Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמים חדשים בדצ'ה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סיאט מיי, פיקנטו, יונדאי i10, שברולט ספארק החדשה. מכוניות קטנות ופחות מאובזרות בצעצועים אלקטרונים, אבל מציעות חבילה הרבה יותר מודרנית ומגובשת בהשוואה לרנו קליאו בת 15 שנה בעטיפה מודרנית יותר. אני מסוגל להמליץ על סנדרו רק לאנשים שחייבים רכב מרווח עם תא מטען גדול ומתעקשים על רכב חדש. לדעתי סנדרו זה הרכב הכי פחות משתלם בהיצע של דאצ'יה.

אף אחת מהמכוניות האלו לא ממש מרשימות. לדוד שלי יש את הi10 מהדגם המאובזר (1.2 ברמת הגימור הבכירה), ישבתי גם בדאצ'יה סטאפווי סאנדרו, ברור שאף אחת מהן לא מצטיינת הקטגוריה. הi10 מכונית טובה אבל לא הרשימה אותי יתר על המידה. זה לא שבסאנדרו אתה מקבל חומרים זולים ובi10 אתה מקבל איכות חומרים של S Class.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תכף יגיעו מלטפי הדשבורדים ותקבל וואחד שטיפה על תרכובת הפלסטיק שהשתמשו בה הרומנים, לעומת פאר היצירה של הקוריאנים (או רחמנא ליצלן - האיטלקים!)

יש לי בעיה אחת עם הפיקנטו והi10 - המזגן שם מוטמע לא נכון.

בפיקנטו ברגע שמדליקים מזגן צילינדר אחד הולך לישון, וזה מאוד מורגש (מכרתי את הפיקנטו שהייתה לי בגלל זה, לא סובל את זה)

בi10 המדחס מתנתק כל פעם שנותנים לחיצה טיפה-בריאה על דוושת הגז, מה זה טיפה בריאה? בתמרוני חניה אין מזגן.

יש לי לא מעט קילומטרים מאחורי ההגה של stepway 0.9t שיש במשפחה - זה לא קורה שם, אפילו לא קרוב

המזגן אחד המשובחים שיצא לי לחוות, בין הבודדים שיכולים לגרום לי להעלות אותו מהטמפ' הכי נמוכה בקיץ כי הוא מקפיא את הפרצוף\ידיים

אם כבר אז מה שהכי מפריע לי בstepway זה ההגה הפלסטי, מרגיש מאוד זול ודקיק. לא משהו שאי אפשר לפתור עם אביזרי צד ג' אבל עדיין..

עריכה:

באתר של דאצ'יה מופיע שסטפוואי דיזל מגיע עם הגה עור, מעניין אם יש עוד שינויים מה0.9T

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אין לי בעיה עם מלטפי דשבורדים, אבל זה צריך להיות לעניין, זה לא שהi10 מצטיינת באיכות החומרים. לזכות יונדאי יאמר שאיכות ההרכבה טובה מאוד והרכבים מחזיקים יפה. נסעתי ביונדאי צבאיות שעברו 300 ו400 אלף ק"מ והכול ישב במקום ולא קרקש. בהתחשב בעובדה שמדובר במכוניות שעברו התעללות וחיים לא קשים זה מאוד מכובד בעיניי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)
אה... הרגשתי שאתה מנסה להגן על הקנייה שלך. אני מפסיק את הויכוח הזה כבר עכשיו כי אין טעם להתווכח עם אדם שעדיין שיכור מהריח של רכב חדש. אבל אני רק אשים כמה ביקורות מחו"ל

http://www.whatcar.com/car-reviews/dacia/sandero-stepway-hatchback/summary/26166-5

https://www.youtube.com/watch?v=xOdyOJfWufc

ציטוט : "היא נוחה למדי, העידון גבוה בצורה מפתיעה והמחמאה הגדולה ביותר שאני לחלק לרכב זה שהיא מרגישה מודרנית למדי לנהיגה" (דקה 2:54).

אני לא חושב שיש ביקורת ברשת שלא קראתי לפני שקניתי את הרכב (שכבר נמצא אצלי לא מעט חודשים ומזמן איבד כל ריח), כולל אלה שאתה מביא כאן וללא ספק מבהירות שלא ממש טרחת להתעמק בהן.

עכשיו, שמע... חיפוש של שתי דקות הוביל אותי לסיכום הפרידה המרגשת שלך עם הפיקנטו והמעבר לאופניים. תעשה לעצמך טובה ואל תנסה לערוך אנליזות פסיכוטיות לאנשים שאתה ממש לא מכיר ובדרך גם כדאי שתהיה הרבה פחות נחרץ בנוגע לרכבים שספק אם אפילו ראית בעין.

