Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

היום הגיע תורי להיכנס לסטטיסטיקה של משטרת ישראל לאחר שנתפסתי על 135 קמ"ש לאחר הפחתה, ע"י דבורה.

העבירה בוצעה בכביש בין יוקנעם לצומת התשבי.

קיבלתי הזמנה למשפט ב7/1/2016 ובה רשומה מהירות של 140 קמ"ש.

הגיע קצין למקום ופסל אותי מנהלתית על 135 קמ"ש.

יש לי רישיון במשך 10 שנים וזאת העבירה ה-11 שלי (כולל דוחות חנייה). האחרונה הייתה ב2013 ללא נקודות.

מחר אני אמור להיפגש עם עו"ד בשביל לבדוק את האופציות שלי.

למה אני אמור לצפות?

תודה מראש.

סמיר.

שונא גזענים !.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה מצב עבירת המהירות שלך בעבר?

צריך להיות רשום גם המהירות 140 קמ"ש וגם המהירות לאחר הפחתה 135 קמ"ש.

הקצין שלל לך ל 30 יום, נסה להגיע עם התובע ביום המשפט , כי לזה ייתווסף עונש של קנס 750-1500 ש"ח ושלילה על תנאי של חודש חודשיים.

סביר שיסכים, לא יסכים , תגיד לו שאתה מבקש דחייה של המשפט כי אתה רוצה להתייעץ /לשכור שירותיו של עו"ד, , לא יסכים , תבקש את זה מהשופט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עכשיו שאני בודק את הניירת שוב, רשום שם מהירות 140 לפני הפחתה. ו135 קמ"ש אחרי הפחתה בשני המסמכים.

זאת עבירת המהירות הראשונה שלי.

הקצין הסביר לי שיש אפשרות לגשת למזכירות בית המשפט ולהגיש שם ערעור, בקיצור להתבכיין בערעור ויש מצב שיחזירו את הרישיון תוך שבוע ..

שווה לנסות? זה כרוך בתשלום של 350 ש"ח.

שונא גזענים !.

פורסם

בלי שלילה בכלל סיכוי לא גדול, לכן מה שקיבלת עכשיו , הוא על חשבון מה שאתה אמור לקבל במשפט/בעיסקת הטיעון.

רוצה לנסות לערער, תפדל.

בד"כ השופט קובע את העונש שלילה, ומפחית את החודש שהקצין נתן.

מה הטענות שלך כדי שיבטלו לך את השלילה חוץ מזה שזאת הפעם הראשונה שתפסו אותך

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הייתי אצל עו"ד מקודם. הדיבור היה על 15 ימי שלילה גג, כולל הפחתת נקודות ל8 במקום 10, וביטול המשפט גם.

כבר ביום חמישי אני אמור להופיע בפני שופט בהליך זריז על מנת לסגור את הפינה הזאת.

אני אעדכן מה יהיה.

שונא גזענים !.

פורסם

בהצלחה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לפני שאתה רץ לעו"ד לשלם לו ועוד מוציא אותך אם הרשאה כזאת אז אני מציע לך ללכת לבד כי נהגת 5 קמ"ש מעל ברירת משפט שאים אתה הולך לבד או אם העו"ד יפחיתו לך את זה ותקבל קנס בלבד, אז תעשה את השיקול שלך אם ההוצאה הזאת,

ודרך אגב אותו עו"ד לא יכול לבטל את המשפט!!

אני רק יכול להציע לך להגיש בפ"מ לבית משפט ואז לפתוח תיק עיקרי שזה ההזמנה לדין שבידך ואתה תישפט כבר כעבור 4 ימים לערך גם על רשיון הנהיגה שלך וגם על התיק העיקרי ולא צריך שום עו"ד זה לא מהירות בשמיים בשביל הוצאה כספית על עו"ד

פורסם

כבר נתתי לעו"ד ייפוי כוח שיבצע את המהלך שסיכמנו עליו, בנוסף כבר שילמתי לו את השכר טרחה. אבל בכוונה שילמתי את בצ'קים דחויים.

כי במקרה והוא לא ישיג לי את מה שהבטיח לי (ביטול המשפט, הורדת נקודות ל-8 על העבירה הזאת ו-15 ימי שלילה גג), אני אוכל לבטל את הצ'קים שלי ואז לא תהיה לי בעיה להיכנס איתו ראש בראש בבית משפט, כי ההסכם שלנו מתועד בכתב.

שונא גזענים !.

פורסם

עבירת המהירות הראשונה שלי הייתה 93 לאחר הפחתה בשטח עירוני (43 קמ"ש מעל המותר)

קבלתי שלילה ל30 יום במקום וכמובן זימון לבית משפט כמוך

למשפט ניגשתי עם מדים ובזכות זה התובע לא נתן לי קנס כספי, אבל קבלתי שלילה לחודשיים (פחות ה30 יום שבהם כבר הייתי בשלילה)

כל זה כמובן ללא שום עורך דין, לדעתי, חבל על הכסף שלך..

