Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא נשמע הגיוני, אם לוקחים בחשבון שכמעט כל רוכש רכב חדש עושה את הטיפולים השנתיים בשלוש השנים הראשונות, שבמהלכן בודקים בין היתר בלמים וכו'.

.We apologise for the inconvenience

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוצאתי רכב חדש עכשיו ויש לי טסט ומדבקה עד 2018. מה אני עושה עכשיו?

מתי הזמנת את הרכב שכבר קיבלת אותו?

אני הזמנתי את הרכב בשבוע שעבר ועדיין אין צפי...

פורסם
אתה לא צריך טסט בשביל שיגידו שיש לך בעיות בבלמים.

כן, קיר בטון/עמוד תאורה הקרובים כבר ידאגו לעדכן אותך :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עם הבדיקה החאפרית שמבוצעת בארץ אפשר לוותר לגמרי על מכוני הטסטים.

פשוט לחייב כל רכב לגשת לטיפול שנתי במוסך מורשה וזהו.

אוי ואבוי!

כיום מוסכים רבים עושים קופה על ברקסים לרכב מעל 15 שנה (אני מתכוון להחלפת רפידות שאינן שחוקות) וזה בחסות החוק. המהלך הזה ייקר מאוד את הטיפולים!

פורסם

גם ככה רכב עובר טיפול אחת לשנה ששם בודקים את הבלמים.

כמו כן אפשר לבד להרגיש איזו דעיכה או רעשים של חיכוך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי הבדיקות שעשו ראו שרכבים עד גיל שנתיים נכשלים בטסט באחוזים מזעריים על צמיגים ותאורה.

החלטה חכמה שתחסוך תורים ועצבים של נהגים במכוני טסטים.

לא הבנתי מהכתבה אם את התשלום על הרישוי יבטלו ? אני מניח שלא.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

מזר שאף אחד לא מעלה את זה שרכבי ליסינג (גם יד שניה אפס ק"מ) יצטרכו עכשיו לעשות טסט אחרי שנתיים במקום שנה, כמו שהיה עד עכשיו.

עדיין יש למישהו ספק מי מרוויח מהסיפור הזה?

חתיכת בזיון, אין לי מילה אחרת. עאלק "התקינה האירופאית". שם אשכרה יש בדיקות פתע בכביש בהן בודקים את מצב הרכב, ורכבי צי לא נהנים מה"הטבה" הזו אלא רק רכבים פרטיים.

כל מה שזה חוסך "לנו" זה 90 וקצת שקל וחצי יום חופש.

חרטא בפיתה במיטב המסורת של המשרד והשר הזה.

כל מי שאמר על זה שבטיפול גם ככה בודקים בלמים - שוב, זה נכון- וגם, לא תמיד - לגבי רכבים פרטיים. לא לליסינג.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש פה בין השורות נקודה חשובה, איכשהו לא ברור לי אם חברי הפורום מודעים אליה:

בטסט בודקים את עוצמת הבלימה. בטיפול השנתי במוסך אמורים לפרק גלגלים ולבדוק את מצב הבלמים.

(הטסט לא מחליף את הבדיקה במוסך. בדרך כלל כשהכל תקין במוסך, גם בטסט התוצאה תהיה תקינה, אך לא להיפך.)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...