Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פענוח בדיקת סוזוקי SX4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי היום רכב שברצוני לרכוש - סוזוקי SX4 GLX 2011, סה"כ המוסכניק אמר שהאוטו במצב טוב, חוץ מכיוון של הפרונט ורפידות ברקסים שחוקות. מצרפת את התוצאות, אשמח לחוות דעתכם ואם יש לכם גם הערכה לגבי תיקונים/ כמה להוריד במחיר אני מאוד אשמח!

תודה רבה,

test1.jpgtest2.jpg

פורסם

אין משהו חריג, למעט מערכת המגבים,הם לא פועלים?

כמו כן צריך לבדוק את עניין חומר נוזל קירור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

באופן כללי מדובר ברכב די אמין.

היה ברשותי 3 שנים ו 165000 ק"מ ללא תקלה כלל!

בודקים נוזל קירור ובלמים וקדימה לעסק.

לגבי מצב הפיזי של הרכב, הייתי מדלג לרכב אחר מאחר ונראה כי עברו עליו חיים לא קלים והרכב לא נדיר בשוק....

עריכה אחרונה על ידי gt94

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

הרכב הזה לא נראה לי מציאה. יש יותר מדיי הצטברויות של מכות/ תאונות (היכן שרק תרצה), אולי קלות אבל גם מכות וכיפוף בפגושים (אולי לא תוקן היטב ?)

מה משמעות הפגמים בצבע בגג ? האם ידוע לך אם עבר צביעה (שמשמעותה הסתרת פגם/ תאונה )?

חוסר נוזל קירור מעיד על הזנחה (וכמובן תקלה כלשהי).

alfa 156 2.5.

פורסם
אין משהו חריג, למעט מערכת המגבים,הם לא פועלים?

כמו כן צריך לבדוק את עניין חומר נוזל קירור.

אולי רק לא ציינתי, שהבודק מאוד מאוד דקדק עם הבדיקה. לגבי המגבים האחוריים, היה חסר נוזל ניקוי ולכן הוא כתב לבדוק. לגבי נוזל הקירור הוא כתב שחסר מעט אך עדיין זה היה בטווח הרצוי, רק בחלק בתחתון של הטווח ולכן הוא כתב שהיה חסר.

פורסם
הרכב הזה לא נראה לי מציאה. יש יותר מדיי הצטברויות של מכות/ תאונות (היכן שרק תרצה), אולי קלות אבל גם מכות וכיפוף בפגושים (אולי לא תוקן היטב ?)

מה משמעות הפגמים בצבע בגג ? האם ידוע לך אם עבר צביעה (שמשמעותה הסתרת פגם/ תאונה )?

חוסר נוזל קירור מעיד על הזנחה (וכמובן תקלה כלשהי).

תודה על התגובות, שוב אציין כאן שהמוסכניק היה מאוד מקצועי ודיווח על כל פגם שמצא. לדוגמה המכות הם רק בפח/פלסטיק וסה"כ תוקנו בצורה טובה.

הפגם בצבע בדלת מסתבר שבעלת הרכב (יד שנייה) אפילו לא ידעה על זה שמכרו לה! אנחנו בכלל לא הבחנו בצבע שונה, רק המוסכניק והמכשיר שמזהה את זה. האוטו לא עבר תאונה, כל השלדה תקינה, לדברי המוסכניק - ואני מאמינה לו. בגג הפגמים בצבע זה בגלל לשלשת ציפורים, וגם את זה רואים שממש מחפשים.

ושוב לגבי הנוזל קירור הוא היה בגבול התחתון אבל בגבול עצמו - עדיין בעייתי? איך הייתם מציעים לבדוק את העניין?

תודה רבה שוב!

• תוכן חדש...