Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה יש לי שאלה.

טיפול טיימינג + 30,000 במוסך מורשה כולל חלקים ועבודה = 2300 ש"ח. זו ההצעה שקיבלתי. שהייתה נשמעת לי הזויה.

הלכתי לחנות חלקים וקניתי את כל החלקים המקוריים.

350 ש"ח עלה לי הטיימינג, 270 ש"ח פלאגים/מסנן שמן/פילטר אויר. מקוריים.

עלות עבודה: 500 ש"ח...

המחירים האלה הגיוניים והגיוני שיהיה הפרש כזה במחיר?

(דגם רכב: FIAT EVO 2011)

פורסם

קודם כל תודה על התשובה המהירה אחי...

דבר שני הרכב כבר במוסך פשוט היה נראלי הזוי ההפרש במחירים... ולגבי המדריך ראיתי אותו עכשיו נראה מדריך מצוין אחי! אבל בכל מה שקשור לרכב אני לא אוהב להתעסק איתו יותר מידי :)

פורסם

ביצעתי טיימינג שנה שעברה ב 1200 שקל לא כולל המשאבת מים ולא כולל טיפול (לא היה צורך) במוסך מורשה של פיאט, אז כנראה שהמוסך הספציפי שהלכת אליו היה יקר יותר?

Opel Adam S 2017

פורסם

שמע לא יודע כמה עולה שם 30 אלף אבל המחיר כולל עבודה 30 אלף וטיימינג יצא 2300 וזה מוסך מורשה פיאט בתלפיות בירושלים... אין לי מושג למה המחירים ככה בשמים. וששאלתי אם אני קונה את החלקים המקוריים הם ענו שהם לא מבצעים תיקון עם חלקים ממקומות אחרים...

• תוכן חדש...