Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I10 RS - יש חיה כזו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היא עשתה את זה ב10.5 שניות ושקלה יותר מ100 ק"ג יותר מה208 , אבל שוב בגרסאת ה90 כ"ס מדובר ב12.5 שניות, כך שבכל זאת ה208 עם נתונים לא כל כך גרועים אפילו לקליאו 0.9 אין ביצועים טובים יותר.

מעניין אם יש מישהו שזוכר כמה עלתה אז XS ביחס ל1.4 ולGTI.

חפרתי במחשב ומצאתי את זה - עמודה שניה משמאל (נזכרתי ששמרתי את הנתונים):

Peugeot 206XS - specs.JPG

אם אני לא טועה הנתונים מחמירים יותר מהפרסום בעלוני המידע היות ושם מודדים עם משקל נמוך מהתקן המקובל (ולכן ה-208 מבצעת את המיאוץ הקלסי ב-13.9 שניות לפי NETCAR).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נתון היצרן ל206 הוא 10.5 שניות וזה עם נהג בלבד , אולי המבחן ל206 נעשה בירידה ול208 בעליה?

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

דייהטסו סיריון ... איזה אותיות מתכוונות לגרסא הספורטיבית אצל דייהטסו?

[ATTACH=CONFIG]447237[/ATTACH]

צחוק צחוק, אבל זאת אכן גרסה חמימה שהיתה לדייהטסו בשוק היפני.

הנעה כפולה, מנוע 1 ליטר טורבו, 133 כ"ס ומשקל של פחות מטון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
[ATTACH=CONFIG]447279[/ATTACH]

אם במיניונים עסקינן, כמה כ"ס\סמק יש לדבר הזה?

נצפתה אחת שחורה בחיפה.

מנוע 1.6 עם 110 כ"ס. לא ספורטיבית, אבל אני בטוח שתהיה מישהי שתתנגד לרכב הזה ;-)

אגב מישהו יודע כמה כאלה עלו על הכביש?

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

לא הגיוני שיש פער כזה של "או עגלה מתה עם 80~ כס או GTI עם קרוב ל200"

איפה ה-"באמצע"?

בול!

ראיתי לפני כמה ימים רפיד RS. זה אמיתי או סתם מדבקה?

מדבקה. הראפיד הרגילה נוסעת ממש טוב, אבל די "פושטית" מבפנים. מצד שני היא לדוגמה די נכנסת במשבצת של ה"פרווה" לדעתי, לפחות בגרסה המאובזרת והחזקה ביותר (1.4TSI).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני חושב שדווקא היום כשהרבה אנשים קונים רכבים של 200-300 אלף ש"ח ואף מעלה שצצים כמו פטריות אחרי הגשם יש את היכולת להשקיע סכומים נכבדים, ובעידן של ריבית זולה היבואנים יכולים להרשות לעצמם להביא רכבי ביניים ואז אולי סוף סוף גם למעמד הביניים יהיו מכוניות חצי ספורטיביות :-o

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• תוכן חדש...