Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו נניח לרגע שבאמת המערכת הזאת עוקבת אחריכם ומישהו בצ'מפיון יושב ומפקח על כל פעולה שלכם, מה זה מזיז לכם? מה נראה לכם שיכול לקרות? מה יעשו לכם?

אני מנסה להבין למה נראה לכם שבמידה ובאמת יושב איזה פקיד משועמם בצ'מפיון ומנטר את הרכב שלכם, כמה זמן זה יכול לעניין אותו לראות אתכם נוסעים על איילון או לא משנה איפה...

צאו כבר מכל הפראנויות שמישהו עוקב אחריכם או שלמישהו אכפת שאתם נוסעים על 250 קמ"ש בכביש 6 עם בגאז' פתוח או לא יודע מה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף אחד לא יושב ומפקח אבל באופן תאורטי ניתן להקים מאגר מידע שאליו צ'מפיון יכולה לגשת במקרה של מחלוקת בנושא האחריות על הרכב ויש הרבה כאלו.

S60 Rdesign

פורסם

לא יודע אם זה תופס או לא, אבל ברכבים צרפתיים בעלי טלפון מובנה, קיים כפתור SOS, כאשר לחיצה עליו מבצעת חיוג אוטומטי למוקדי חירום ו\או למוקד של פיג'ו\סיטרואן\רנו לשם עזרה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

לי יש את המערכת הזאת, נתנו אותה בחינם כאשר קניתי את הרכב. אני דווקא חושב שזה מעולה, כי במקרה שחס וחלילה קורה משהו, זה יכול מאוד לעזור.

ולגבי פרטיות, גם ככה יש לי איתוראן שאין ברירה אלה להתקין אותו על מנת לעשות מקיף ברכבים האלו. חוץ מזה, מבחינת תיקון, אני בטוח שתרצו לעשות במוסך מורשה יבואן אם הרכב באחריות.

אגב, איך ידעתי שאני הולך לקבל את הרכב ביום מסויים? התקשרו עליי בבוקר מאיתוראן ואמרו לי שגוררים לי את הרכב :lol:

סך הכל שירות מאוד שימושי וזה לא אמור להדאיג אנשים הגונים, כי אדם הגון גם ככה ישאיר פרטים שלו במקרה של תאונה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אף אחד לא יושב ומפקח אבל באופן תאורטי ניתן להקים מאגר מידע שאליו צ'מפיון יכולה לגשת במקרה של מחלוקת בנושא האחריות על הרכב ויש הרבה כאלו.

כמו מה למשל? נסעת מהר? האצת מהר? מה כבר יכולים להגיד לך, ראינו שאתה חונה בסדנא של E&A\מוסך רון אז האחריות שלך מבוטלת?

פורסם

בתור עובד איתוראן במשך שנתיים חיישן שירות דרכים זה משהו שהציל חיים של כמה וכמה אנשים.

חיישן תאונה שהופעל בכביש מהיר הקפיץ מיקום לנציג , בעל הרכב ענה לטלפון ואמר שעבר תאונה קשה תוך כדי מילמול , איתוראן שלחה סייר שהיה קרוב באופן מיידי + אמבולנס וניידות משטרה.

אבל כמו תמיד יש אנשים שיראו רק את הרע

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קשה לחשוב על תרחיש שזה יכול לשמש נגדך, חוץ ממקרה שדרסת מישהו וברחת.

מבחינת מעקבים, אתה יכול לנסוע בחיפושית בלי שום אלקטרוניקה ומחשבים. הטלפון שלך עליך? ניתן למקם אותך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
קשה לחשוב על תרחיש שזה יכול לשמש נגדך, חוץ ממקרה שדרסת מישהו וברחת.

מבחינת מעקבים, אתה יכול לנסוע בחיפושית בלי שום אלקטרוניקה ומחשבים. הטלפון שלך עליך? ניתן למקם אותך.

כמה שיותר גופים מנטרים כך הסיכון לאובדן פרטיות + התחזות + גורמים עויינים שיודעים עלייך מידע , גדל.

נכון שהטלפון שלך מנטר את המיקום שלך בכל רגע נתון (קל מאוד לשיבוש) אבל המומחיות הדרושה לפרוץ למידע הזאת היא לא טריוויאלית.

אני לא נגד , אני רק מציין שזה ממש לא טלית שכולה תכלת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפרטיות במרחב הציבורי אבדה מזמן, במיוחד כשאנשים מנדבים בעצמם מידע על איפה הם נמצאים ומה הם עושים.

עובד של איתוראן יכול לדעת מתי ואיפה עשית תאונה כמו שעובד של סלקום יכול לדעת איפה אתה נמצא לפי האנטנה שהכי קרובה אליך אם אתה משתמש בטלפון כרגיל.

כמובן שיש לזה גם פוטנציאל שלילי, אבל זה מצטרף להמון דברים אחרים שהפכו חלק בלתי נפרד מהחיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי אוכלוסיית נהגי ה"פגע וברח" צריכה לצאת במחאה נגד המערכת הזו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יש בפיצ'ר הזה יתרונות וגם חסרונות כמו בכל דבר אחר.

מצד אחד יכולה לקרות תאונה והמערכת ישירות תתריע על כך ובאמת להציל חיים, מצד שני הידיעה שעוקבים אחרייך כל הזמן בכל רגע נתון משגעת, זה נכון שאין כבר יותר מדיי פרטיות בעולם הזה אבל השבירה הזו של עוד יותר פריצה לפרטיות כבר מעצבנת! שישחררו מאיתנו!

עוד דבר שמצאתי מצחיק, לשים מערכת אודיו שתרעיד את האוטו ישים אותם על מצב נודניק :)

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

אף אחד לא עוקב אחריכם, עד שהמערכת לא מקפיצה התראה על תאונה אף אחד לא יודע שאתם בכלל קיימים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...