Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, איביזה 2015 (עלייה בפברואר) AM5, בפנס האחורי של הרכב קיימות 2 נורות שמשלימות את הפס, אחת מהן נשפרה לי לגמרי במקרי, התנעתי רגיל, פוף נורה בדשבורד.

(החלק שמוקף בלבן) s-l1000.jpg

עכשו, מה כדאי לעשות? ללכת לצ'מפיון ולתקן במסגרת אחראיות, או שאין צורך ואפשר אצל אוטודיפו ב 20 שקל? מה כדאי יותר? חשוב לי שהפנס ישמר כמו מקורי ולא יעשו לי שם כל מיני קומבינות כי הרכב חדש.

פורסם

כמדומני מדובר בנורות לד ולכן האפשרות של "לקפוץ לאוטודיפו ב20 שקל" לא רלוונטית.

קפוץ לצ'מפיון וסביר להניח שיחליפו את כל היחידה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

באיביזה שלך לא מדובר במנורות לד אלא נורות רגילות, אים

ן קשר לאחריות, מדובר על נורה של 10 שקלים לכל היותר, בam5 אין לדים

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

אם זו נורה רגילה, תפתח ספר רכב ותקרא הוראות להחלפת נורה, תחליף לבד.

החלפת נורות זה חלק מטיפולי ננג, כמו ניפוח אוויר בצמיגים ומילוי דלק.

בבית בשביל להחליף נורה אתה מזמין חשמלאי? מסתדר לבד, נכון? אז למה באוטו זה צריך להיות שונה?

פורסם

זה פשוט מאוד יש לך בורג פלסטיק מאחורי הפנס (בתא מטען) אתה מבריג אותו עם היד החוצה ונשלף לך כל הפנס ומשם יש לך גישה לכל הנורות

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...