Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאבוופר יותקן בBMW 116 , עם מערכת מקורית כמובן.

מה מצריך התקנה של סאבוופר אקטיבי ?

הייתי רוצה משהו קטן שלא תופס מקום בבגאז' וגם לא משתלט על המוזיקה.

8" יספיק לדעתי.

אני מחפש משהו שהעוצמה שלו זהה ואולי טיפה יותר ביחס למערכות רכב מקוריות כמו שמגיע בSEAT SOUND או בBOSE בAUDI.

פורסם

אני לא בטוח אם יש בזה טעם - הרמקולים ברצפת הנוסעים של הרכב הזה הינם 8 אינטש גם ככה - למה לא לחפש סט שלושה חלקים שהוא UPGRADE קיט לסט המקורי?

יש סט כזה לגלאדן אודיו ויש סט כזה לMBQ

את הMBQ אפשר להשיג דרך פניה לניפון אירופה ישראל.

את הגלאדן אפשר להשיג לדעתי דרך היבואן (לא זוכר אם זה הרצליה או רעננה) יוסי אביזרים לרכב אם אני זוכר נכון.

ולגבי סאב וופר הייתי ממליץ לבדוק דווקא סאב וופרים מסדרת המיקרו סאב של JL אודיו ולשדך להם מגבר מונו קטן של מאסיב אודיו (דוגמא)- מאסיב נמכרים ע"י ספונסר הפורום ארט-סאונד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מניח שזה משתנה כתלות בשנתון הרכב ובמערכת (המקורית) המורכבת, אבל יש סאבים מקוריים שיושבים כאמור מתחת למושבים:

251364.jpg

אם קיים כזה, אני מניח שהוא יהיה מצוות למגבר מקורי שאז יש לבדוק איך עוקפים אותו.

בהמשך לדברי אדי בהקשר של סט שדרוג מותאם לרכב, יש גם מוצרים של המותג Match מבית אודיוטק פישר (הבית של ברקס והליקס) שמותאמים ל-BMW.

איני יודע אבל אם הם נמכרים בארץ.

פורסם

מה הם מצריכים?

הרי כל הרעיון שלהם הוא שהם מחליפים את המקוריים "ראש בראש".

תוספת הגברה/עיבוד להם מומלצת אבל לא הכרחית.

כשאתה אומר קטן, אתה מתכוון לכזה שנכנס בגודלו מתחת למושבים או שגם קופסה קטנה יחסית בתא המטען תעבוד מבחינתך (ואם כך מה המידות המקסימליות)?

מה התקציב?

פורסם

זה מצריך פירוק של כסאות כדי להגיע לרמקולים למטה.

מעבר לזה שהם דורשים הגברה מקורית שאין לי ואז זה במיילא ידרוש מעקף עם התקנה של מגבר.

אין בעיה עם קופסה קטנה בבגאז'.

פורסם

הצעה שלי:

מנחת מאחד האלמנטים מחובר לסאב

אקטיבי של מחשב

(כן הקטנים האלה שמחוברים ל 2 רמקולים קטנים)

יש המון סוגים הם כולם עובדים על מתח 12V וההתקנה פשוטה וקלה

בנוסף שהמחיר הוא נמוך מאוד

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
800 שקל כולל מע״מ והתקנה, כן?

אוזניות טובות בקושי יכנסו בתקציב הזה.

גם יד שניה בא בחשבון.. השאלה מה נפוץ יותר ומה מומלץ בסוג הזה של הסאבים.

• תוכן חדש...