Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - אודי A4 החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי התמחור, למרות שהמחירים בארץ הזויים (ואני חוזר ואומר את זה על הזמן פה) המחיר הגיוני לחלוטין ובטח לא מופלץ כאשר המתחרה שלה מבית ב.מ.וו מתחילה ב 240 ל318i בסיסית, ומרצדס C180 מתומחרת במחיר הזוי של כ300,000 ש״ח.

הבימר נותנת בונוס של הנעה אחורית ותוספת קטנה (מאד) קונה ATS חזקה בהרבה (וגם היא הנעה אחורית). עוד טיפה תוספת מגיעים כבר ללקסוס ואינפיניטי. המרצדס באמת מתומחרת הזוי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בב.מ.וו. וב-ATS כן, בלקסוס ובאינפיניטי אין לי מושג - לא נהגתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני שם לב למוטיב חוזר בפורום בנוגע לתמחור של יבואנים.

אולי חלאס? יבואן רכב זאת חברה שמטרתה להרוויח כסף, וכמה שיותר ממנו.

במקרה מדובר בחברה שהיא יבואנית רכב, ורכב זה תחום שקרוב לליבו של כל משתמש בפורום, ועל כן זה כואב לכל אחד שהמחיר של רכב X הינו גבוה פי כמה מכמה שהם חושבים שהוא צריך להיות.

נמאס כבר להיכנס לכל שרשור ולראות תגובות של משתמשים שזה יקר ושהתמחור חזירי והיבואן גרידי.

די כבר! זה נראה כאילו לא משנה איזה רכב יפורסם בפורום, תמיד יהיו את אלה שיקבעו שהמחיר גבוה ולא מתאים. תמיד יהיה את הראשון שישתמש במושג "יבואן גרידי" או "תמחור חזירי". כאילו לא משנה מה יהיה המחיר או איזה רכב זה יהיה, מישהו יכתוב את זה כי זה מה שנהוג לכתוב בפורום.

נכון שזה פורום פתוח שכל אחד יכול להביע את דעתו, אבל בחייאת רבאק, חלאס עם הססמאות!

אחרי שקצת פרקתי, נחזור לעניינינו.

המחיר של הA4 פנטסטי ונכנס בדיוק איפה שצריך כדי לחזור לראש טבלת המכירות בסגמנט.

הרכב נראה טוב בסה"כ, אפילו שזה נראה יותר כמו מתיחת פנים מאשר דגם חדש, אבל העיצוב סולידי ולא מנקר עיניים. יחד עם זאת הוא גם חסר ייחוד שזה יכול לבעס לא מעט אנשים.

רשימת האבזור לוקה בחסר במקומות מסוימים, אבל נותנת תמורה מצוינת במקומות אחרים.

בקיצור, כמו שכבר כתבתי בשרשור הזה, בינואר הרכב הזה הולך לתת בראש.

תגידו מה שתגידו על המחיר, קהל הלקוחות של הסגמנט הזה יצביע ברגליים ובכרטיסי האשראי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
הבימר נותנת בונוס של הנעה אחורית ותוספת קטנה (מאד) קונה ATS חזקה בהרבה (וגם היא הנעה אחורית). עוד טיפה תוספת מגיעים כבר ללקסוס ואינפיניטי. המרצדס באמת מתומחרת הזוי.

לא דיברתי על מי עדיפה, אלא מי המתחרות שלה ואיך הן מתומחרות בארץ.

אם נתחיל לדבר על מי עדיפה כמכונית אז האינפיניטי לא זוכה לתשבוחות באירופה (וזה בלשון המעטה) והלקסוס משעממת עד פיהוק.

לגבי הATS (שלא נמכרת באנגליה לפחות) היא באמת נראית מעניינת, אם כי היא צפופה.

באירופה השלישיה הגרמנית תמיד מתומחרת דומה (לא יודע איך היבואן פה מרשה לעצמו לתמחר את הC קלאס ככה).

פורסם

לא מסכים איתך GhostBuster. אני רק הבעתי את דעתי וטענתי שהמחיר הוא לא הגיוני ביחס למה שמקבלים בגרסת הבסיס וגם ביחס למתחרות. כמו שרומן כבר ציין, עם תוספת קטנה אתה קונה ATS 2 ליטר טורבו עם הרבה יותר תמורה לכסף.

