Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני באותה דעה שמדובר על רכב שחזר להיות אטרקטיבי, למי שאין צורך במושב אחורי מרווח.

אני מאוד מופתע גם שב128 אלף הם מוכרים את מנוע ה1.5 (כנראה שבסוף ה 1 ליטר לא משודך לגיר אוטומטי).

זה לא כל כך מפתיע אם מסתכלים על המחירים של המתחרות. גולף עם מנוע 1.4T נמכרת במחירים דומים. לאון ופג'ו 308 אפילו בפחות. מנוע טורבו מודרני במחיר הזה זה כבר סטנדרט.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומצד שני יפניות וקוראניות עדין נמכרות עם מנוע 1.6 בסיסי.

כנראה זה בגלל השער יורו הנמוך והרצון לא לרדת ממחיר של 128,000 שקלים.

די חבל, היה נחמד לראות פוקוס 1 ליטר ידנית במחיר הרבה יותר נמוך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

הפוקוס מוצעת עכשיו בימי המכירות בהנחה של 8000 ש"ח גם על הטיטניום וגם על טרנד, ובנוסף מקבלים מיגון חינם.

ודרך אגב הם התקינו עכשיו את המערכת מולטימדיה שמקבלים ברכבי התצוגה שלהם, מדובר במערכת נחמדה מאוד בסך הכל , חבל רק שהמצלמת רוורס מותקנת בצורה מכוערת בקדיחה בפגוש כמו חיישן .

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
בגלל היחס המעליב והפוגע שלהם בבעלי הגיר הרובוטי ונסיונם להתנער מהבעייה איני מתקרב אליהם יותר .

כך צריך להתנהג אל כל חברה שפוגעת בלקוחותיה .

הגיר אכן גרוע, אבל זכור לי שהאחריות הוארכה בלי משחק מקדים אינסופי כפי שהיה אצל VAG. למה נעלבת?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
הגיר אכן גרוע, אבל זכור לי שהאחריות הוארכה בלי משחק מקדים אינסופי כפי שהיה אצל VAG. למה נעלבת?

בעלי פיאסטה ופוקוס קיבלו אחריות על התיבה ל-10 שנים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

לא תענוג גדול וזה בלשון המעטה לבוא כל פעם , לבזבז זמן יקר ולשמוע מהמומחים שאין מה לעשות .

גם אם מחליפים מצמדים ומעדכנים תוכנה הבעייה נשארת אז מה תעזור הארכת האחריות ?

שמת לב בכמה מוכרים פוקוס 2012 ? 40000 שקלים .

היית מוכן להפסיד שני שליש מערך האוטו לאחר 3 שנים ?

לא קונים מיבואן כזה בתקווה שילמד מטעויותיו .

אגב , הארכת האחריות לא באה מרצונו הטוב של היבואן אלא עקב תביעות משפטיות .

עריכה אחרונה על ידי איילצבי
פורסם

אין ספק שזה עוגמת נפש. מצד שני אמרו ללקוחות את האמת...

אני מניח שחלק מירידת המחיר נובעת מהעובדה המצערת שמדובר ביבואן שהתמקד בשוק הליסינג... וזו סיבה אכן משכנעת להזהר מדגמים מסויימים שלו.

פורסם

גם אני אבדתי את האמון בהם אחרי אין ספור נסיונות לטפל בפוקוס 2012 שהיית ברשותי. הגיר היה פשוט גרוע. בסוף הודה בפניי אחד הבוחנים בניר צבי שאין להם דרך מעשית לטפך בבעיה . מזל שלי שהרכב היה בליסינג והוחזר אחר כבוד לחברה.

פורסם

השאלה היא האם היבואן אשם בתקלה. האם נתן שירות טוב. האם הוליך אותך שולל. האם התנער או התכחש. האם עשה מאמץ סביר.

כי יש מצב שהוא לא אשם בדפקט מובנה. כמה רחוק הוא צריך ללכת זו השאלה.

יבואנים שמתמזל מזלם ומוכרים מכונית סופר אמינה תמיד יחשבו גם כאלו שנותנים שירות טוב יותר?

פורסם

אני קניתי מכונית מהיבואן , הוא בשבילי הכתובת .

כל בעל פוקוס יספר לך כמה טרטורים עברו עליו וכמה זמן בזבז על נסיון לפתור את הבעייה למרות שהיה ידוע שאין פיתרון .

אני לא מצפה למכונית סופר אמינה אבל כן אני מצפה להתיחסות רצינית למישהו שקנה מוצר קלוקל .

אנשים הפסידו 90000 שקלים בשלוש שנים , לא נהנו מהרכב וסבלו מהתנהגות הגיר .

חברה בסדר גודל של פורד יכלה לפתור את הבעייה בצורה אחרת .

אני באופן אישי לא מתקרב אל חברה שכך מטפלת בלקוחותיה .

פורסם

אני עדיין חושב ששורש הבעיה טמון בעובדה שקנית מכונית "ליסינג". ההסתברות להפסד בסיטואציה כזו, גבוהה.

הדרך של יבואן שרוצה לרקוד על שתי חתונות הוא לבדל את דגמי הליסינג מהפרטי בצורה מובחנת.

זאת אומרת למכור דגמים בהרבה יותר מאובזרים ואף עם מנועים אחרים וכמובן לפנק בשירות.

אם אין הבחנה כזו, הרי שאובדן הערך הגבוה יחסית, מובטח.

פורסם

אני לא מבין מה הקשר בין כותרת השרשור לבין הדיון האחרון ?

הפוקוס החדשה לא מצויידת בגיר רובוטי קלוקל ולכן לכאורה אין שום בעיה לקנות אותה. להיפך, לא?!

העובדה שבעלי הרכב הבעיתי לא מוכנים לגעת ברכב פורד שוב זו זכותם המלאה ואני יכול למעשה להבין אותם לחלוטין.

אבל מה בין זה לבין דיון נטו בפוקוס החדשה מול המתחרות שלה ?

יש כבר אל מעט שרשורים של דיונים על הגיר הרובוטי המקולל בפוקוס ובפיאסטה ואפשר להמשיך שם ולעדכן מה אם יש או אין חדש בנושא.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

דווקא יש קשר.

אדם טוען שלא מעניין אותו כמה המוצר איכותי ותחרותי, כי מנסיונו על סמך העבר, יש סיכון גבוה למפח נפש גם פה.

עניין זהות היבואן היא כמעט בילט-אין בכל דיון רכישה כאן.

יש כאלה שמדלגים על המרכיב הזה ויש אחרים שמבחינתם זה איום או יתרון.

פורסם

דבר נוסף, לפי דבריו של אחד מחברי הפורום, כבר אפשר למצוא את הרכב בליסינג יד 1 אפס ק"מ, בהנחה נאה.

כאילו - לקוחות פרטיים לא קיימים מבחינת היבואן הזה?

בכל מקרה, לטעמי הגרסה הלא-ליסינג אינה מובחנת דיה מגרסת הליסינג, וכל מי שירכוש את הרכב יאכל חצץ בעת מכירתו גם אם הרכב יהיה אמין יחסית, משום שהרכב לא יהיה מובחן דיו מגרסת הליסינג. אין מה לעשות, הליסינג הורג את השוק, ויוצר עיוותים גדולים מאוד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...