Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו S-60 דור ראשון. 140 או 170 כ"ס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

היתי רוצה לדעת מה ההבדלים בין מנוע ה 2.4 בגרסת ה 170 כ"ס וה 140 כ"ס. נראה שמשנת 2005 הדגם אחרי מתיחת הפנים הגיע עם מנוע 140 כ"ס בלבד? למה? הרי ה 170 לא אמור להיות מוצלח/מתקדם יותר?

פורסם

למנוע ה-140 כ"ס יש זמינות כוח טובה יותר בסל"ד נמוך והוא יותר נעים בנסיעה עירונית.

המנוע זהה למנוע עם ה-170 כ"ס למעט שינויים במיפוי של מחשב המנוע - כך שהמנוע החלש (כנראה) ניתן לשיפור.

לשני המנועים 20 שסתומים.

בשנים המאוחרות יותר הובא רק המנוע הזה משיקולי מחיר. המנוע שהחליף את המנוע החזק יותר הוא מנוע 2.0 טורבו עם 180 כ"ס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כשאני עמדתי בפני ההחלטה הזאת עם ה-S70 לפני 17 שנה בדיוק - בחרתי בגירסת ה-140 כ"ס, ולא הצטערתי אפילו לרגע בכל 16.5 השנים שהיא שירתה אותי ואת משפחתי נאמנה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הוולוו תשאיר ל-206 אבק...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

היתה לי ב-2009 אחת כזו חדשה. במשך השנה שנסעתי עליה) מה לעשות שאני מחליף כמו גרביים... ( גיליתי רכב נוח, מרווח יחסית ואמין. המנוע לא ספורטיבי אבל בהחלט לא קוטל קנים והשילוב עם הגיר יותר ממספק. ואני חיפאי... כמובן שהg37 והבימר 328 שבאו אחריו היו הרבה יותר...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...