Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג מערכת bmw HiFi Loudspeakers

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לרכבים הבאוואריים היום מספר חברות שמפתחות עבורם סטים שלושה חלקים אפטר מרקט אשר כוללים - זוג וופרים\מידבאסים 8 אינטש למיקום המקורי מתחת למושבים, זוג מידריינג'ים וזוג טוויטרים.

יש לGLADEN סט כזה - יוסי אביזרים הרצליה אם אני זוכר נכון הוא היבואן.

ויש גם MBQ סט כזה - טלפון ישיר לניפון ישראל-אירופה.

ואז כמובן יש את שאר הפתרונות שכבר הוצעו כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני בטוח שאפשר להזמין מאיביי דיי בזול את הפלסטיקה שמגיע עם המערכת של ההרמן קרדון ואז יהיה את התושבות עבור הטוויטרים...

אכן הקשתות לדלתות שמגיעות עם ההכנה לטוויטר לא יקרות בכלל.

אוכל לשלוף מקטים אם יש ביקוש לכך.

ישנם המון פתרונות אפטרמרקט אשר לדעתי יתנו תמורה טובה יותר בצורה משמעותית מאלו שינתנו בחברה.

M-TECH E46

פורסם

בנוסף משהוא יודע אם יש במערכת יציאה למגבר ?

קראתי בחו״ל שבגלל שהמערכת שלי מגיע בלי טוויטרים צריך לקודד מחדש את המחשב של הרכב כדי שהוא לא ינחית את הגבוהים במידה ומתקינים טוויטרים...

אלי אתה יודע לעשות את זה?

פורסם

אני לא עשיתי דבר כזה. אני מכיר מקומות שכן עושים.

אוכל להפנות אותך אם תרצה.

זה מזכיר לי להצטייד בכבל ותוכנה חדשים. הציוד שלי לא מתאים לרכבים החדשים

M-TECH E46

פורסם (נערך)

לא ממש קראתי את כל השירשור אך ראיתי לא מזמן החלפת OEM של מערכת ב BMW (לא ידוע לי הדגם או השנה) מערכת סינית הכי זולה שקיימת בשוק של MTX ולפי המתקינים מנגנת פי כמה יותר טוב מהמקורי של BMW

יש כמה פרקים

יש כתוביות באנגלית

וכנראה יגידו שם אם צריך לעדכן את המערכת או לא

עריכה אחרונה על ידי vic1234
פורסם

בשני הפרקים הם מחליפים רק את הרמקולים המקוריים בסט של MTX (שזו חברה אמריקאית, אם כי לא יודע מה המיצוב שלה כיום), TX6.BMW. הרעיון זהה להמלצות עד כה, כלומר סטים ייעודיים של חברות שונות להחלפת הרמקולים המקוריים.

פורסם
בשני הפרקים הם מחליפים רק את הרמקולים המקוריים בסט של MTX (שזו חברה אמריקאית, אם כי לא יודע מה המיצוב שלה כיום), TX6.BMW. הרעיון זהה להמלצות עד כה, כלומר סטים ייעודיים של חברות שונות להחלפת הרמקולים המקוריים.

הם גם הוסיפו טוויטרים

וזה בדיוק מה שפותח השירשור רצה לא?

פורסם

התגובה שלי הייתה לא כהצעה לפותח השרושר

אלה סוג של תשובה לשאלה שלו האם צריך לעדכן את המערכת שלא תנמיך את הגבוהים

נתתי קישור להתקנה דומה ששם אולי יגידו אם צריך או לא צריך לעדכן את המערכת

+

עוד הצעה זולה של MTX

פורסם

במוו התקמצנו על המשקל

גם ככה הם מזרימים סאונד מדומה של מנוע מהרמקולים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...