Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקירה מוסיקלית - ANATHEMA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
(אגב, היציאה הראשונה שלי עם אישתי, הייתה לערב מוות לטכנו ב-94)

כמה רומנטי :wink:

האמת, שמעולם לא התחברתי ממש למטאל. הייתי בכמה ערבים כאלו באחד המועדונים הידועים של אותה התקופה בת"א (ששכחתי את שמו, זה היה בשנת 97 נדמה לי) אבל זה נעלם מהר מאוד והיום נראה לי כל כך רחוק ממני. אין לי הרבה אלבומים כאלו (את paradise lost למשל קניתי ממש במקרה, ואת ביוהזרד מעולם לא קניתי ורק שמעתי אצל חבר שלי שהיה יותר חזק ממני בתחום). כיום כבר ויתרתי על זה כמעט לגמרי, יותר נכון - התבגרתי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם לצטט (לפחות לנסות) חתימה של אחד מהפורום:

'פתאום אתה מגלה שיש עוד אנשים כמוך'

רוני, לגבי זה שנולדת מאוחר אני עונה.......

בין 91 - 94 ( התקופה הכי טובה של הופעות בארץ הקודש) אני הייתי בצבא. ידעתי על כל ההופעות, אבל לא יכולתי להגיע. :twisted:

לפחות השלמתי אח"כ:

ליל כל הקדושים בני יורק שנת 96 - TYPE O NEGATIVE הופעה מעולה ומסיבת ערפדים מטורפת אחריה.

שנת 97 לונדון: CRADLE OF FEALTH, FRONT 242, DAVID BOWIE, MY DYING BRIDE, PRYMAL SCREEM והי עוד כמה.

אגב הופעה של ANATHEMA ב-99 פספסתי בגלל שהרכב נתקע בדרך. לך תסמוך על יפניות.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
את ביוהזרד מעולם לא קניתי ורק שמעתי אצל חבר שלי שהיה יותר חזק ממני בתחום). כיום כבר ויתרתי על זה כמעט לגמרי, יותר נכון - התבגרתי...

רוני

יותר נכון - התקלקלת!!! :razz::twisted:

Something about general israeli attitude, to think that not listening to heavy metal means that you're growing up... or riding on a skateboard or your old BMX bike... making a fool out of yourself from time to time (in a good way)... I don't know why, but israelis in general have weird concepts about growing up, like they are getting OLD too early, like life is forcing them into it... it's pretty sad actually

:razz: !I don't consider it growing up, you're just becoming a young old man

A music collection can't be a good one if Biohazard's state of the world address album isn't a part of it, Urban discipline is a great album too

.Moti

פורסם

מסכים בהחלט מוטי - אומנם אני מסיט את הדיון הנוסטלגי הזה (והכ"כ מעניין עבורי), אבל אני חייב לציין שזה קיים גם בקרב האופנוענים הישראליים - מנסים "להספיק" הכי הרבה בתחום האופנועים, כי אוטוטו מתבגרים, מוצאים עבודה, מתחתנים ומביאים ילדים ו...אופנוע כבר לא מתאים לכל ההוויה הזו.

אז יש לי רק דבר אחד לומר להם: בולשיט.

רוצים להראות אחריות למשפחה וכו'? סבבה. לגיטימי לחלוטין.

אבל מה פתאום השתנה בין גיל 25 ל-35 ?

אופנועים זה לכל החיים, לא רק משהו שמתאים לפוזה זמנית וחולפת.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...