Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי ושבוע טוב לכולם .

לאחרונה הזמנתי מאיביי מערכת רדיו דיסק כולל 4 רמקולים , הם עדיין לא הגיעו אבל אשמח לדעת ולקבל חוות דעת על המערכת ככללותה .

נתחיל עם הרדיו דיסק - של חברת פיוניר הדגם הכי חדש שלהם ( גרסאת 2015 ) כמובן שזה כולל דיבורית ובלוטוס , בנוסף סאבוופר בזוקה של פיוניר ומגבר של TEAC דגם TE-A3000 1200W, יש לציין שכל המערכת כולל הרמקולים , הרדיו דיסק , הסאב בזוקה והמגבר עלתה לי כ 3000 שקלים , המגבר מחובר אך ורק לסאב , כאשר הרמקולים בדגם SPS-510 הם הרמקולים הקדמיים . ( יש להם יותר RMS מהאחוריים )

MmlGS5G.jpg

240HWL0.jpg

9SiHxZs.jpg

עריכה אחרונה על ידי ארז בן איון
פורסם

הזמנת וקנית? יופי, תהנה. אין טעם בחוות דעת שלנו לאחר הרכישה שלך.

דגם הרדיו הוא של 2016. במידה ומדובר בדגם אמריקאי לא יהיה לך רדיו ישראלי (יש פתרון בדמות מסיט תדרים).

המגבר הוא מאיכות נמוכה.

שאר הציוד בסיסי.

אין צורך בכתב מוגדל ומודגש.

פורסם (נערך)
הזמנת וקנית? יופי, תהנה. אין טעם בחוות דעת שלנו לאחר הרכישה שלך.

דגם הרדיו הוא של 2016. במידה ומדובר בדגם אמריקאי לא יהיה לך רדיו ישראלי (יש פתרון בדמות מסיט תדרים).

המגבר הוא מאיכות נמוכה.

שאר הציוד בסיסי.

אין צורך בכתב מוגדל ומודגש.

לגבי הרדיו הישראלי זה ממש א בעיה ... דרך הפלאפון יש לי את תחנות הרדיו , אם אני רוצה לשמוע רדיו אני משתמש בחיבור של המכשיר שלי לבלוטוס של הרדיו דיסק ושומעים את כל התחנות .

דרך אגב ברכב שלי ( רנו פלואנס 2010 ) כל הרמקולים הם חייבים להיות בגודל של 5.25 , בארץ אין רמקול בגודל של 5.25 עם עוצמת RMS כזאת , לפחות לא במחיר של 400 שקלים לזוג רמקולים

לגבי המגבר התפשרתי - העדפתי מערכת רדיו דיסק חזקה , סאב חזק מאד , ורמקולים איכותיים , לגבי המגבר ברור שיכולתי להביא משהו יותר עצבני אבל העדפתי לקחת מגבר בסיסי שייתן את התפוקה לא מעבר לזה ..

עריכה אחרונה על ידי ארז בן איון
פורסם

מה זה מגבר קרמי?

את מי זה מענין מספר צלעות הקירור?

מה המשמעות של 1200 וואט?

מה אחוזי העיוות בנתון ה-RMS?

האם נתון ה-RMS נכון בכלל?

וכו'.

אז נכון, אין הרבה מה לצפות ממגבר שעולה 300 ש"ח בארץ, ואולי אפשר להגיע איתו לתוצאה מספקת עבור חלק מהאנשים, אבל גם לא חייבים להוציא 3000 שקל ויש מגברים בסיסיים של חברות מוכרות בתחום ה-500 עד כ-1000 ש"ח שיתנו תוצאה עדיפה.

אני גם לא מבין למה לבצע רכישה כזו מחו"ל ולא לפרנס עסקים בארץ, כאשר המגבר עולה 300 ש"ח, הסאב עולה 730 ש"ח, הר"ד עולה 650 ש"ח (למרות שמדובר בדגם קודם אבל מקביל) וממש לא קשה למצוא עוד 2 זוגות רמקולים קואקסלים ב-1300 ש"ח שנותרו (שלא לדבר על זה שעדיף קומפוננט, ושהרמקולים האחוריים מיותרים בבסיסם).

End Rant. :twisted:

פורסם
מה זה מגבר קרמי?

את מי זה מענין מספר צלעות הקירור?

מה המשמעות של 1200 וואט?

מה אחוזי העיוות בנתון ה-RMS?

האם נתון ה-RMS נכון בכלל?

וכו'.

אז נכון, אין הרבה מה לצפות ממגבר שעולה 300 ש"ח בארץ, ואולי אפשר להגיע איתו לתוצאה מספקת עבור חלק מהאנשים, אבל גם לא חייבים להוציא 3000 שקל ויש מגברים בסיסיים של חברות מוכרות בתחום ה-500 עד כ-1000 ש"ח שיתנו תוצאה עדיפה.

אני גם לא מבין למה לבצע רכישה כזו מחו"ל ולא לפרנס עסקים בארץ, כאשר המגבר עולה 300 ש"ח, הסאב עולה 730 ש"ח, הר"ד עולה 650 ש"ח (למרות שמדובר בדגם קודם אבל מקביל) וממש לא קשה למצוא עוד 2 זוגות רמקולים קואקסלים ב-1300 ש"ח שנותרו (שלא לדבר על זה שעדיף קומפוננט, ושהרמקולים האחוריים מיותרים בבסיסם).

End Rant. :twisted:

אני יסביר.. לא תיכננתי לקנות מגבר + סאב , ולכן גם קניתי רמקולים קואקסילים , אך כשראיתי שאני לא מקבל מספיק באס החלטתי להוסיף מגבר וסאב . לגבי שאר המערכת - הסאב טוב לדעתך ? איך חברת alpine ברמקולים ?

פורסם

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך (זה אפילו מוזכר בחוקי הפורום).

המשפט שלך חסר הגיון (אם כי ברורה לי הכוונה).

דעתי או זו של כל אחד אחר כאן אינה רלוונטית משום שכבר ביצעת הרכישה.

פורסם

זה הכי חשוב.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

יש מבצע על מאסיב אודיו אצל איזה עסק שהוא ספונסר פורום (הוא מפרסם הרבה בפשפשוק רכב) ב600₪. לדעתי זה המגבר הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב נמוך ויהיה חדש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פתחתי את העיניים הבוקר כשראיתי את השרשור הזה וגירדתי אותם, לא בגלל השוק בגלל שיש לי דלקת חריפה בשתיהן.

אבל האמת - השרשור הזה מחזיר אותי לבאסטה של ציון מתחנה מרכזית ישנה בשנות ה90 ושיר של טיפקס.

אנחנו באמצע העשור השני של שנות ה2000 ואנשים עדיין קונים וואטים, במקום רמקולים ומגברים ראויים.

מה יש לאמר - הציוד נרכש.

Better luck next time buddy

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...