Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה HRV החדש בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אי אפשר לתמחר את הרכב הזה במחיר של סיוויק, כי אז זה גזר דין מוות לסיוויק. חייב לייצר הפרש בין הרכבים כדי לבדל אותם ושהפגיעה ביניהם תהיה מינימאלית.

מחיר הזוי? תנסה לבדוק מחר מה מצב המלאי. כרגע יש כבר רשימת המתנה והיו היום המון הזמנות.

פורסם
מגוחך היומרות שלהם להתחרות בקשקאי שנמצא קטגוריה מעל.

ה-hrv אמנם קטנה ממנה במימדים, אבל יותר מרווחת ממנה הן מקדימה ןהן מאחורה (גרסת 5 מושבים). היא גם יותר מרווחת מהקיה ספורטאג׳.

פורסם
הצהרה מאד אופטימית. מה בדיוק עומד מאחוריה? המחיר לא זול ונמוך אך במעט מה-500X והמוקה, שמציעות מנוע חזק משמעותית (טורבו) ולפחות המוקה כנראה מרווחת יותר. יקר.

לא חסרה אוכלוסיה שאוהבת תוצרת יפן. וכל השאר מרתיע.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

באמת שאני לא מבין. כל כתבי הרכב התחלקו על הראש?! איך רובם רושמים שהמחיר תחרותי והאבזור עשיר? כנראה שהם אפילו לא טרחו לערוך את ההודעה לעיתונות...

פורסם
הצהרה מאד אופטימית. מה בדיוק עומד מאחוריה? המחיר לא זול ונמוך אך במעט מה-500X והמוקה, שמציעות מנוע חזק משמעותית (טורבו) ולפחות המוקה כנראה מרווחת יותר. יקר.

המחיר לא נמוך מהמוקה וה-500x.

פורסם

הוא נמוך במשהו כמו 2000 ש"ח, לכן כתבתי נמוך אך במעט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כדאי או לא,

כרגע נודע לי שבתוך שש שעות מתחילת המכירות הרשמית בהונדה כבר רשמו 600 מכירות של הדגם החדש...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

גועל נפש, כולם גועל נפש...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

תהיה ציני או לא, אני מזמין אותך לקרוא את המבחן של הסאנגיונג טיבולי שערך אתר וואלה לפני שנה באיטליה, ואת המבחן מלפני שבוע. ספויילר - פתאום בארץ המבחן מאוד מחמיא...

פורסם

כרגע נודע לי שבתוך שש שעות מתחילת המכירות הרשמית בהונדה כבר רשמו 600 מכירות של הדגם החדש...

נתון שלא מחזיק מים.

"כול המיאטות נמכרו"

"כמעט כול ההקצבה של ה 500X נמכרה"

ובסוף אפשר להזמין ויש מלאי ופתאום יש רכבים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
הוא נמוך במשהו כמו 2000 ש"ח, לכן כתבתי נמוך אך במעט.

עד כמה שאני יודע, המוקה עם המולטימדיה עולה 133,800 וה- 500x עולה 138,990 בגירסת פופ סטאר.

פורסם

עד כמה שאני יודע, מוקה על הכביש, עם מולטימדיה, עלתה לגיסי 140 או 142 אש"ח. גם הפופ סטאר עולה בערך 140.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רק מעדכן שישנה טעות קטנה בכתבה:

השקת ה-HRV החדש בישראל גם מציינת עבור היבואן גם הזדמנות לחגוג חצי יובל של שיווק סדיר של מכוניות הונדה בישראל. 25 שנים בהם עלו על הכבישים 150 מכוניות מתוצרת החברה.

אני מניח שהכוונה הייתה ל-150 אלף מכוניות?

• תוכן חדש...