Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

stio - מה אתה מצפה מהשלטונות של מדינה מהעולם השלישי,

לצערנו התנהגות הממשל והכלכלה בישראל היגיעו לאחרונה

למעמד של מדינות מהעולם השלישי (ציטוט מכתבות עיתונות בעולם).

זאת הסיבה שהמדיניות לגבי קבלת התקנות לא בוצעה מבעוד מועד

תוך מתן אפשרות להתארגנות מסודרת.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגובת משרד התחבורה מתוך כתבה בכלכליסט:

ממשרד התחבורה נמסר כי "כל רכב פרטי שעלה על הכביש החל מ-1 בינואר 2016, יידרש לבצע את מבחן הרישוי השנתי הראשון לרכב, כעבור שלוש שנים, במקום שנתיים כיום. משרד התחבורה משלים בימים אלה את כל נושא הרישום והמחשוב של כלי הרכב החדשים האמורים לבצע טסט ראשון כעבור שלוש שנים. מי שרכש רכב חדש החל מ-1 בינואר 2016, וברישיון הרכב צויין דרישה למבחן רישוי בעוד שנתיים, יקבל בחידוש הרישיון הבא, חובת טסט בשנת 2019 (כעבור שלוש שנים). וכך גם בהתאמה לגבי רכב הליסינג. נושא המדבקות יוסדר בתקופה הקרובה".

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3677977,00.html

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יכול להיות שבעלי כלי הרכב משנת 2016 שיש להם מדבקה 2018 יצטרכו להגיע למכון הרישוי על מנת לקבל מדבקה 2019 אחרי שנתיים - כמו שהיה עם כלי רכב חדשים בתחילת שנות ה-90, שאחרי שנה, היה צריך לסור למכון הרישוי לשלם 10 שקלים ולקבל מדבקה ללא מעבר מסלול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יכול להיות שאני אעיף את המדבקה המכוערת הזאת בקרוב מהשמשה ישירות לרישיון הרכב ושלא יעשו טובות.

על מה אני אשלם 10 ש"ח? על טעות שלהם ועוד כדי לקבל מדבקה מכוערת?

פורסם

יוסי, זה עניין עקרוני. אני לא אשלם על טעויות של אחרים ועוד כדי לכער את הרכב.

צחקו עלי בעבודה בשבוע שעבר שדרשתי מ"הוט" זיכוי בסך 6 ש"ח על ערוץ אגו שמגיע לי (ועוד לא סיימתי איתם), פעם אחרת על 37 ש"ח כמדומני שהגיעו לי מחברת 012 מובייל ועוד ועוד. אני לא מתכוון לממן טעויות של אחרים ולא משנה בכמה שקלים בודדים מדובר.

אעיף את המדבקה בקרוב ומקווה שלא אקבל על זה דו"ח בטעות.

פורסם

זה לא ה 10 שח, זה גם הצורך בנסיעה מיותרת למכון רישוי. אולי בכלל ישלחו בדואר? בכל מקרה, זה יקרה רק בעוד שנתיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

להלן השיחה הטלפונית שלי עם משרד התחבורה - זה הלך בערך כך (אפשר להריץ ל- 01:07):

אני: "לרכבי יש טסט לשנתיים, וראיתי כתבות באינטרנט שיש טסט לשלוש שנים. מה את יכולה לחדש לי"?

נציגה: "תיכנס לאתר משרד התחבורה, תציג את השאלה והם יענו לך"

אני: "לאיפה הגעתי עכשיו?"

נציגה: "למוקד מידע של משרד התחבורה. אנחנו, אממ... אממ..."

אני (בלב): "מפתיע..."

פורסם

גיא, נשמע שהיא ענתה לך (בגדול) לשאלה בצורה סבירה.

היא לא הרימה את הכל כמו שאתה חושב, היא פשוט קירבה את הפה שלה למדונה (מיקרופון) שיש לה.

אגב, למוקדניות שם אין שום ידע, אין לי מושג למה שמו אותם שם, לא היתה פעם אחת שהן ידעו לענות לי (יבוא אישי של רכבים, טסט, יבוא חלפים וכו').

בכל פעם הם הפנו אותי לאתר בכדי לשאול את שאלתי, ממש כמו שהיא עשתה לך.

לא מבין למה לא חסכו את כספנו ושמו מענה אוטומטי וזהו.

פורסם

לצערנו התנהגות הממשל והכלכלה בישראל היגיעו לאחרונה

למעמד של מדינות מהעולם השלישי (ציטוט מכתבות עיתונות בעולם).

בשל שגיאה ברישום התקנה כלי הרכב עדיין נדרשים להיבחן לאחר שנתיים.

ממשרד התחבורה נמסר בתגובה:

"כל רכב פרטי שעלה על הכביש החל מ־1 בינואר 2016

יידרש לבצע את מבחן הרישוי השנתי הראשון לרכב כעבור שלוש שנים,

במקום שנתיים כיום.

התקנה תפורסם ברשומות בימים הקרובים לאחר שטעות ההקלדה תוקנה".

פורסם

חוסכים למי שיש כסף לקנות רכב חדש,

הדבר בא ל"עודד" קנייה של רכב חדש [למרות שהעלות טסט מאוד נמוכה]

ובכך להעמיס עוד על הכבישים, ועוד יגיע היום שניסע פגוש לפגוש.. כאילו שכבר אין מספיק רכבים על הכביש.

שישקיעו את הכסף הזה בתחבורה הציבורית העלובה ובכך להוריד לחץ מהכבישים [ראו באירופה].

Seat Ibiza FR

פורסם

הדבר בא להוריד את העומס על מכוני הרישוי בבדיקות של כלי רכב שהסיכויים למצוא בהן פגמים קטנים למדי.

הכתבה בקישור הבא:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3679002,00.html

מייתרת את הדיון. ולפיכך השרשור ננעל בזאת

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טעות הקלדה שמתוקנת תוך מספר ימים זה ממש לא מדינת עולם שלישי, זה בדיוק כמו שזה נשמע, טעות הקלדה.

להזכירך, לפני מספר שנים משרד הרישוי הדפיס בטעות כמו עשרות אלפי חידושי רשיון נהיגה עם תאריכים של יום הדפסת הרשיון (ז"א שהרשיון מראה לאדם עם ותק של 30 שנות נהיגה כאילו אתמול קיבל רשיון) וסרב לתקן ועוד דרש שמי שרוצה להוציא רשיון חדש עם תאריך נכון, ישלם כעל זה.

תאר לך את עגמת הנפש שאתה עומד בציריך, רוצה לשכור רכב ופתאום אומרים לך שהם לא משכירים רכבים לנהגים חדשים וחבל שלא ציינת את זה קודם :evil: (התקרית כמובן הייתה יומיים אחרי קבלת הרשיון ולפני פרסום העניין כך שמי בכלל שם לב לתאריך).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...