Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהפורום ממליץ על מגבת uber או על הממוטה אבל רציתי לדעת איזה מגבת אני יכול לקנות עד 100 שקל שנמכרת אך ורק בארץ...

הממוטה כאמור יקרה אז נשאר רק מגווריס סופט באף או כימיקל גייס וואפל וויב.. מה מבניהם עדיף? או שיש משהו אחר עד 100 שקל

פורסם (נערך)

טוב שכנעתם אותי אני יקנה את הממותה, אבל מגבת אחת מספיקה נכון?

שאלה אחרונה, איזה מגבות לבאפינג לקנות מאוטוסטור?

עריכה אחרונה על ידי CarAddict
פורסם
טוב שכנעתם אותי אני יקנה את הממותה, אבל מגבת אחת מספיקה נכון?

שאלה אחרונה, איזה מגבות לבאפינג לקנות מאוטוסטור?

כן לא צריך יותר מאחת.

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%AA-%D7%9B%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%9C-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%96-Chemical-Guys.html

קופון הנחה 6%:

AS856526

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

האובר קטנה יותר הממותה ענקית בערך פי 2 ממנה, היא גם סופגת יותר בגלל הגודל אבל מסורבלת לאחר שהיא נרטבת.

אצלי לדוגמא על רכב מיני כמו פיאט האובר מספיקה לייבוש אבל סופגת המון מים ומשאירה מעט סימנים, הממותה היתה עושה לי חיים קלים יותר.

Opel Adam S 2017

פורסם

מגבות מעולות,

לניקוי יום יומי, עדיף ככפה יעודית.

לאחר השטיפה נגב עם החלק הבשרני של המגבת.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

את הפוסו להוריד עם החלק עם הסיבים הארוכים, מתאים גם לקוויק דיטיילר למרות שאני אישית מעדיף במקרה הזה להשתמש בצד עם הסיבים הקצרים (אני משתמש בירוקות של המוכר)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...