Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לכתבה:

http://www.calcalist.co.il/world/articles/0,7340,L-3675614,00.html?dcRef=ynetCube

למי שלא יודע, המערכת מותקנת ועובדת במכוניות VAG חדשות יחסית בארץ.

במקרה שלי, קיבלתי נשיקה ממש קלה מאחור במהירות נמוכה מנהג שכנראה היה עסוק בטלפון.

לא נגרם נזק.

לאחר 5 דקות קיבלתי טלפון ממוקד השירות של צ'מפיון כדי לבדוק אם הכל בסדר " קיבלנו התראה שהרכב קיבל מכה, אתה זקוק לעזרה ?"

לא יודע איך זה עובד, אולי זה חלק מהאיתורן ברכב.

אני מקווה שצ'מפיון משתשמשים בזה רק כדי לעזור ללקוחות במצוקה אמיתית ולא כדי לאסוף מידע.

שימו לב!

S60 Rdesign

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהזמנה של הרכב מופיע "חיישן שירות דרכים" או משהו כזה? אצלי היה וביקשתי שימחקו את זה למרות שאם אני לא טועה הם לא דרשו על זה כסף.

לא חושב שזה חלק מהאיתוראן, אולי אני טועה.

פורסם

זה חלק מהאיתוראן. נקרא בשם היצירתי "גלאי תאונה"

לדעתי האישית זה נועד כדי לזמן לקוחות לביצוע תיקונים לאחר תאונה במוסכי היבואן.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לפי שאתה מתאר המלשן יכול לעזור מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קיים בארצות הברית המון זמן, לא צריך לפחד מכל דבר שיאסוף עליכם מידע, זה כבר נאסף הרבה לפני, לדעתי דבר מבורך שיהיה ברכב.

פורסם

אתה מצחיק שתהיה בעניין.

אתה פוחד שיאספו עלייך מידע שכבר נאסף בכל רגע נתון אם אתה משתמש בטכנולוגיה עדכנית.

זה כמו שיש אנשים שרוצים פרטיות ומפחדים ממעקב אחריהם, אבל משתפים בפייסבוק את כל העולם ואחותו במה שעובר עליהם, ואת המיקום שלהם ותמונות שלהם.

זה כבר משהו נחמד:

http://www.mako.co.il/nexter-internet/Article-831e2e0789c7151006.htm?partner=obnetwork

פורסם

אני מקווה שצ'מפיון משתשמשים בזה רק כדי לעזור ללקוחות במצוקה אמיתית ולא כדי לאסוף מידע.

זה צ'מפיון, אז הם בטח משתמשים בזה כדי לדעת איפה אפשר אוטומטית לבטל את האחריות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רק כדי להבהיר, לי אין בעיה עם המערכת. לפי דעתי המון לקוחות אפילו לא יודעים שהמערכת קיימת, כדאי שידעו שזה קיים. אני מניח שאחוז לא מבוטל יבקשו להיפטר מהמערכת כדי לשמור על פרטיותם.

S60 Rdesign

פורסם

אבל זה מה שמצחיק "לשמור על פרטיותם", הפרטיות הזאת ממזמן לא קיימת אם הם מחזיקים סמארטפון ביד, או מחוברים לאינטרנט או לפייסבוק ודומיו.

פורסם

חברים, אין יותר דבר כזה הנקרא "פרטיות".

ברגע שאתם יוצאים מהבית אתם מצולמים כמעט בכל מקום ציבורי, הסמארטפון שלכם יודע בדיוק איפה אתם,

יודע מי החברים שלכם, מה חיפשתם בגוגל ועוד מיליון ואחד דברים.

וזה ילך ויהיה יותר גרוע. החוכמה היא למזער נזקים וללמוד לחיות עם זה בהרמוניה.

פורסם
חברים, אין יותר דבר כזה הנקרא "פרטיות".

ברגע שאתם יוצאים מהבית אתם מצולמים כמעט בכל מקום ציבורי, הסמארטפון שלכם יודע בדיוק איפה אתם,

יודע מי החברים שלכם, מה חיפשתם בגוגל ועוד מיליון ואחד דברים.

וזה ילך ויהיה יותר גרוע. החוכמה היא למזער נזקים וללמוד לחיות עם זה בהרמוניה.

+1 אכן אין יותר פרטיות ולומדים לחיות עם העולם המכוון

קובי

:-)

פורסם
זה צ'מפיון, אז הם בטח משתמשים בזה כדי לדעת איפה אפשר אוטומטית לבטל את האחריות.

עו"ד שלהם כבר משכתבים את ההסכמים ל-2016.

"האחריות תבוטל אם הרכב ימצא באיזור X ליותר מזמן Y" :evil:

פורסם

גם בבית אנחנו מנוטרים באמצעות המחשב והטלוויזיה שיודעים מה העדפות הצפייה והגלישה של כל משתמש. דווקא נתון של איפה הרכב נמצא כל הזמן הוא מעולה לבטיחות לביטחון האישי. אני לא יודע אם יש את זה במערכת הזאת אבל יש מערכות דומות שמתריעות במוקד על ירידה פתאומית במהירות שזה מה שקורה בזמן תאונה וזה יכול להציל חיים. כמו שאמרת, צריך לדעת לקחת מזה את היתרונות.

פורסם

יש הבדל בין נכונות ויכולת של חברה כגון צ'מפיון לעקוב אחרי הלקוחות שלה בפייס וכל אמצעי אחר מול מידע אישי צפציפי על הרכב שמגיע אליה על מגש של כסף ללא מאמץ וכמעט ללא מגבלות.

S60 Rdesign

• תוכן חדש...