Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההצעה שהונחה לפתחם של מובילי הדעה הייתה פשוטה, שלושת הראשונים שיפנו אלי יקבלו הזדמנות להשתתף בחוויית ג'ימקאנה עם הדרכה של גידי קרונין של חברת "ראם סמואל - לנהוג עם מקצוען"

הפנייה הראשונה הגיעה תוך דקות ומהר מאוד הסיפור היה סגור. אבל זה הצד שלנו וכאן הוא נגמר, כי את השאר אנחנו מגישים לכם ישירות מפי שלושת המוסקיטרים יואב פולס (discoTD5), אלעד סיטון (אלעד) ן-misterb.

ואת זה תוכלו לקרוא כאן

3.jpgOPEN.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

ניראה ונישמע ממש כיף!

אני מתאר לעצמי איזה זווית גילגול הייתה בפניות בספייס סטאר אם זה מה שרואים על המזדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כשאתה בג'ימקאנה, כל אוטו מגיע למגבלות שלו, חרף המהירות הנמוכה. זה כל הקסם. זה גם כיף בכל אוטו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה גם כיף בכל אוטו.

חוץ מאשר באוטו הפרטי שלך.

ליסינג / השכרה / חברה - מעולה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חוץ מבאוטו הפרטי שלך, מרכז כובד של 2.5 מטר והכל :twisted:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מגניב מאוד!

בג'ימקאנה האחרונה גידי הגיע עם הרכב הזה למקום השני בקטגוריה שלו, מה שמראה כמה הנהג קובע כאן את התוצאה.

השנה לא ככ מצאתי את הזמן להכנס לזה שוב, אבל שנה הבאה, אולי זה יהיה רעיון טוב להשתתף במקצים של המאזדה - תלוי בעלויות, כמובן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

נהנתי לקרוא, עושה חשק לארגן חוויה כזאת עם כמה חברים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

נראה ממש מגניב. תודה על הכתבה.

כמו דיסקו, אני מני שאני גם הייתי חסר סבלנות קצת. לאט זה מהר והכל טוב, אבל בתכלס הרגל לוחצת.

לפני איזה חודש קנו לי קורס על סקיד קאר ליום הולדת אז הלכתי. לא התאפקתי ולחצתי יותר מדי [גם כי הרכב עגלה] ותמיד באתי מהר מדי. יש משהו ממכר בסחרור הזה ואיבוד השליטה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מתנה נאה ליום הולדת

תודה על השיתוף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

יפה מאוד.

בסוף, מעז יצא מתוק ועקב סגירת מסלולים "דרייב ארט" נפתחה בכוחות מחודשים וגם ראם החל להדריך במסגרת שבה הוא נגיש יותר כמדריך אישי. נאחל לו הצלחה.

ולמי שחושב שאימון במגרש עם מזדה 2 זה אומלל, שיישאל שני-שליש מהנהגים בגריד של פורמולה 1 (ועוד כמה מפורמולה 3, WTCC וה-WRC) איפה הם מתאמנים ו

... עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יתרה על מה שחן רשם,

ל 99.8% מהנהגים שרק לומדים ומשתפשפים בכל הקשור לשליטה אמיתי ברכב, בהטיות משקל, בשימוש בברקס ובגז - המאזדה 2 היא די והותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש גם סרטון :

https://drive.google.com/file/d/0B_Vti54cZEdvNDcxMklXRFRGdXc/view?usp=sharing

אגב, אחרי שסיימנו עליתי לכמה מקצים עם הפוקוס אקובוסט (גיר ידני) ולא הצלחתי לרדת מהזמן שיא שלי על המזדה. בין היתר בגלל ראשון קצר יחסית והקושי להעביר ראשון-שני וחזרה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זה אתה בסירטון?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחלה חוויה, נהנתי לקרוא (נהיגה יפה מיסטרבי ).

מסכים לגמרי לגבי הקביעה שבג'ימאקנה המדד שהכי ישפיע על זמן ההקפה זה מיומנות הנהג.

איפשהו בעבר הרחוק משהו בימי מועדון PSI עשינו אירוע סוף שנה שכלל תחרות ג'מאקנה בלטרון.

כשאני מתחרה עם פז'ו 106xsi הוצאתי זמנים טובים יותר מרכבים משמעותית חזקים משלי (אם איני טועה בין היתר היתה איבו).

מי שגנב את ההצגה היה איזה בחור חביב שהתחרה עם פז'ו 205 חבוטה (לא, לא GTI...) ותוך כדי שדלק ניתז מפתח המילוי בכל פניה חדה הראה לכולנו איך עושים את זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...