Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אחרי שירות של 6 שנים בצבא השתחררתי לא מזמן ועברתי לעבוד בתפקיד שדורש ממני נסיעות רבות ועקב כך מאלץ אותי לקחת רכב חברה.

בגלל המצב הנ"ל הריו שלי ב3-4 חודשים האחרונים קצת פחות בתנועה ואני מתלבט מה לעשות איתה קדימה, ובצער רב מאוד עולה האופציה למכור(האוטו הראשון שממש שלי..לא קל).

אם כבר למכור מעדיף למכור לחבר פורום.

קצת על הרכב:

מדובר ברכב חדש שעלה לכביש ב5/2014,

הריו עברה איתי 26,000 קילומטר בהם אני הייתי הנהג היחיד כמעט שלה.

הרכב עבר טיפול 15 אלף באוגוסט שנה שעברה במוסך מורשה והחלפת רפידות בלם ב20 אלף(מקוריות ממוסך מורשה למרות שכן יכולתי "לסחוב" עם שלי).

מבחינה קוסמטית - לצערי הרב שירתתי בתל אביב והרכב חנה המון באיזור, העלות היא 2 שריטות בצידי הרכב(אחת ארוכה יותר בין המיכל דלק לידית דלת האחורית והשניה קטנה יותר מהצד השני כנראה מרוכבי אופניים חסרי אחריות) וקצת שפשופים על הטרמבון הקדמי והאחורי(לא משהו שמישהו עם חוש דיטלינג טוב לא יצליח לטשטש עד כדי להעלים).

תוספות - מגיעה עם מערכת דאבל-דין עם A2DP(דיבורית+מוזיקה דרך BT מהטלפון),חיבור לIPOD+USB+AUX מצלמת רוורס ומערכת ניווט של איתורן.

המחירון המשוקלל - 66,800 לפי לוי יצחק(לפי קוד דגם דומה - אין את הקוד דגם שלה בכלל באתר) ולפי יד 2 73 אלף.

להלן סיכום מלא + תמונות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?536104-%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9D-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A8%D7%99%D7%95-1-4-%D7%A1%D7%93%D7%90%D7%9F-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA

מעוניינים יכולים לפנות אלי בה"פ.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

מקפיץ...

הדגם 1.4 109 כוח סוס גיר 6 הילוכים ידנית..רק עשרות כאלו עלו על הכביש.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...