Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I10 RS - יש חיה כזו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם יש שברולט סוניק RS, אז למה שלא תהיה יונדאי כזו RS.

לא כולנו נהגי מרוץ (או כמו שחלק חושבים את עצמם), אך אני חושב שמכונית שהיא משהו בין מכונית רגילה למכונית ספורטיבית, היא שינוי מבורך. כך אפשר לקבל קצת יותר מאשר מכונית סתמית ורגילה גם אם לא מכונית ספורטיבית במחיר "עממי" ולא גבוה.

רק למען הסר ספק - אני מודע לזה ששברולט סוניק RS היא לא מכונית ספורטיבית (אפילו לא בכאלו) אבל היא קצת יותר מאותה השברולט למי שמעוניין כאמור "בקצת יותר".

לסיכום חבל, יכל להיות נחמד באם הייתה מכונית כזו באמת, לא כמו "קיה פיקנטו ספורט".

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

יש קיה פיקנטו עם מנוע 1.0 ליטר טורבו 110 כ"ס , אבל היא נמכרת רק בקוריאה .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

110 כ"ס, זו מקסימום גרסא חמימה.

להב28, יש מכונית כזאת.. ולמיטב ידיעתי, היא יחידה בקטגוריה: האבארט 500 (טווינגו RS לא קיימת כבר, סוויפט ומיני הן כבר סופר-מיני).

:idea:
פורסם

יש גם אדם s, עם 140 (או 150, לא זוכר) כ"ס. ו-110 זה אחלה גרסה חמה אם בגרסת הבסיס יש ~60.

אסף, אני לא מאמין שאשכרה הלכת לבדוק את זה באוטודאטא. כנראה שהציניות הייתה קצת יותר מדי הארדקור :)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מעניין.

בדקתי קצת יותר לעומק, מסתבר שהיה מנוע 0.9 עם 85 ולפני לא יודע כמה זמן הוא הוחלף/שודרג באחד עם 105.

אחרי כל זה, כן, אני מניח שאפשר לקרוא לה חמימה. לא עושה אותה "חמה" ולא "ספורטיבית". אבל חמימה כן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה סה"כ שנוי בתוכנה, המומנט נותר זהה. יש גם גרסא של המנוע הזה ללא טורבו, שם הוא מפתח 65 כ"ס אבל היא מעולם לא הגיעה לארץ (כבר עדיף את ה-1.2 האמין והנעים).

פורסם
Fkl0ster, התכוונתי שחבל שאין I10 RS ולא שאין בכלל מכוניות כאלו. אני מודע ל-500S והיא אכן נחמדה מאוד.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל ליונדאי-קיה אין מורשת ספורטיבית של ממש.. זה יצרן מאד צעיר שהשורשים הקדומים שלו לא בעולם הרכב בכלל (כמו הזאיבצו היפניים). אז למה זה נרשם אצלך כאובדן?

• תוכן חדש...