Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמים חדשים בדצ'ה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

55 אלף ש"ח לסופר מיני, גם אם היא לא מצטיינת הקטגוריה זה מחיר מדהים.

אין יותר מה להתלבט לגבי רכישת רכב מיני, הסאנדרו הזאת נראית כמו הבחירה הנכונה. המנוע חלש (זה אותו D4F חלש ועייף שהיה לי בקליאו III), אבל אמין וצריכת הדלק שלו טובה. בתקווה ששידכו לו תיבת הילוכים טובה עם יחסי העברה נכונים הוא יכול להיות לא רע.

אין פה הרבה איפה ליפול, ברכבים של דאצ'יה מותקנים מכלולים ותיקים יחסית כמו מנועי D4F או K9K שהוכיחו את אמינותם בעבר וממשיכים להוכיח בהווה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אישית, אני חושב שהדאסטר 4X4 בנזין הוא הבשורה.

מבחנים (בדגם הדיזל) הראו שמבין כל הגי'פונים, הוא הטוב ביותר (אבסולוטית) בשטח (טוב יותר מה-XV למשל). כעת, במחיר של פחות מ-110 אש"ח ועם המנוע הפחות מטרטר, לעניות דעתי מדובר בחבילה עוד יותר טובה, ב-20 אש"ח פחות...

אני מפספס משהו?

פורסם

אני מניח שבשטח הדיזל יהיה מוצלח יותר מהבנזין.

יש לו כ-17% יותר מומנט שמגיעים בסל"ד נמוך יותר. בשטח, כשאין הילוך כח, למספרים האלו אמורה להיות משמעות לא מבוטלת.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
עכשיו אתה אומר את זה?

הם כבר מכרו ב 2015 2500 מכוניות שזה נתון מעולה לשנה ראשונה של יבואן חדש לחלוטין וזה עוד מלפני שמדברים על זה שהזכרון היחיד של העם היושב בציון מהמותג הזה הוא קטסטרופה של מכוניות.

אל תשכח שגם יש להם אולם תצוגה יחיד (בערך) בארץ שממוקם בפ"ת.

מחיר בלבד לא מוכר, צריך גם עטיפה נחמדה

זכור לי שMG הציעו מחיר נמוך, כמה נמסרו?

MG3 אם אני זוכר נכון מחרו פחות מ200 כלי רכב.

MG350 יותר, אבל לדעתי סביב 600.

פורסם

סנדרו ב-55 אלף אטרקטיבית למי שמחפש הרבה פח לשקל וצעצועים. אני אישית הייתי מוסיף עוד 5,000 ש"ח ורוכש מיני מודרנית. סנדרו סטאפווי דיזל ב-75 אלף זו בהחלט מציאה למי שנוסע הרבה ומוכן להתשפר על איכות ובידוד רעשים.

פורסם

איזו מיני מודרנית אתה קונה ב60 אלף ש"ח? ולמה אתה חושב שהיא יותר טובה מהסנדרו?

רוב המיני הידניות הן חלשות ולא מי יודע מה מאובזרות.

מעבר לכך לגבי הסאנדרו סטאפווי, מי שחשוב לו הבידוד שישקיע כמה אלפי שקלים ויבודד את הרכב, זה עדיין ייצא הרבה יותר זול מרכישה של רכב דיזל אחר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

מה תקנה ב60? פיאט פנדה צפופה? מה כול כך מודרני בה?

או יונדאי i10 עם פחות איבזור ופחות מרווח?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה ההספק של הדאצ'יה סטווי הזולה עם 1.2 ? זה מחיר מעולה, הייתי מחליף אותה כל יום ביונדאי הקטנה שלי, למה? כי היא תציע לי יותר מרווח, יותר גבוהה, יותר רכב, המנוע לא ידהים ככל הנראה אבל זה בסדר כי מקבלים משהו שנראה כמו רכב ועדיין נשאר עודף.

פורסם

73 כס.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה תקנה ב60? פיאט פנדה צפופה? מה כול כך מודרני בה?

או יונדאי i10 עם פחות איבזור ופחות מרווח?

לא ישבתי בסנדרו אבל בפנדה החדשה כן (כבר לא כל כך חדשה אבל אתה יודע למה אני מתכוון) והיא דווקא מרגישה מאוד מרווחת מלפנים, אין את תחושת הצפיפות שהיתה לי בפנדה הקודמת,ומאידך היא כבר לא הרגישה לי כמו רכב מיני (וחבל). אני כן חושב שהיא לא משדרת "זול" בפנים וגם כמובן לא פרימיום..

התמחור של הסנדרו מזכיר את המבצע הראשון של הפנדה במשביר שבזמנו היה תקדימי...מאז, נמכרו המון והמחירים ירדו עוד. אם כבר הזכרת אותה, היום היא אכן לא מהווה תחרות וחבל שהיבואן לא מציע אותה עם מנוע הטווין אייר כפי שהציע לשנה אחת, ואז היה לה יתרון כלשהו על המתחרות,כמובן אם התמחור היה בהתאם.

פורסם

מקדימה אין בעיה,אבל מרווח בירכים מאחור קטן מאוד.

פורסם
מה ההספק של הדאצ'יה סטווי הזולה עם 1.2 ?

סטפוואי זה הגרסה הגבוהה, מגיע ב0.9T או 1.5dCi.

ב₪55K יש את הסאנדרו הרגיל עם מנוע 1.2 אטמוספרי

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מה הצריכת דלק של ה

סנדרו סטאפווי בנזין?

צריכת הדלק הנמוכה ביותר שהייתה לי הייתה 1/10.4 בנסועה עירונית בלבד עם פקקים מאוד כבדים ובין לבין לחצתי עם הרכב (כלומר לא היה ניסיון לחסוך) ועם מזגן דולק.

הכי טובה הייתה 1/14 ומשהו לא זוכר בדיוק.

פורסם
אל תשכח שגם יש להם אולם תצוגה יחיד (בערך) בארץ שממוקם בפ"ת.

ידוע לי שהם מציגים גם באולם של רנו בבאר שבע, ייתכן שהם מציגים בעוד מקומות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...