Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

 

אני משתמש חדש, לכן אינני יודע היכן בדיוק עליי לפתוח את השרשור, כך שאודה לכם להנחייה ומבטיח שבסוף אקלוט ... :-)

 

יש ברשותי פיג'ו 405 שנת ייצור 1991 (נקראת מודל 1992) יד ראשונה עם מס' ק"מ מאוד נמוך (190,000 ק"מ).

אני רוצה להפוך אותה לרכב אספנות, מה עליי לעשות?

בינתיים, מעיק עליי לעשות טסט כל חצי שנה, שרכבים בני 20 ומעלה צריכים לעשות עפ"י חוק ומצד שני יש לי עוד 5-6 שנים שהרכב יגיע לגיל 30 שאז בעצם ניתן לקבל את לוחית הרישוי של אספנות.

 

האם בכלל כדאי לי להפוך את הרכב, שלא נכלל ברשימת הרכבים היוקרתיים, לרכב אספנות?

יש עוד פרט שחשוב לי לציין, שאין לי חניה לרכב והוא נמצא ברחוב.

 

בכבוד רב,

דני

  • אחראי פורום
פורסם

חיפוש זריז היה עונה לך על הכל.

אך בקצרה, אין לך ממש מה לעשות אלא לחכות או למכור את הרכב ולקנות במקומו רכב צעיר שלא צריך 2 טסטים.

כדאי/לא כדאי זו החלטה שלך. לפני מדד היוקרה, סטטוס אספנות אומר קודם שאחזקתו מוזלת בצורה ניכרת (טסט וביטוח)

אך מצד שני השימוש בו אסור בין 7 ל-9 בבוקר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ניתן להפקיד את הרשיון , זה בעקרון טוב אם תרצה להשמיש את הרכב לפני הגעתו לגיל שלושים.

ברגע שהופכים לאספנות , כל חובות העבר נמחקים.

קח בחשבון שרכב ללא טסט שנתיים ידרש לבדיקת מעבדה.

 

מחירון לרכבי אספנות קיים רק בחול. בארץ השוק קטן מדי בכדי לחשב מחירון.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

האם יש בכלל מכוניות כאלו לאספנות?

נניח, כמו ה-305 או ה-404

 

מצד אחד, כואב לי הלב למכור מכונית שהיא שמורה במצב כ"כ טוב ויש לי עליה הרבה רגש, בכל זאת היא אצלי מרגע שהייתה חדשה מהניילונים, אך מצד שני, אין לי מקום לאחסן אותה 5 שנים ללא תזוזה.

פורסם

ה 404 בהחלט רכב אספנות. אולם אל תצפה שהערך של הרכב יתקרב לשווי של רכבים נחשקים. וכלכלי זה לא יהיה. כמו שאמרת , רגש בלבד.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
האם יש בכלל מכוניות כאלו לאספנות?

נניח, כמו ה-305 או ה-404

 

מצד אחד, כואב לי הלב למכור מכונית שהיא שמורה במצב כ"כ טוב ויש לי עליה הרבה רגש, בכל זאת היא אצלי מרגע שהייתה חדשה מהניילונים, אך מצד שני, אין לי מקום לאחסן אותה 5 שנים ללא תזוזה.

רכב אצלך 25 שנים אם במצב טוב אז לא הייתי מוכר! תמשיך לנסוע עד שתגיע לגיל האספנות ומה גם בקושי רואים כאלה, עד שיגיע לאספנות לא ישארו הרבה, הערך בעשור הקרוב יהיה סכום של 4 ספרות אל תצפה לקבל יותר.

 

אגב אני מכיר אחת יד 1 מודל 91 עם 45 אלף ק"מ אמיתי ומקורי במצב תצוגה

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

×
×
  • תוכן חדש...