פורסם

תאמין לי אם זה היה תלוי בי, לא הייתי טורח בכלל להתרוצץ בשביל להשיג את הרישיון בחזרה והייתי מקבל את השלילה בכיף, אבל העניין שאני חייב את הרישיון בשביל להתנייד בין הלימודים שלי בצפון, ובין העבודה שלי במרכז ולפעמים בדרום ...

בלעדיו לא תהיה לי פרנסה וכל חיי ייעצרו, לכן אין לי בעיה לשלם את ה 3000 כל עוד מובטח לי ביטול השלילה .

שונא גזענים !.

פורסם
עבירת המהירות הראשונה שלי הייתה 93 לאחר הפחתה בשטח עירוני (43 קמ"ש מעל המותר)

קבלתי שלילה ל30 יום במקום וכמובן זימון לבית משפט כמוך

למשפט ניגשתי עם מדים ובזכות זה התובע לא נתן לי קנס כספי, אבל קבלתי שלילה לחודשיים (פחות ה30 יום שבהם כבר הייתי בשלילה)

כל זה כמובן ללא שום עורך דין, לדעתי, חבל על הכסף שלך..

עדיף לשלם קנס (+שלילה על תנאי) ולא לקבל שתי שלילות (מנהלתית + עוד שלילה בפועל), כי אחרי שיש לך שתי שלילות, אף חברת ביטוח לא תרצה לבטח אותך ותשאר תקוע עם הפול לשלוש שנים.

סמיר, הייתי ממליץ לך לשלוח את המכתב שאולי יבטלו לך את המנהלתית, כי כנראה שהתובע יביא לך קנס + שלילה על תנאי, אם בטעות תבצע שוב את אותה עבירה יפעילו לך את התנאי, אז תמצא את עצמך עם שתי שלילות (ואולי אפילו יותר גרוע) + פול לשלוש שנים.

בהצלחה.

Detailer.gif
פורסם
. אבל בכוונה שילמתי את בצ'קים דחויים.

כי במקרה והוא לא ישיג לי את מה שהבטיח לי אני אוכל לבטל את הצ'קים שלי ואז לא תהיה לי בעיה להיכנס איתו ראש בראש בבית משפט, כי ההסכם שלנו מתועד בכתב.

כמדומני, לא כדאי לבטל צ'קים - ביטול צ'קים זאת עבירה פלילית - אבל שוב, זה מה שזכור לי אני לא בטוח. אשמח לאישוש הנתון ממי שאכן יודע.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

שלילה מינהלית + שלילה אח"כ על אותה עבירה על ידי בית המשפט , לצרכי הביטוח דינה כשלילה אחת!!!!!!!

ביטול שיקים זה אכן עבירה פלילית, שלא מטפלים בה כמעט, ועל מקבל השיקים לתבוע את את נותן השיקים. יכול לבצע זאת ישר בהוצאה לפועל. לא הייתי ממליץ ללכת בדרך הזאת.

אין ביטול משפט , אלא מאחדים את הדיון של ביטול השלילה המינהלית עם המשפט העיקרי, ומסיימים בכך.

עו"ד מקושרים יכולים לחולל "ניסים"

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
כבר נתתי לעו"ד ייפוי כוח שיבצע את המהלך שסיכמנו עליו, בנוסף כבר שילמתי לו את השכר טרחה. אבל בכוונה שילמתי את בצ'קים דחויים.

כי במקרה והוא לא ישיג לי את מה שהבטיח לי (ביטול המשפט, הורדת נקודות ל-8 על העבירה הזאת ו-15 ימי שלילה גג), אני אוכל לבטל את הצ'קים שלי ואז לא תהיה לי בעיה להיכנס איתו ראש בראש בבית משפט, כי ההסכם שלנו מתועד בכתב.

אם נתת לעורך הדין המחאות סחירות, כלומר לא הגבלת את ההמחאה במילים "לא סחיר" או "למוטב בלבד" , עשית שני קווים ("קרוס") על ההמחאה ומחקת את המילה "לפקודת" וכתבת "ל-(שם עורך הדין)", הרי שההמחאה שלך טובה יותר מכסף מזומן. עורך הדין יכול להעביר אותה למישהו אחר (הנקרא בחוק "אוחז כשורה") ואתה תהיה חייב לשלם לו את הסכום הכתוב על ההמחאה.

אפשר לבטל המחאה רק אם יש "כישלון תמורה מלא". ובקיצור - אל תנסה לעשות לעורך דין תרגיל כזה - אתה תינזק.

• תוכן חדש...