Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, כעת יש לי רכב יונדאי i20, במרץ הרכב יחגוג 3 שנים ואני מעוניין להחליפו בטרייד אין, יש לי מס' שאלות בנושא.

- האם אכן מומלץ להחליף את הרכב כל 3 שנים (במידה ואין לי בעיה כלכלית) על מנת להנות מאחריות יצרן ולא לאבד בהמשך את ערך הרכב ולהתקשות למכור אותו

- האם מומלץ לקנות כבר בחודש ינואר/פבואר, בתחילת השנה.

- אני רווק בן 28, רוב נסיעותי עם לבד ברחבי העיר, מדי פעם מחוץ לעיר, אני מרוצה מהi20 אך שמעתי שהפאביה יותר "צעירה" ויותר מהירה, איזה רכב מומלץ יותר לצרכים שלי?

- האם בסקודה יציאו לי עסקת טרייד אין בדומה לזו שביונדאי?

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

הפאבטה החדשה אכן תהיה מהירה יותר,אבל צעירה לדעתי היא לא ניראית.

אתה ספגת רוב ירידת הערך הגבוהה,לכן להחליף כול 3 שנים זה אתה תפסיד הרבה כסף.

כולצחברה מציעה טרייד אין אחר.

אני הייתי ממשיך' להחזיק ביונדאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפאביה רכב טוב יותר כמכלול מה I20, הפאביה בחבילת אבזור סטייל הגבוהה עם חבילת צבע של ג'אנטים וגג בצבע שונה נראית ממש מגניבה וכן אפילו צעירה (ללא חבילת צבע היא אכן קצת זקנה ואנמית)

רק קח בחשבון שהחסרון שלה הוא אחראיות לשנתיים..

אני ממליץ להישאר עם היונדאי עוד שנה שנתיים במידה ואתה מרוצה מהרכב והוא לא עושה לך בעיות.

הרכבים של היום הם אמינים יותר מבעבר, אם הכל בסדר באוטו אז כנראה שאתה לא צפוי להיתקל בתקלות לא צפויות, אז אפשר להחזיק רכב 4-5 שנים גם אם אין אחראיות, וכך גם אפקט ירידת הערך שנובע מקניית רכב חדש קטן ככל שמחזיקים בו יותר זמן

• תוכן חדש...