק את תוספת המחיר בגלל הסמל.לא נורא.

מה שכן נורא זה המשפט "ככל שחשבתי על זה הבנתי שבינינו, להוציא ה-S1 הרקטית, זה לא שלדגם הזה יש ערך מוסף ספורטיבי מובהק בכל אחת מגרסאותיה האחרות, אז למה באמת שהמנוע הזה יפריע?". ההבדל בין המנוע הזה ל1.4 , במיוחד אחרי תכנה, הוא שמיים וארץ ואם היינו הולכים לפי המשפט הזה הרי שלמה לקנות מאזדה 3 2000 כשיש את ה1.6 ? למה לקנות לאון 1.8 שיש את ה1.2 ?

לגבי החלק הראשון - כן, בהחלט אצדיק את הרכישה הזו למי שמאוד רוצה אודי חדשה ועם החבילה הזו ידע שיקבל בדיוק מה ששילם עליו - סמל. כי כמו שכתבתי בהתחלה זו לא מכונית שהיא רק סמל ונכשלת בסעיפים אחרים מהותיים. צריך להבין שמערך השיקולים של מישהו שרוצה את המכונית הזו חורגים כמעט מכל מערך שיקולים שהוא כלכלי טהור - זו תורה שלמה של איך הלקוחות הפוטנציאלים רואים את המוצר הזה. זו בדיוק סוג התמיהה שמישהו יעלה כשתגיד לו כמה עולות גרסאות ה-GTS למשל של ב.מ.וו (רגע, אתה אומר לי בעצם ששילמת יותר עבור מכונית עם פחות אבזור?!).

לגבי החלק השני - אני לא בוחן מכונית כזו בפריזמה של פוטנציאל השיפורים - אני בוחן אותה כפי שהיא נמכרת לציבור. אודי A1 עם תוכנה שמוסיפה, 20,30,50 כ"ס היא עדיין אודי A1 רק עם יותר סוסים, לא שם הבעיה שלה כדי להפוך למכונית ספורטיבית ומהנה לנהיגה.

לגבי המנועים, יש מכוניות בהן המנוע משנה המון ויש מכוניות שלא. פוקוס עם מנוע 1.6 או מנוע 2.0 ליטרים משנה הרבה, כנ"ל מאזדה 3, באודי A1 - משנה פחות.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם (נערך)
אלא אם משהו השתנה, בין ה-S1 ל-1.4 מפרידים 106 כ"ס, 17.3 קג"מ (נתונים לא רעים למנוע לא רע בכלל), 5.1 שניות למאה, עוד זוג גלגלים מחובר למנוע, מתלים ובלמים שונים לחלוטין, כמו גם הפרשי ענק ביכולת.

בין ה-1.4 ל-1.0 מפרידים 30 כ"ס, 4.1 קג"מ ו-2.1 שניות ל-100. אני מניח שהמתלים לא שונים בהרבה, בלמים אולי כן.

אתה בטוח במה שכתבת?

התכוונתי שמי שקונה 1.4 לא מתפשר בגלל שהוא לא הצליח לקנות את הS1 כי הם בכלל לא באותו לבל (ציינת לבד את ההבדלים). מצד שני להשכיב 128 אלף שקל בשביל אודי ולהישאר ברמזור אחרי איביזה בסיסית זה קצת מעליב.

לגבי המנועים, יש מכוניות בהן המנוע משנה המון ויש מכוניות שלא. פוקוס עם מנוע 1.6 או מנוע 2.0 ליטרים משנה הרבה, כנ"ל מאזדה 3, באודי A1 - משנה פחות.

בבקשה תסביר לי את המשפט הזה כי איבדת אותי פה לגמרי.( במיוחד בהתחשב בעובדה שהאודי הבסיסית חלשה ממאזדה 1.6 והאודי 1.4 חזקה ממאזדה 2000)

ולגבי החלק הראשון -אתה רשמת: " הכי קל זה לגשת עם המון ציניות אל ה-A1 - הבסיסית שבהיצע אודי ובמיוחד לגרסת מנוע ה-1.0 ליטר שלושה צילינדרים טורבו. ........ כי משלמים על הסמל......

ככה גם התחילה הנסיעה שלי בה, אבל לאט לאט הציניות פינתה את המקום שלה וגיליתי שיש פה בעצם משהו אחר..."

ובסוף הכתבה גילית שבאמת משלמים יותר בגלל הסמל.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם

אני אמנם לא קרמבו - אבל הקונה הטיפוסי של ה-A1 (להבדיל מ-S1) רוצה אודי זולה. אם היה רוצה פתיחות וכוח, היה קונה רכב יותר ספורטיבי. אודי היא מותג יוקרה, פרימיום. הסמל משדר. כשאתה קונה A1 - זה כרטיס הכניסה שלך למותג. שים לב שאתה תגיד "קניתי איביזה", לאו דווקא "קניתי סיאט". אבל מי שיקנה A1 סביר מאד שיגיד "קניתי אודי". זאת התמצית. הרי זה לא שהוא עגלה עם מנוע ליטר ואני באמת לא מי יודע מה רואה סצנריו של רייסים עם איביזה (או כל אוטו אחר).

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הרכב הזה (לי אישית) נראה קצת מיותר- גרסת הליטר לא מאוד מאובזרת ואין ספק שאיביזה תהייה עדיפה עליה, ומגרסת ה-1.4 ומעלה (לא כולל S1) עדיף לבחור בפולו GTI- לא פחות פוזה, עם יותר אבזור וסוסים ופחות מחיר.

פורסם

פולו GTI היא לא אודי, מבלי לפגוע בכבודה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה בטוח במה שכתבת?

רומן צודק: ההפרשים בין ה1.4 ל1.0 זניחים עד כדי כך שבהשקעה לא גדולה של 2500 ש"ח על תוכנה פלוס עוד חמוצים פה ושם אפשר לכסות את ה"פער".

לעומת זאת כדי להגיע לS1 ממנוע 1.0 ליטר צריך המון כסף, עד כדי כך שכבר כדאי לחסוך עוד ולהביא S1.:lol:

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

מותג פרימיום עדיין צריך מינימום כיסוי, שלא יהיה ביזוי.

תא הנוסעים צריך להיות איכותי יותר.

הרכב צריך להיות שקט יותר או נוח או שניהם.

משהו...

אחרי זה אפשר להתווכח אם זה שווה את הכסף או לא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...