Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברכב שלי הסף שבור, יותר נכון סדוק, עכשיו הבעיה שאי אפשר להחליף אותו כי הוא איכשהו קשור לשלדה, השאלה שלי אם בכל זאת אפשר לתקן את זה?

הרכב הוא פולו 2001, זו לא אמורה להיות עבודה קשה מדי?

פורסם
נראה שהסדק הוא בצבע והכיפוף בפח מינימלי,

קח מגבון לח, תנקה את המקום תצלם ביום ותחזור לדווח.

לא הסדק לא בצבע, בכל מקרה מחר אני אצלם תמונה יותר טובה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפחח שיודע לעבוד זה לא אמור להיות קשה בכלל, אבל צריך למצוא מישהו שבאמת ירתך את החור ולא סתם יסתום אותו בבונדו ויצבע על זה.

כל זה במידה ויש נזק לפח. מהתמונה שצילמת לא מבינים כלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נראה שהסדק הוא בצבע והכיפוף בפח מינימלי,

קח מגבון לח, תנקה את המקום תצלם ביום ותחזור לדווח.

לפחח שיודע לעבוד זה לא אמור להיות קשה בכלל, אבל צריך למצוא מישהו שבאמת ירתך את החור ולא סתם יסתום אותו בבונדו ויצבע על זה.

כל זה במידה ויש נזק לפח. מהתמונה שצילמת לא מבינים כלום.

בבקשה

mxzgywyje21i.jpg

סליחה אם התמונה ממש גדולה אני לא יודע איך להקטין פשוט

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי זה לא סדק בפח עצמו אלא בשכבת החומר נגד חלודה שמורחים על הרכב במפעל באזור הספים. זאת שכבה עבה, בגלל זה נדמה לך שזה בפח. הכי טוב ללכת לכמה פחחים ולעשות סקר שוק.

פורסם

מה הבעיה לגשת לפחח שיוריד את הצבע ייתן ריתוך, ישייף ויצבע מחדש?

לפני שנים עקב נסיעת שטח חלק מהשלדה/ בודי התפרק לי ברנו, פחח ריתך וצבע ולא הייתה בעיה בטסט, אצלך הנזק נראה קל ערך לדעתי :-D

פורסם
לדעתי זה לא סדק בפח עצמו אלא בשכבת החומר נגד חלודה שמורחים על הרכב במפעל באזור הספים. זאת שכבה עבה, בגלל זה נדמה לך שזה בפח. הכי טוב ללכת לכמה פחחים ולעשות סקר שוק.

מה הבעיה לגשת לפחח שיוריד את הצבע ייתן ריתוך, ישייף ויצבע מחדש?

לפני שנים עקב נסיעת שטח חלק מהשלדה/ בודי התפרק לי ברנו, פחח ריתך וצבע ולא הייתה בעיה בטסט, אצלך הנזק נראה קל ערך לדעתי :-D

תודה רבה פשוט לא ידעתי שריתוך במקום יהיה אפשרי אלא רק מילוי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר לרתך כמעט בכל מקום. השאלה אם צריך בכלל.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
שלום, ברכב שלי הסף שבור, יותר נכון סדוק, עכשיו הבעיה שאי אפשר להחליף אותו כי הוא איכשהו קשור לשלדה, השאלה שלי אם בכל זאת אפשר לתקן את זה?

הרכב הוא פולו 2001, זו לא אמורה להיות עבודה קשה מדי?

בר תיקון בהחלט.

ההצעות מחיר יכולות להשתנות ממקום למקום ומכוון שזה רק ענין קוסמטי ולא דחוף, בצע סקר שוק בין פחחי הרכב השונים.

פורסם

הסף לא נשבר. כנראה שהיה שם כיפוף והוא מולא בחומר פחחים ונצבע.

פחח אמין ומקצועי פותר לך את הבעיה בקלות.

בלי שום קשר- אתה כנראה לא ממקם נכון את הבוקים.

חפש בספר הרכב שלך את ה-JACKING POINTS (אין לזה מונח בעברית לדעתי) והרם/תמוך את הרכב רק שם, או על קורה/סרן

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
הסף לא נשבר. כנראה שהיה שם כיפוף והוא מולא בחומר פחחים ונצבע.

פחח אמין ומקצועי פותר לך את הבעיה בקלות.

בלי שום קשר- אתה כנראה לא ממקם נכון את הבוקים.

חפש בספר הרכב שלך את ה-JACKING POINTS (אין לזה מונח בעברית לדעתי) והרם/תמוך את הרכב רק שם, או על קורה/סרן

יכול להיות, אני אבדוק עוד מעט

"נקודות עגינה" בעברית...

אני בספק שהוא לא נשבר, הוא ממש התכופף כשהנחתי אותו על הבוק

• תוכן חדש...