Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי תקציב 40-65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*מגביל את עצמי.

ולענייננו - לא מבין מדוע ננעלת על סוויץ'. יש עוד חברות טרייד אין גדולות כמו אוטודיל, כלמוביל טרייד אין (סוויץ' תחת אותה בעלות אגב), קרסו טרייד אין וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין לי העדפה מיוחדת ל סוויטץ', אני לא מכיר אותם בכלל, פשוט יש את האתר שלהם שמאוד נוח להסתכל ולהיסגר על כמה אופציות.

יש לך המלצה ספציפית לחברות אחרות?

אני פתוח להצעות, רק חשוב לי לאמר שאני ממש לא מבין ברכבים ובקלות אפשר לעבוד עליי, לכן אני מעדיף חברה אמינה והיה נראה לי שכל המגרשי מכוניות האלה לא ממש שיא האמינות, אבל זה אולי רק סטיגמה שלי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חבר'ה אפשר להחיות קצת את הדיון שוב - אני עדיין צריך עזרה לרכוש רכב :(

עדכונים:

* קיבלתי פידבקים לא טובים על המיצובישי לנסר

* ראית את הקיה ריו והיא נראית די קטנה

* מזכיר שאני מחפש רכב משפחתי עד 50K (מקטין קצת הסכום מה 65K המקורי שרשמתי בהודעה)

מה שמחזיר אותי לרשימה הזאת:

1. יונדאי I30 או גרסת הסטיישן I30CW
  2. קיה פורטה
  3. סוזוקי SX4
  4. מזדה 3
  5. ניסן טידה

* ראיתי המלצות גם בפורום הזה וגם חבר שקנה את ה סיטרואן פיקסו C3 דיזל - האם רלוונטי?

האם עדיין ללכת על היונדאי?

את הקיה פורטה אני לא מוצא עד 50K.

יש עוד מכוניות שאני יכול להוסיף לרשימה שאני מחפש? מאוד קשה לי למצוא וכרגע הדבר היחיד שאני כן מוצא זה היונדאי I30

• תוכן חדש...