Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה סופרב 2013 - 2015 (דור 3) - מומלצת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל לרכוש כיד שניה סופרב 1.8 או 2.0 elegance.

מדובר בדגם שיצא מאמצע 2013 לדוגמא לכתבה לא מפורטת מדי עליה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4405172,00.html

מאחר ובדגמים שבין 2009 ל- 2013, עד לעדכון הדגם, שמעתי על המון בעיות בגיר DSG7 והתנהלות לא נעימה לחלוטין עם היבואן כולל הרחבת האחריות ל-5 שנים על הגיר בסופו של דבר ולאחר לחץ לא קטן מצד כל לקוח שחווה את הבלאגנים האלה.

רציתי לבקש חוות דעת מאיש מקצוע כאן (רון לדוגמא), האם מחלות הגיר (ו/או המנוע שגם חלה לא מעט), אכן נפתרו בדגם הנ"ל.

כמו כן האם על הדגם הנ"ל (שיצא מאמצע 2013 ואליך), יש 5 שנות אחריות על הגיר?

ברור לי שיש לדגם הזה ותק של שנתיים +, ובכל זאת אשמח לדעת מאחר וקנית רכב כזה היא לא עסקה קטנה ואני מתכוון להחזיק את הרכב ברשותי 6-7 שנים.

תודה

You can’t really know someone until you fight them

פורסם

רובן המוחלט של התלונות בפורום מתייחסות לדגמים של 2009 - 2013, כך שאם הפורום הוא אינדיקציה (ואני לא בטוח שהוא כן, אך עדיין יש פה קהילה של אלפי אנשים) אז נראה על פניו שבעיות הגיר הפכו להיות נדירות בשנתונים האחרונים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לכן ציינתי בתחילה שרוב הבעיות שראיתי הן 2009-2013.

האם מישהוא מקצועי (כגון מוסך רון), יודע לומר האם הבעיות נפתרו כשהולף הגדם באמצע 2013?

לו רק הייתי יכול למצוא סופרב ידנית .... (אשתי לא היתה נוהגת עליה ... :wink:)

פורסם

מדובר באותו גיר שקיים בדגמי 2009. רק בסדרת בלו מוושין הdsg שונה.

לגבי המנוע 1.8. מנוע לא מוצלח כשמתקרבים ל100k הצריכת שמן הופכת להיות ממש נוראית.

פורסם

מה הכוונה הגיר שונה אבל באותו שם? ייצרו גיר שונה לחלוטין?

המנוע גם עם אותו שם (TSI), אבל שונה?

למה לעשות שימוש באותו שם עבור מכלולים אחרים (שלא לדבר על הפן השיווקי שלא יתן לדבר כזה לקרות, כלומר, לעשות שימוש למוצר חדש בשם של מוצר שיצא לו שם רע)

פורסם

גם מנוע ה-1.8 וגם מנוע ה-2.0 שהותקנו בדגם לאחר מתיחת הפנים עברו עדכון (עם שיפור קל בצריכת הדלק).

הגיר גם עבר עדכון תכנוני בהשוואה לזה ששירת עד 2013.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...