Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בכריזמה שנת 2004.

התושבת של מנורת ברקס נשברה, ולכן לקחתי חלק חלופי מרכב מזדה(לא שזה משנה).

ברכב שלי יש 3 יציאות של חוטים, זאת מנורה 2 מגעים (מלמטה) וגם החלק שלקחתי הוא עם 3 חוטים.

הבעיה שכאשר חיברי פעם אחת נשרף הפיוז, בפעם השניה שחיברתי את החוטים אז יש בעיה חדשה,

האור של הנורה החדשה יותר חזק מהפנס בצד השני במצב של אורות (לא אורות ברקס) אבל במצב של לחיצה על האור ברקס האור של הנורה החדשה יותר חלש בהרבה מהצד השני, כאשר אני בלי אורות עוד ניתן לראות שהוא נדלק,אומנם חלש אבל נדלק בליחצה על הברקס, אבל כאשר האורות דולקים ואני לוחץ על הברקס מרוב שהאור חלש אפילו לא ניתן לראות שהוא נדלק.

בבקשה עזרה כיצד עליי לחבר את החוטים בצורה נכונה כדי שיאירו נכון.

דרך אגב נשרף לי הפיוז בפעם הראשונה ולא היה לי אחד חליפי אז שמתי במקום המקורי של 15 אמפר אחד של 20 אמפר עד יום חמישי שאני אקנה פיוז.

אביב8)

פורסם

יש לי כריזמה 99. ממה שאני זוכר, יש שתי נורות אור אחורי ואחת מהן גם ברקס. שתיהן, באופן מוזר, נורות כפולות. נראה שאתה חיוטת לא נכון ואתה מזרים זרם דרך שני סלילי הלהט של הנורה הכפולה.

:turn-l:
פורסם

יש לי כריזמה 98 בדיוק אם אותה בעיה.

האורות מאחור היו ממש חזקים עד כדי התכת תושבת הפנס.

החלפתי למנורות 24 וולט ונפתרה הבעיה...

פורסם (נערך)

רעיון רע.

קניתי את הכריזמה שלי מנהג משאית.

אחרי 2 טסטים שעברתי בהצלחה, שמתי לב במקרה שאורות הברקס שלי חלשים מאוד. בדיקה זריזה הראתה שהנורות שם היו של 24V.

הנורה מאחורה היא 5/21 רגילה. איך היא תהייה חזקה מדי? אלא אם מישהו חיווט את ה-21 וואט לאורות האחוריים ולא לברקס?

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

אני רוצה לחדד,לא החלפתי אף נורה זה אותה הנורה שאני משתשמש תמיד 12V של חברת הלה (או משהו כזה ,האריזה בצבע צהוב).

הדבר היחיד שעשיתי זה לחתוך את הבית מנורה הישן ולהישאר עם 3 חוטים ולקחת בית מנורה של יפנית אחרת עם 3 חוטים.

אביב8)

• תוכן חדש...