לא כואב לי כלום ברוח ה', אבל אי אפשר להתעלם מהחזירות בארץ באופן כללי ובפרט בתחום רכבי היוקרה (לעניין הC180 שעולה איזה 300 אלף ש"ח). אין ספק שיבואני רכב צריכים להרוויח אבל אפשר להירגע עם המחירים קצת.

לצורך העניין, זה בדיוק כמו מחירי הדירות-לא משקף את השווי של מה שאתה מקבל.

פורסם

אני חושב באודי פחות משקיעים בa4 ולכן היא משעממת ולא מחדשת שום דבר משמעותי,הסיבה לכך היא שתשומת הלב של החברה ממוקדים במאני מייקרים העיקרים שלהם (רכבי הsuv) ,בארהב לדוגמא מוצעת רק גירסא אחת של הa4 .

Porsche 944 turbo

פורסם (נערך)

חיכיתי שמישהו יכתוב דבר כזה, פשוט לא יאומן. בדיוק מהסיבה הזאת אני נמנע מלהגיב בשרשור על הM2. בגלל שאני מהתחום, משתמשים בפורום ישר מחליטים להוציא את העצבים שלהם על יבואני הרכב בארץ, דווקא עליי.

איש יקר, תאמין לי שאיני עצבני, סך הכל כתבתי את שעל ליבי.

אתה מוזמן להתייחס למה שכתבתי, אבל בבקשה, בלי הצד האישי.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בארה"ב - 135K ש"ח.

בכל מדינות גוש האירו - 130K ש"ח.

בפאקינג תורכיה -131K ש"ח.

בדיוק כשההודעה הזו החזירה לי את הטעם הרע של רכב משפחתי של - 130 אלף שקל

שהמחיר שלו בארץ עשה ממנו איזה הוא-הא, באה ההודעה שלך

המחיר של הA4 פנטסטי

והחזירה לי את החיוך

אבל למה אתה כזה כעוס

The first one to get angry loses

פורסם
אתה מוזמן להתייחס למה שכתבתי, אבל בבקשה, בלי הצד האישי.

לא ברור למה ציון של עובדות גורם לך לרשום פוסט זועם.

פורסם
הייחוד של אודי ואולי סוד הפופולאריות שלה זה שהיא מצליחה להיות מכונית פרימיום מבלי לנקר עיניים. סולידיות במיטבה. יש כאלה שחייבים שידעו שיש להם ויש כאלה שרוצים להתפנק בלי להוציא את זה החוצה. לכל אחד מה שמתאים לו.

זו הסיבה שיש לי אחת כזו.

A3

A4

פורסם
אני חושב באודי פחות משקיעים בa4 ולכן היא משעממת ולא מחדשת שום דבר משמעותי,הסיבה לכך היא שתשומת הלב של החברה ממוקדים במאני מייקרים העיקרים שלהם (רכבי הsuv) ,בארהב לדוגמא מוצעת רק גירסא אחת של הa4 .

הם ממש לא משקיעים פחות, זה אחד הרכבים הכי חשובים שלהם מבחינת נתוני מכירות.

כשרכב לא מחדש שום דבר משמעותי זה או שליצרן אין יכולת להשקיע בו, או שהוא נמכר כל כך טוב שלא רוצים "לגעת" בחבילה שקולעת לטעם של הרוכשים. הסיבה השניה זה המקרה של A4.

בארה"ב יש נטיה להציע ישר את הנעת 4*4 בגלל תנאי דרך ומזג אוויר. המיסוי שם נמוך ולכן הם יכולים להיכנס עם גרסאות חזקות.

A3

A4

פורסם
איזה עובדות צוינו?

אתה רואה מוישל'ה, אני לא היחיד שחושב שאתה כותב דברים בטון כעוס כאילו אתה היבואן של אאודי, כלמוביל או דלק מוטורס.

אף אחד לא ניסה להעליב אותך בפן האישי או לגרום לך להתעצבן. כמו שכתבת את דעתך, סה"כ כתבתי את דעתי, שמסתכמת בזה שהרכב יקר (שוב, לטעמי) ללא סיבה נראית (לי) לעין.

• תוכן חדש...