Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה לעשות מבחינת vw כאשר האוטו בן 5 שנים ואין לי כבר אחריות עליו.

ממש לקראת סיום ה 3 שנות אחריות הלך לו המנוע

אז למצבך תנסה לדרוש יותר מגיע לך, הרכב שלך חדש ממש.

וזה רק חלק מהשטויות שכתבת.

פורסם

אחי תתקשר לשירות הלקוחות של צ'מפיון מוטורס ותסביר להם את המצב. בלי לריב. אם אתה יכול תבקש לשוחח עם נציג שירות בשם בן. אני הגעתי אליו עם בעיה והוא היה 10. תסביר שהרכב נקנה כחדש. עלה הון. נסע מעט. שזו לא אשמתך שהנסועה שלך נמוכה מהממוצע ושהמנוע שבק לאחר תקופת האחריות. שהרכב טופל בזמן ובמוסך יבואן (אני משער). שהבעת אמון בטכנולוגיית ה-TSI וביצרן. ושזה לא הוגן שלמרות כל אלה אתה צריך לשאת בעלות של מנוע חדש אחרי 50 אלף קילומטר בלבד. תתקשר לשירות הלקוחות עוד היום בנועם, תבקש שיפנו ליצרן (אל תאמר שפנית בעצמך) ותאמר שתגיע עד למנכ"ל בארץ אם יהיה צורך כי הצדק עימך.

בהצלחה, וחזור לעדכן.

פורסם

תודה פנו אליי מהיבואן דרך הפורום, ופנו ליצרן ואנחנו מחכים לתשובה ממנו, אני רוצה לדעת אם זה קרה לעוד אנשים בקטע של תביעות, כמו תביעת הDSG שהייתה לאחרונה ונסגרה בפשרה. שמעתי גם על עוד תביעה שקשורה לרצועות הטיימינג, אבל לא שמעתי שמישהו תבע על הבעיה הזאת, כאשר זאת בעיה שקרתה המון לפי פורומים בארץ באנגליה ובאוסטרליה כנראה שלאף אחד לא היה כוח להתעסק עם זה.

פורסם
תודה פנו אליי מהיבואן דרך הפורום, ופנו ליצרן ואנחנו מחכים לתשובה ממנו, אני רוצה לדעת אם זה קרה לעוד אנשים בקטע של תביעות, כמו תביעת הDSG שהייתה לאחרונה ונסגרה בפשרה. שמעתי גם על עוד תביעה שקשורה לרצועות הטיימינג, אבל לא שמעתי שמישהו תבע על הבעיה הזאת, כאשר זאת בעיה שקרתה המון לפי פורומים בארץ באנגליה ובאוסטרליה כנראה שלאף אחד לא היה כוח להתעסק עם זה.

יש לצערי שרשור טרי עם אותו סיפור, תבדוק איתו

פורסם

אפשר להגיד שלדוד שלי היה מזל, כי גם הוא קנה בשנת 2011 את הרכב המדובר עם מנוע 1.4 ואחרי חודשיים(!!) המנוע פשוט שבק חיים בכביש 443. היבואן לא החליף לו מנוע, היבואן לקח את הרכב הנ"ל והביא לדוד שלי רכב חדש. בינתיים הרכב שלו כרגע עם 187 אלף ק"מ ללא בעיות מיוחדות חוץ מצריכת שמן של חצי ליטר ל-1000 ק"מ אבל הוא חי עם זה.

לעניינך, אני מאמין שבכדי לא לדרדר לעצמם את המוניטין שגם כך נהרס לאחר פרשת דיזלגייט, הם יבואו איתך בפשרה שתנעים את אוזניך.

שבת שלום.

פורסם

דבר עם רון. הוא יסביר לך טוב יותר מאתנו. איך שאני מבין זה שהם הוציאו דגם חולה מלחתחילה. כנראה השילוב בין מנוע 1.4 וטוין טורבו עם 160 כוחות סוס לא היה שילוב מוצלח. מנועי 1.4 עם 122 כוחות הפגינו יותר אמינות. דבר עם רון. אתה לא מפסיד כלום.

רון טיפול לי במספר בעיות בחצי ממחיר צ'מפיון. ואני מודה לו על כך.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

הרכב לא נקנה חדש ואת כל הטיפולים עשיתי במוסך פליקס שהוא מוסך מורשה והחלפתי קלאץ' וברקסים במוסך ספטון שהוא גם מוסך מורשה

פורסם

חזרו מהמוסך אמרו שפולקסווגן מוכנים להשתתף בחלקים ולא בעבודה ולתיקון והחלפת הבוכנות ולא להחלפת המנוע. לדעתי אם לא יחליפו לי את המנוע זה יחזור ולא כדאי לי להתפשר רק על הבוכנות מה אתם אומרים?

פורסם (נערך)

פתיחה ותיקון מנוע היא פתרון נחות משמעותית מהחלפת מנוע קומפלט.

וגם בעלת פחות סיכויים להצלחה.

יש כאן בפורום שרשור על אחד ש"אכל חצץ"

לאחר תיקון כזה במנוע כזה.

אבל זה לא מה שיגרום לכך שהתקלה תחזור.

עפ"י חפירה שלי בפורומים בחו"ל (יש לי רכב בעל המנוע המדובר).

היצרן הוציא עדכון לתוכנת המנוע אשר אמור למנוע את התקלה.

עליך קודם כל לבדוק אם העדכון מותקן אצלך (אפשר באמצעות ואג-קום).

האמת שזה די מדאיג אם מנועים נשברים גם לאחר העדכון.

אני לא מצאתי סימוכין לכך.

לו אני במקומך, הייתי מתעקש על החלפת מנוע ובמקרה של סירוב מוחלט.

הייתי לוקח את מה שהם מוכנים לתת ומוסיף מכספי.

בהצלחה ותעדכן.

עריכה אחרונה על ידי teyal

• תוכן חדש...