באתר של דאצ'יה מופיע שסטפוואי דיזל מגיע עם הגה עור, מעניין אם יש עוד שינויים מה0.9T

בסטפווי בנזין שלי יש הגה מעור... אני לא חושב שמביאים אותה לארץ בלי הגה מעור אבל זה נכון שההגה דקיק ושהעור הוא לא בדיוק מהזן העבה והאיכותי.

עריכה אחרונה על ידי Escre1
פורסם

נראה שהסנדרו 1.2 תהפוך ללא רלוונטיות את כל אותן מכוניות מיני, אלא אם יתחילו להציע אותן ברמות גימור "היצרן עשה טובה ששם מנוע וגלגלים", ומחיר של 40-45 אלף כחדשות.

ואם ישכילו להביא לפה את לוגאן אוטומטית, היא תשאיר אבק לסוניק ואטראז'.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני בטוח שיהיו אנשים מקובעים שלא ירצו לרכוש דאצ'יה וימשיכו לשלם מחיר מופקע על מכונית מיני. לא תגיד שמדובר במיני 'פרמיום' כמו אדם או 500, אלא i10, פיקנטו ושאר ירקות. זמני התאוצה לפי הרשת נוראיים, 0-100 ב14.5 שניות. צריכת הדלק לעומת זאת טובה - 1:17 משולב.

למען האמת אני מרגיש עכשיו כמו סוג של טמבל, אם הייתי יודע שצריכה להגיע דאצ'יה דיזל ב75 אלף ש"ח, יש מצב טוב שהייתי מחכה. אבל לא נורא, אני מרוצה מה500. רכב ייחודי, חסכוני, קטן ומתנהג יפה.

פורסם

תעשה טרייד אין:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סנדרו דיזל ב-75 אלף זה נחמד למי שנוסע הרבה, אבל מצד שני אולי עדיף להוסיף עוד 15 אלף ולקחת פיג'ו 208 דיזל שתהיה טובה מהסנדרו כמעט בכל פרמטר.

פורסם

נחשוב לרגע:

ביום שישי האחרון תידלקתי סולר לפי 5.28 שקל לליטר, ויש יותר זול.

15,000 שקל קונים לך 2857 ליטר סולר.

בצריכה ממוצעת של 1:20 אתה מקבל 57,140 ק"מ.

זה לא שהפיג'ו לא טובה. להיפך היא מכונית מצויינת. אבל רק שנשים את הפער ככה על השולחן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו אתה צודק, מאוד צודק אפילו אבל זה כבר משהו שרק מי שרוכש את הרכב יוכל לתת עליות את הדעת.

מי שמחפש רכב זול ואין לו יכולת להגדיל כלכך את התקציב לא יסתכל בכלל על ה208 ואילו מי שיש לו יצטרך רק לבחור אם הוא מעדיף דמוי ג'יפון או רכב יותר איכותי (לגבי מאובזר אני לא יודע כי אני לא יודע איך מגיעה ה208).

פורסם

הבעיה היא אחרת, רבים הם המגיבים כאן אך כמה בדיוק מוכנים לנהוג בידני?

השוק הישראלי לרכב ידני מלתחילה מוגבל בהיקפו וספק אם צפויה צמיחה למותג עם דגמים ידניים בלבד.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
סנדרו דיזל ב-75 אלף זה נחמד למי שנוסע הרבה, אבל מצד שני אולי עדיף להוסיף עוד 15 אלף ולקחת פיג'ו 208 דיזל שתהיה טובה מהסנדרו כמעט בכל פרמטר.

אתה אומר להוסיף 15 אלף כאילו מדובר על תוספת של אלפיים שקל.

יש פער מחירים לא קטן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הבעיה היא אחרת, רבים הם המגיבים כאן אך כמה בדיוק מוכנים לנהוג בידני?

השוק הישראלי לרכב ידני מלתחילה מוגבל בהיקפו וספק אם צפויה צמיחה למותג עם דגמים ידניים בלבד.

עם מחיר של 55 אלף לסופר מיני לא רק שהוא יצמח אלא כנראה יכפיל את המסירות שלו השנה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

איש העכביש,

מכירות המכוניות בשנים האחרונות מראה שיש ביקוש חזק גם למכוניות ידניות קטנות, הן במכירות החדשות והן במשומשות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
תעשה טרייד אין:wink:

להה, לסאנדרו אין טיפת ייחודיות, שאותה יש בשפע ב500. סביר להניח שגם מבחינת התנהגות ה500 טובה יותר.

• תוכן חדש...