Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה WIFI בכל הבית, הכיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו ראוטר בקומה למטה שמקבל אינטרנט ישירות מהפילטר והוא מפצל ל4 חדרים בבית, 3 מתוכם בקומה העליונה.

הבעיה היא שהWIFI לא מגיע לקומה העליונה, קניתי רפיטר קטן כזה ב60 שקל מאיביי אבל הוא לא קולט טוב את הראוטר למטה ולכן זה גורם למהירות איטית והתנתקויות.

השאלה שלי היא כזאת:

יש אפשרות לקנות ראוטר אחר שישב בקומה העליונה ויתחבר לראוטר ה"ראשי" על חשבון אחד החדרים וממנו להוציא כבל לאותו חדר שתרם לו?

ככה כל החדרים עדיין יהיו מחוברים עם כבל אבל הראוטר שלמעלה יוכל לשדר WIFI כמו שצריך.

אם כן אשמח גם להמלצה למכשיר ספציפי.

מקווה שהייתי מספיק ברור :)

They are trying to ban me...

פורסם

כן, חפש ACCESS POINT ו-SWITCH.

בעזרת האקסס פוינט אתה מתחבר לראוטר הראשי באמצעות כבל, ובעזרת הסוויטש, אתה מוציא כבל לחדר תורם.

היום רוב הראוטרים יכולים למלא את התפקיד הזה.

פורסם

חפש פתרון ע"ג רשת החשמל הביתית, עדיף מפתרון מבוסס רפיטרים אלחוטיים

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אתה יכול! כמעט כל ראוטר תומך בזה.

תצטרך לתת לראוטר למעלה IP קבוע, לבטל את dhcp שלו ולקבוע שם רשת, הצפנה וסיסמה זהים לשל הראוטר שלמטה.

יכול להיות ששכחתי עוד הגדרה או שתיים... אבל ההליך צריך להיות דיי פשוט.

מה שכן, את הכבל שמגיע מהראוטר הראשון לראוטר החדש צריך לחבר לאחת מיציאות ה lan ולא ליציאת wan (כנ"ל לגבי הכבל שיצא ממנו לכיוון המחשב בחדר שלמעלה). בהצלחה!

פורסם

האם אתה רוצה למעלה חיבורים קויים או אלחוטיים?

הטוב ביותר יהיה להשתמש בקומה העליונה בנתב אשר ישמש כ-access point אלחוטי, ודומני שיוכל לשמש גם כ-switch לחבורים קויים.

השאלה היא האם יש לך אפשרות לסלול קו מקומת הכניסה לקומה העליונה, על מנת להשתש בחיבור קוי בין הנתב ל-AP.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה יכול! כמעט כל ראוטר תומך בזה.

תצטרך לתת לראוטר למעלה IP קבוע, לבטל את dhcp שלו ולקבוע שם רשת, הצפנה וסיסמה זהים לשל הראוטר שלמטה.

יכול להיות ששכחתי עוד הגדרה או שתיים... אבל ההליך צריך להיות דיי פשוט.

מה שכן, את הכבל שמגיע מהראוטר הראשון לראוטר החדש צריך לחבר לאחת מיציאות ה lan ולא ליציאת wan (כנ"ל לגבי הכבל שיצא ממנו לכיוון המחשב בחדר שלמעלה). בהצלחה!

אז אני פשוט קונה ראוטר רגיל ומחבר?

אפשר המלצה לדגם ספציפי?

האם אתה רוצה למעלה חיבורים קויים או אלחוטיים?

הטוב ביותר יהיה להשתמש בקומה העליונה בנתב אשר ישמש כ-access point אלחוטי, ודומני שיוכל לשמש גם כ-switch לחבורים קויים.

השאלה היא האם יש לך אפשרות לסלול קו מקומת הכניסה לקומה העליונה, על מנת להשתש בחיבור קוי בין הנתב ל-AP.

גרכע יש חיבור קווי ל-3 מחשבים נייחים.

אני רוצה להוסיף WIFI כדי שלכל הפלאפונים והניידים יהיה אינטרנט.

יש כבלים שמגיעים מהראוטר למטה לחדרים למעלה אם זאת השאלה.

אני בונה על להשתמש באחד מהכבלים האלו ל"קומבינה".

They are trying to ban me...

פורסם

כן אתה יכול לעשות את הקומבינה הזו

פשוט רכוש ראוטר והגדר בהתאם כפי שאמרו לך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קנה נתב אלחוטי, הקן אותו הקומה העליונה, חבר אותו לאחד מחיבורי הרשת הקויים.והגדר אותו כ-access point.

אני תמיד חוזר לאתר הקלאסי שסייע לי להתקין רשת כבר לפני 10 שנים: http://www.netcheif.com/HomeNet.htm

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...